Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Aalter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Aalter.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Aalter of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Aalter die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Aalter:

Woning 300 m² bepleisteren

voor onze renovatie bouw (binnenmuren PLS) zijn we op zoek naar een goeie stukadoor. Regio Aalter. (alle werken zijn gelijksvloers - dus geen trappen en...) Periode uitvoeren: oktober

Herstelling van pleisterwerk muur na waterschade

Door waterlekken van het dak is er op verschillende plaatsen schade in mijn appartement. Ik had graag een bestek voor de herstelling van de muren.

Plakker nodig voor aanbouw

Wij zijn van plan om in het najaar (oktober) een aanbouw te doen bij onze bestaande woning. De aanbouw (plat dak) heeft de vorm van een gewone rechthoek met volgende afmetingen: -muur vooraan: 4 meter met daarin een vast raam van 125x145 dat ook moet uitgeplakt worden; -volle muur van 10 meter; -muur achteraan van 4 meter met daarin een vast raam van 220x230 dat ook moet uitgeplakt worden; -aanpalende muur aan het huis van 10 meter met daarin een schuifraam van 220x230 en een opening van 170x200 die ook moeten uitgeplakt worden. Het is de bedoeling om in het nieuw gedeelte een scheiding te maken tussen een eethoek en een kamer vooraan maw er moeten een muur (4 meter dus) gemetst worden ongeveer in het midden waarvan beide zijden moeten geplakt worden.

bepleisteren van de traphal is momenteel ...

bepleisteren van de traphal is momenteel in een facade steen dat zouden we willen veranderen in gewoon pleisterwerk

Nieuwbouw binnenmuren, slijpen van ...

Nieuwbouw binnenmuren, slijpen van leidingen klaar half augustus. Kleinere woning, 1ste verdiep, kleine living, kleine keuken, kleine hal. 2de verdiep, 4 muren, 1 open ruimte

opnieuw pleisteren van binnenmuren. het ...

opnieuw pleisteren van binnenmuren. het oude plakwerk is volledig verwijdert. muren staan droog en zijn behandelt tegen vocht. enkel plakken