Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Gent:

Slaapkamers bepleisteren

We zouden graag de muren van 3 slaapkamers en een centrale hal laten bepleisteren. Momenteel zijn de muren behangen met glasvezel behang. De glasvezel zit echter los, die zouden we voor de werken verwijderen. Daaronder zit het originele plaksel uit 1954. Het gaat over een totaal oppervlak van +- 170 vierkante meter.

Gipsplaten afwerken met bepleistering

Ik wil mijn gipsplaten op mijn zolder en een kleine kamer laten uitplakken. De wanden zijn reeds geplaatst. Dit is een 50 a 60 m² naar schatting.

Gyprocwand plaatsen

Plaatsen gyprocwand van 2,5 op 2,15 voor ophangen van tv.

Herstelling plafonds na waterschade

Het gaat over de herstelling van een plafond in de badkamer na waterlek van bovenbuur.

Bepleisteren muren

pleisteren muren lengte 4,70 op 1.45 hoogte x2 (beide zijde van de keuken) vanwege afbraak tegels + muur effen zetten om nieuwe keuken tegen te plaatsen en te schilderen in een appartement in Gent.

Onderaanneming: behandeling achtergevel appartementsblok met cementbezetting

Achtergevel drie verdiepen, stelling en materialen reeds voorhanden, indien nodig kan hulp geboden worden.

Muren koer bezetten

Achterzijde van ons huis (en enkele kleine tuinmuurtjes) laten herbezetten (eventueel isoleren). Het gaat om ongeveer 20-25m² .

Oplossing voor hoek aan binnenmuur bij voordeur

Aad de binnenmuur, vlak naast de voordeur brokkelt de bepleistering steeds af door een bepaalde vochtigheid. Het gaat nooit verder dan die hoek. Op zoek naar oplossing hiervoor.

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Door een waterlek bij de buren, zijn er twee muren aangetast door schimmel en vocht. 2 muren moeten opnieuw bepleisterd worden . Het gaat ongeveer over een oppervlakte van 10m² waar dat de schade op zichtbaar te zien is.

Kelder 100m² bezetten

De kelder van 100m² bezetten.