Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gyproc herstellingen en schilderwerk:

Gyproc herstellingen en schilderwerk

Door plaatsing nieuwe leidingen werd het plafond van de badkamer opengemaakt. Deze gaten moeten weer dichtgemaakt worden. Deze werd nog nooit geschilderd, maar heeft wel een grondlaag gekregen. Idem gang gelijkvloers en eerste verdieping. De lijsten rond deuren en plinten mee te schilderen. Stukje behang in toilet en in de badkamer met print behangpapier. Verder moeten deuren worden afgeschuurd die reeds een decap bad kregen, dus licht te schuren en behandelen (5 stuks). Omkasting rond leidingen op 3 plaatsen, in mdf met grondlaag mee te schilderen.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gyproc herstellingen en schilderwerk uit heel België:

Herstellingswerken na waterschade

In onze woning hebben we waterschade gemerkt. De oorsprong ervan is gekend omdat ikzelf de valse wand tussen douche en wc heb afgebroken ( gyproc ). Oorsprong is de slechte afsluiting van de wc ( enkele druppels per minuut ) en een lekke waterleiding in de muur ( die nu zichtbaar is ). Het gevolg hiervan: - schimmel in de ruimte ernaast + plinten kapot + golven inhouten vloer + vochige muur in gang ... - wc afgebroken ( is deze herbruikbaar is dan natuurlijk de vraag ) - valse wand van wc afgebroken. Deze herstellingen moeten dan ook in 2 gedeeld worden ( 2 facturen ), nl: -Bestek 1: herstelling van oorsprong probleem ( waterleiding + wc ) -Bestek 2: herstelling van gevolgschade ( vochtige muren strippen, drogen, bezetten, valse wand herplaatsen, verven Foto's ter beschikking.

Herstellingen na waterschade

Na een waterlek bij de bovenbuur is er schade opgelopen aan het gyproc plafond, isolatie en een gyprocwand. Noodzakelijke werken: - verwijderen beschadigde gyproc (oppervlakte 20m²). - terugplaatsen van gyproc. - vochtbestrijding. - verwijderen en vervangen van gyprocwand. - ruimte bezetten en herschilderen. Totaal oppervlakte 50 m².

Herstellingen na waterschade in appartement

Het is voor het herstellen van een gyproc plafond van 4x3m in de badkamer en het herschilderen van 2 muren. Overige informatie:het plafond is nat geworden na een waterlek bij de bovenburen. Mogelijk moet deze worden vervangen. Foto's ter beschikking.

Herstellingen na waterschade

Herstellen gyproc plafond en muren na waterschade dit in living en aanpalende plaats. Er zijn vochtstrepen merkbaar.

Onlangs hebben wij waterschade geleden. ...

Onlangs hebben wij waterschade geleden. Er dient een vals plafond vervangen of herstelt worden met gyproc en beplaastering. Enkele muren hebben waterschade opgelopen, dus deze dienen opnieuw beplaasterd en geschilderd worden. Graag hadden wij eerst een prijsofferte gekregen, zodat die door de verzekering goedgekeurd kan worden alvorens aan de werken te beginnen. Wij verblijven normaal in het buitenland, dus de herstellingen zouden zo snel mogelijk moeten kunnen worden uitgevoerd (binnen de 2weken).

afbraak: sanitair,elektriciteit, ...

afbraak: sanitair,elektriciteit, radiator, wandbekleding, vloerafwerking binnenmuur: afbraak 1.00m x 0.10m x 2.10m stucadoorwerken: herstellingen en aanpassingen loodgieterij: levering en plaatsing van lavabo, douche en waterverwarmer verwarming: 1 nieuwe radiator leveren en plaatsen schilderwerken: op hout: 17.18m², op wand en plafond: 13.53m² elektrische apparaten: boiler 150l. douche: tob 120cm x 90cm, in gebouwd, betegeling binnenmuur: gyproc: 3.22m² plafond: gyproc: 1.30m² betegeling:10x30cm: 17.21m²; 10x10cm: 1.95cm; elektriciteit:schakelaar: 1; stopcontacten: 3 verlichting: 1 lavabo/kraanwerk: vero/atrio jota onderkasten:1.68 x 0.51 x 0.75, op maat MDF, te schilderen wandbekleding:10x30: 17.21m²; 10x10: 6.65m²; profiel: 1038lm

na waterschade is het gyproc plafond ...

na waterschade is het gyproc plafond beschadigd, de bezeting op de muren toont tekenen van vocht, het schilderwerk, er is een binnendeur met deuromlijsting krom komen te staan en de laminaat dient verwijderd te worden en een nieuwe vloerbekleding aan te brengen. Deze herstellingen kunnen na expertise, bestek en uitbetaling van de verzekering uitgevoert worden. met vriendelijke groeten. Van Laeken Joery