Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muur bepleisteren:

Muur bepleisteren

Doordat de dakgoot boven mijn keuken verstopt zat, Is er door hevige regenval water in de keuken binnengesijpeld. De muren zijn hierdoor beschimmeld en het verwerken bladert af. 1 muur van de keuken te bepleisteren.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur bepleisteren uit heel België:

Afgebroken tuinmuur terug metselen

Een tuinmuur ( 10m lang, 2m hoog ) van een stadstuin is afgebroken en moet terug gemetst worden met de originele reeds opgekuiste bakstenen . Daarna zou ik graag de 3 tuinmuren ( 2 muren van 10m , 1 muur van 4m ) willen bepleisteren met een cementpleisterlaag.

Badkamer vergroten

Electriciteit leggen. Leidingen voor water. Muren bepleisteren e.d. Momenteel 4m x 4m maar graag 5m x 5m dus muur uitbreken.

Muur afkappen, bepleisteren en schilderen

Ten gevolge van een lek aan mijn douchekraan moet een muur in de slaapkamer afgekapt worden, bepleisterd en overschilderen. Ineens de volledige slaapkamer mag geschilderd worden. Vochtige muur is ongeveer 6m². Slaapkamer is 2.5x3x2m (BxLxH). Ik weet alleen niet of heel de muur afgekapt moet worden of enkel het stuk waar we al ingezeten hebben.

Metalen buitentrap plaatsen

Afbreken stenen buitentrap. Behandelen gemeenschappelijke muur (tegen vocht?)en bepleisteren of kalleien. Nieuwe metalen buitentrap plaatsen.

Ytong -bouw bepleisteren met crepi

Gevel bepleisteren van nieuwbouw uit 2003 in ytong-cellenbeton. Volledige oppervlakte is plusminus 291 m². Daarvan moet 80,25 m² - een blinde muur, uitgezonderd 3m² glasdallen - in gewone spuitpleister komen. De rest van het huis, 210,67 m² in crepi in 2 verschillende kleuren. De cellenbeton is overal 30 cm dik, dus moet er geen isolatie meer tussen.

Tegels zetten

klussen: tegels zetten : 17 m² + 1 muur bepleisteren

Enkele renovatie- en herstellingswerken uitvoeren

Op zoek naar een vakman om enkele werken uit te voeren. De boiler van buiten moet men naar binnen verplaatsen. Hiernaast ook beschadigde muur opnieuw bepleisteren. Ook nog een aantal andere klussen uit te voeren.

Muur bepleisteren na waterschade

Na waterschade is het pleisterwerk aan de muur aangetast deze zou moeten herpleisterd worden. Het gaat om 1 beschadigde muur.