Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Gent:

Bepleisteren muren

pleisteren muren lengte 4,70 op 1.45 hoogte x2 (beide zijde van de keuken) vanwege afbraak tegels + muur effen zetten om nieuwe keuken tegen te plaatsen en te schilderen in een appartement in Gent.

Onderaanneming: behandeling achtergevel appartementsblok met cementbezetting

Achtergevel drie verdiepen, stelling en materialen reeds voorhanden, indien nodig kan hulp geboden worden.

Muren koer bezetten

Achterzijde van ons huis (en enkele kleine tuinmuurtjes) laten herbezetten (eventueel isoleren). Het gaat om ongeveer 20-25m² .

Oplossing voor hoek aan binnenmuur bij voordeur

Aad de binnenmuur, vlak naast de voordeur brokkelt de bepleistering steeds af door een bepaalde vochtigheid. Het gaat nooit verder dan die hoek. Op zoek naar oplossing hiervoor.

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Door een waterlek bij de buren, zijn er twee muren aangetast door schimmel en vocht. 2 muren moeten opnieuw bepleisterd worden . Het gaat ongeveer over een oppervlakte van 10m² waar dat de schade op zichtbaar te zien is.

Kelder 100m² bezetten

De kelder van 100m² bezetten.

Herstellen plafond na waterschade

Ik heb waterschade aan het plafond van mijn slaapkamer door een lek in de afvoer van de pompsteen in het appartement boven mij. De afvoer is hersteld. Nu zou er moeten gekeken worden of het plafond droog is en of het kan hersteld worden of een nieuwe plafond moet geplaatst worden. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Plafond : 4 m op 3m70

Slaapkamers stuccen

Ik wil graag 2 slaapkamers laten stuccen. Het gaat over 3 muren per slaapkamer (de 4 de wand wordt zelf afgewerkt met gyproc) waarvan per kamer 1 muur met raamwerk. Totale oppervlakte te stuccen is ongeveer 55 m²

Buitenmuur isoleren en stuccen

Buitenmuur van 8 m² isoleren en bepleisteren.

Bepleistering en gyprocwerken uitvoeren

De traphal is drie verdiepingen hoog. Uit te voeren werken: - het pleisterwerk op de muren en het plafond herstellen - op de 3de verdieping ook nog gyproc plaatsen waar nodig - corrigerend behang aanbrengen (- optioneel: verven) (- optioneel: de trapleuning herstellen + verven) 8mL 1,5B X3