Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor woning 300 m² bepleisteren:

Woning 300 m² bepleisteren

voor onze renovatie bouw (binnenmuren PLS) zijn we op zoek naar een goeie stukadoor. Regio Aalter. (alle werken zijn gelijksvloers - dus geen trappen en...) Periode uitvoeren: oktober
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Aalter (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning 300 m² bepleisteren uit heel België:

Verbouwing + terras + metselwerken + afwerking

Werkplaats : Metsen nieuwe muur 250 op 368 (L-vorm) en hoogte 300, te metsen inclusief raam & poort opening. Rechten van muur atelier +-26 m² cementering/plaasteren betonvloer werkplaats +- 100m² herplaatsen raam recuperatie werken voorgevel (zie hieronder) Terras heraanleggen van nieuw terras +-38 m² nieuwe chapefundering plaatsen van Aquadrains aansluiten van hemelwater afvoer dak integreren van kabels in muur terras hermaken van bezetting muren. +- 32m² (cement momenteel) Verandering voorgevel (volledig nieuwe muur metsen met raam & deur opening) Venstermaat 1400mm x 2415mm Deurmaat 1050mm x 2800mm bestaande raampartij uitbreken & verplaatsen naar nieuwe opening werkplaats. Deze uitvoering is tijdsgevoelig (werk op 1 dag uit te voeren) wegens bewoonde woning

Hellend dak vervangen door plat dak

Mijn woning is iets te hoog om in orde te zijn voor een regularisatievergunning. Mijn woning mag maximum 240 m³ bedragen en is momenteel 300 m³. Ik wil dus graag mijn hellend dak vervangen door een plak dak. Het dak is ongeveer 55 a 60 m², zonder dakvensters. Dat is een zadeldak met pannen.

Plaatsen dubbelwandig buis/rookkanaal van kachel tot dak

We wensen graag in bestaande woning een houtkachel aan te sluiten. Gelijkvloers, type bungalow dus direct naar zolder. Reeds opening in plafond aanwezig. De kachel komt niet direct onder het gat te staan maar 20-30cm verder. We zouden graag iemand vinden die rookkanalen kan installeren van kachel tot dak. Er is een schouw/rookkanaal aanwezig, maar niet op gelijkvloers waar kachel komt (buizen via opening in plafond). Opening komt recht uit op de schouw en is 200 op 300 cm.

Kasseien aanleggen voor binnenplein

Bestaande kasseien uitbreken en opnieuw leggen. Het is niet echt een oprit maar een terras voor een L_vormige woning Tevens moet een boom uitgebroken worden. Vrij groot terras, meer dan 300 m². We zouden onze huidige kasseien opnieuw willen gebruiken.

Grijze gevelsteen en isolatie plaatsen

Ik wil een een grijze gevelsteen rond mijn woning plaatsen . Het is ongeveer 300 m² en er dient nog 150 m² van moet geïsoleerd worden.

Badkamer vernieuwen

Afmeting ca 150 x 300 cm. Ik wens een nieuw toilet, douche en lavabo. Badkamerrenovatie in een woning. Betegeling vernieuwen, nieuw sanitair.

Diverse gyproc en andere schrijnwerken

Voor onze te renoveren woning met bewoonbare oppervlakte van ongeveer 300 m² zijn wij op zoek naar een vakman die voor ons diverse gyprocwerken en andere schrijnwerkzaamheden kan en wil uitvoeren. Plaatsen valse wanden in badkamer, woonkamer en slaapkamer. Plaatsen nieuwe plafonds met dampscherm in slaapkamers en badkamers. Plaatsen nieuwe binnendeuren Plaatsen parket dat reeds is aangekocht. Plaatsen nieuwe binnendeuren reeds voorgelakt in RAL 9010.

Vinyl plaatsen in heel het huis

Wij zouden graag vinyl laten plaatsen in onze woning . Oppervlakte is ongeveer 300 m².