Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gyprocwerken uitvoeren:

Gyprocwerken uitvoeren

Gyproc met isolatieplaten van 10cm plaatsen in grote living van 31m² en 2.5m hoog en afwerken met USB. Gyproc met geluidisolatie plaatsen op plafond van 35m².
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Brakel (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gyprocwerken uitvoeren uit heel België:

Enkele kleinere gyprocwerken uitvoeren

Een deuropening die afgesloten werd, afwerken met gyproc. Oppervlakte: 210 x 85 cm. Daarnaast ook een trapzijkant, waar nu de chauffageketel staat, afwerken met gyproc. Oppervlakte 1m80 op 2m50. Hier moeten ook 2 deuren in zodat we nog overal aan kunnen. Als laatste moet ook een klein leidingsgat dichtgemaakt worden.

Gyprocwerken uitvoeren in de badkamer

Plaatsen en afwerken van 2 wanden en 1 plafond in gyproc voor een badkamer.

Keukenrenovatie uitvoeren

Gyprocwerken Keukenfronten plaatsen Plinten plaatsen Tegelwerken Keuken : 15 à 16 m². Keuken gedeeltelijk geplaatst.

Bezettingswerken uitvoeren

Bezettings- en gyprocwerken laten uitvoeren. Een deel van de muren is afgekapt tot aan de baksteen, een ander deel heeft enkel een afwerkingslaag nodig om het schilderklaar te maken. 2 plafonds zouden we graag in gyproc hebben. Alles in totaal gaat het om ruw geschat 50 m². Werken in de traphal, living, keuken, 2 slaapkamers en badkamer.

Gyprocwerken uitvoeren en nieuwe vloer leggen

In de kamer: muren akoestisch isoleren, gyproc plaatsen, ondergrond egaliseren en parket leggen. De overloop: ondergrond egaliseren en parket leggen, muur afkappen en opnieuw bezetten.

Bepleistering en gyprocwerken uitvoeren

De traphal is drie verdiepingen hoog. Uit te voeren werken: - het pleisterwerk op de muren en het plafond herstellen - op de 3de verdieping ook nog gyproc plaatsen waar nodig - corrigerend behang aanbrengen (- optioneel: verven) (- optioneel: de trapleuning herstellen + verven) 8mL 1,5B X3

Gyprocwerken uitvoeren

3 slaapkamers van ongeveer 4x3, + badkamer en hal/toilet 4m² gyproc plafond plaatsen met spots plaatsing voor hal en centraal lichtpunten in de slaapkamers en T licht boven lavabo badkamer + meer spots. Eind november uit te voeren.

Zolderrenovatie uitvoeren

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn zolder kan renoveren tot slaapkamers / badkamer. 2 tal slaapkamers. Gyprocwerken, vloer, electriciteit, sanitair; Oppervlakte van 90 m².