Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Brakel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Brakel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Brakel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Brakel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Brakel:

Gyprocwerken uitvoeren

Gyproc met isolatieplaten van 10cm plaatsen in grote living van 31m² en 2.5m hoog en afwerken met USB. Gyproc met geluidisolatie plaatsen op plafond van 35m².

Pleisterwerken uitvoeren over gehele huis

Pleisterwerk uit te voeren.(gewoon pleisterwerk of spuitpleister). Ons huis is een alleenstaande nieuwbouwwoning in tweede bouwlijn. De rode lijnen op plan zijn de muren die moeten bepleisterd worden. Dit zou kunnen doorgaan vanaf half november.

Binnenpleisterwerk grondige renovatie Brakel

Op het gelijkvloers zijn heel wat ramen dichtgemetseld en andere vergroot. Het oude plakwerk is bijna overal verwijderd en de muren moeten dus herbepleisterd worden. Periode: eind februai - eerste helft maart. Ik had daarvoor graag een offerte.

Keuken en gang te bepleisteren

Keuken en gang hebben oude sierpleister, wil dit graag laten egaliseren vooraleer ik alles herschilder.

Plaatsen en afwerken gyproc

Plaatsen,bepleisteren van voegen en hoeken van gipsplaten gyproc totaal ca 100m2. De platen zouden we zelf aankopen. Te plaatsen in december of januari.

Huisrenovatie

Wij zijn aan het renoveren en zijn bijna zover dat er mag geplakt worden. Volgende kamers moeten geplakt worden: living,hal,wc,badkamer en keuken.alles goed voor zo een 185 m²(ramen en deuren afgerekend).Er zijn 6 binnendeuren,2 buitendeuren en 4 ramen

bepleisteren van voegen en hoeken van ...

bepleisteren van voegen en hoeken van reeds geplaatste gipsplaten totaal ca 250m2

Het gaat om plaatsen stucanet + ...

Het gaat om plaatsen stucanet + bepleisteren van zolder. De te bepleisteren oppervlakte is 100 vierkante meter.