Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Beveren Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Beveren Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Beveren Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Beveren Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Beveren Waas:

Bezetten muur achteraan terras

Is een muur achteraan mijn terras ,heel oude muur .ik wil die graag laten bezetten. Afmeting 3 op 2,5 meter. Slaapkamer een stuk muur en dat stukje zou ook mogen bezet worden, dat is 2,5 op 3 meter (zonder raam).

Vochtwerend membraam en muren plakken

Na een behandeling van opstijgend vocht zou ik graag een vochtwerend membraan laten plaatsen. De muren zijn niet afgekapt. Er zou ook een volledige pleisterlaag op de muren moeten komen. De afmetingen zijn breedte en hoogte : 7,53 x 2,55 ; 2,89 x 2,55 ; 3,84 x 2,55 ; 1,52 x 2,78

Herstellen vochtprobleem muur

Na de laatste zware regenval is onze straat onder water komen te staan, pas een tweetal weken nadien heb ik het eerst opgemerkt. Het vocht komt van beneden naar boven in de muur. De foto's die ik heb bijgevoegd zijn de eerste foto's ondertussen is het wat verergerd.

Bezetten van muren van kamers

Bezetting van muren van twee kamers. Ongeveer een 2 tal muren per kamer. Graag ter plaatse komen kijken.

Opnieuw bezetten van living en plaatsen gyproc

Living moet opnieuw bezet worden+ veranda. Afmetingen 7,5m bij 3,75 op 2,65 hoog met 4 ramen van 1 m x 1,8 en 1 deur. Een doorgang van 2,1 m x 2,9. Veranda 1 muur van 3,5 m x 3. In de living moet ook een gyproc plafond gelegd worden met metalstud.

We zoeken een goede "plakker" Iemand ...

We zoeken een goede "plakker" Iemand die zijn stiel kent en in Melsele wil werken. Ons budget, te bespreken. Ik en mijn man hebben ook handen aan ons lijf, dus zitten er niet mee in om ook de handen uit de mouwen te steken en mee te helpen. We denken dat de plakker eind dit jaar mag starten...

verlaagde plafonds in woning met gyproc

verlaagde plafonds in woning met gyproc