Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gevolgschade herstellen na waterschade:

Gevolgschade herstellen na waterschade

Door een lekkage is er zichtbare schade aan een muur. Grote blazen in de verf zichtbaar dus waarschijnlijk de muur opnieuw te bezetten. Op zoek naar een vakman om de gevolgschade te herstellen.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevolgschade herstellen na waterschade uit heel België:

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Het waterlek is reeds hersteld maar men moet ook de gevolgschade herstellen. Een beschimmelde binnenmuur, het plafond en het parket en eventueel betonnen onder grond moeten hersteld worden.

Herstellen lek dak en gevolgschade aan de muren

Herstellen dak zijkant aansluiting met de buren, insijpeling door de buitenmuur en gevolgschade aan de binnen muren slaapkamer.

Herstellen gevolgschade na lek

Herstellingswerken beschadigde muur en plafond wegens lek. Plafond bestaande uit planchetten. Muur te bepleisteren en schilderen. Ook reparatie aan deur.

Plafond herstellen na waterschade

Er was een waterlek in het dak met gevolgschade aan het plafond in de living. Plafond : 25 m².

Plafond en dakkoepels herstellen na lekkage

Na een lek in het dak hebben we heel wat gevolgschade aan het dak en het binnenschrijnwerk van een koepel. Het plafond, samen met het aangrenzende plafond van de badkamer, is te herstellen. Dit is in totaal ongeveer 30-35 m². Ook moet men de omkadering van twee lichtkoepels vernieuwen, momenteel is het hout door lekkage beschadigd.

Lek zoeken en gevolgschade herstellen na storm

Na het onweer van vorige week hebben we waterschade opgelopen aan de muur en de vloer in de keuken + de kamer er vlak boven. Zelf heb ik geen enkel idee langs waar het water binnenkomt.. De dakgoot is volledig vrij en volgens dat ik kan zien liggen er geen dakpannen verkeerd. Vloer is laminaat : 15 m². Muur van de keuken te herschilderen. Lek op te zoeken

Herstellingen uitvoeren na waterinfiltratie

Water infiltratie via uitstekend balkon naar ondergelegen slaapkamer. Waterdicht maken balkon en herstellen gevolgschade plafond slaapkamer. Ook moet men de douche herstellen en gevolgschade van een ander lek in de badkamer. Tot slotte ook schade aan Epoxyvloer herstellen of deels vervangen.

Herstelling muren en plafonds na waterschade

Het gaat over een klein plat dak 2 m op 1 m. Met lek aansluitend herstellen van gevolgschade plafond en muur zie foto's. Ook vervanging van rolluikkast.