Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Aalst:

Crepi aanbrengen op achtergevel

Ik wil graag het bovenste deel van mijn achtergevel alsook de twee zijmuren naar de tuin toe in witte crepi laten zetten zoals nu het onderste deel reeds is. Oppervlakte ken ik niet vanbuiten.

Twee muren herbepleisteren na waterschade

Binnenmuren herbezetten na waterinsijpeling. Het gaat om twee beschadigde muren.

Binnen- en buitenpleisterwerken uitvoeren voor een totaalrenovatie

De muren zijn volledig gestript tot op de baksteen en er is zo'n 125 m² aan plafondoppervlakte om af te werken en een 200 m² aan muuroppervlakte. Dit willen we laten bezetten. Het plafond en de muren willen we in glad pleisterwerk. Er is ook buiten nog 40 m² te bezetten, hier willen we ook graag bij isoleren.

Gevolgschade herstellen na waterschade

Door een lekkage is er zichtbare schade aan een muur. Grote blazen in de verf zichtbaar dus waarschijnlijk de muur opnieuw te bezetten. Op zoek naar een vakman om de gevolgschade te herstellen.

Herstellen pleisterwerk

Door opstijgend vocht is het pleisterwerk aangetast. Herstelling van het pleisterwerk is nodig over een totale lengte van 20 meter en dit tot op een hoogte van 1 meter. Ook graag nog prijs voor het uitpleisteren van een deuropening.

Pleisterwerk uitvoeren in renovatieproject

Voor een renovatie dienen enkele wanden opnieuw gepleisterd te worden. Oud pleister wordt verwijderd door ons. Wanden bestaan hoofdzakelijk uit oude betonblokken. Wanden zijn niet in zeer goede staat, dikte pleister zal variëren. Zones met 'cementering' mogen ook uitgevoerd worden in pleister waarop men tegels kan plaatsen. Uitvoering april/mei 2019.

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Door een ondertussen verholpen vochtprobleem hebben wij schade aan de bepleistering van een binnenmuur. Deze schade breidt zich uit over een breedte van 3 meter en hoogte (van vloer tot plafond) van 2 m 44. Huis is gelegen in centrum van Aalst.

Bepleistering van binnenmuren

We zijn op zoek naar een aannemer voor bepleistering van binnenmuren in eindafwerking voor de volledige woning . Graag in twee lagen: basislaag in kalk-cementpleister, specifiek product Putzuna BA-W, afwerkingslaag in gipspleister, kwaliteitsproduct naar keuze. Het betreft het GLV en 3 slaapkamers.

Stuccen van gemetste tuinberging

Ik heb een gemetste tuinberging van 50 m². Ik heb zelf zakken (basis knauf) 40 stuks reeds aangekocht. Dit is een buiten afwerkingsbepleistering. Hoekjes en latjes heb ik ook reeds.

Kelder muren stuccen

Ik wil mijn kelder laten renoveren. De muren zouden moeten worden bezet.