Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor schilderwerken en vals plafond steken:

Schilderwerken en vals plafond steken

Slaapkamer van ong. 3.5m x 4.5m opfrissen. Vals plafond met geluidsisolatie plaatsen. Huidig behangpapier verwijderen. Vermoedelijk zal hier en daar het pleisterwerk meekomen dus zal er wellicht ook moeten bepleisterd worden.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderwerken en vals plafond steken uit heel België:

Herstellen van vals plafond

Door een lek bij de bovenbuur hebben wij 2 vochtplekken op ons vals plafond. Graag vakman voor herstelling zijn (indien nodig vervangen vals plafond en schilderwerken). 1 kamer : 3 m op 4 m.

Klusjes in huis uit te voeren

Ik wil een aantal klusjes laten doen : De zolder is al geïsoleerd maar zou moeten "afgewerkt" worden.0 Blijft wel als zolder fungeren dus basic afwerking (dus geen gipsplaat, schilderwerken). - Deur van 1 slaapkamer moet in de andere richting opengaan. De ingebouwde kast in deze kamer moet worden weggenomen en de schade hiervan zo minimaal houden / herstellen. - Afhankelijk van de technische mogelijkheid en kosten moet er in het gastentoilet (naast garage) een wasbakje geplaatst worden. - Er moet een surround systeem in het vals plafond komen (speakers kopen we zelf aan). Er zijn al 4 gaten voorzien maar deze zijn te klein, plaatsing subwoofer & centerspeaker te bekijken.

Handelspand renoveren

We hebben een handelspand van ongeveer 110 vierkante meter. We willen die volledig renoveren, de vloer moet worden gedaan, egaliseren, en vloer. Er moet een vals plafond in komen. Schilderwerken. Verwarming, sanitair en keuken. Ook een ingang moet worden gezet, momenteel kom,je direct in de ruimte.

Renovatie appartement

Muur herbepleisteren Vals plafond plaatsen in living en keuken met ingebouwde verlichting ( oppervlakte 20 m²) Laminaat leggen ( living , inkom, 20 m²) Schuifdeur slaapkamer plaatsen in glas Badkamermeubel verwijderen Schilderwerken optioneel

Vals plafond laten plaatsen

Ik wil een vals plafond laten plaatsen (tegels / gyproc?) in een kleine ruimte alsook kleine schilderwerken laten uitvoeren.

Bezettingswerken en schilderwerken

Wegens waterschade zijn er 4 muren en een plafond nat geworden en is een vals plafond beschadigd. Deze zou ik zo snel mogelijk willen laten maken zodra de verzekering een bestek heeft ontvangen.

Een moderne woning van 1975 waar een ...

Een moderne woning van 1975 waar een nieuwe keuken en badkamer in geplaatst moet worden. Alsook moet er een kleine muur en vals plafond weggehaald worden. Verder schrijn- en schilderwerken, een gietvloer of natuursteen in de keuken en tapisplein in sommige kamers en trap.

Voor de verbouwing van een polyvalente ...

Voor de verbouwing van een polyvalente ruimte voot de kerkfabriek zoeken wij een aannemer die ook de coördinatie op zich wil nemen. De werken omvatten; vernieuwen 7 ramen en een dubbele deur. uitbreken keuken en toiletten. uitbreken muur. plaatsen 2 toilletten waarvan 1 voor andersvaliden. plaatsen van een keuken en bar. plaatsen van inbouwkast. vloeren van het sanitair. aanpassingen aan vals plafond en electra. schilderwerken.