Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Gentbrugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Gentbrugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Gentbrugge:

Badkamer en keuken bepleisteren

Wij zijn keuken en badkamer aan het renoveren in onze nieuwe woning Deze week worden alle leidingen vervangen, daarna wordt elektriciteit vernieuwd. Graag zouden we in de periode 18 juni tot eind juni keuken- en badkamermuren laten bepleisteren (badkamer: ong. 30 m², keuken: ong. 20 m²) zodat deze ruimtes afgewerkt kunnen worden. De muren liggen nu volledig bloot (baksteen).

Herstelling pleisterwerk na vochtschade

Graag wil ik de slaapkamermuur (2,5 x 4m bij benadering) en een stukje van de gang laten herbepleisteren (2,5m x 1m) van mijn appartement. Een waterlek veroorzaakte schade, maar het lek is opgelost en de muren intussen volledig droog. De herstelling wordt gedekt door de verzekering.

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Er is dit weekend een deel van de plafondbekleding van een kleine dakkapel op de vloer gevallen in een TV kamer op eertste verdieping. Blijkbaar door een lek en de vrieskou van vorige week.

Stuccen en gyproc wanden plaatsen in rijhuis

Renovatie van een rijhuis. In het volledige huis moeten er zowel pleisterwerken worden uitgevoerd als gyproc wanden worden geplaatst. Dit is voor gans het huis, en de zolder.

Herstellen van een muur en een plafond na waterschade.

Ik heb een vochtige plek in de keuken ontdekt. Ik ben niet zeker of het water in mijn muur is. Ook was er vorige week veel water binnen gekomen. Dit is in mijn houten plafond geraakt en heeft zijn weg gevonden door het plafond, waardoor er 2 bulten op staan.

Herstelling plafond

Ik heb waterschade geleden aan mijn plafond doordat het plat dak niet geheel waterdicht meer was. Dit wordt inmiddels verholpen met een volledige nieuwe roofing met alles erop en eraan. Eenmaal deze werken gedaan zijn, kan ik iemand aanstellen op de opgelopen schade binnen te laten herstellen. Dit zou via mijn brandverzekering gaan. Vooraleer de verzekering zijn goedkeuring geeft, heb ik een gedetailleerde offerte nodig. De herstellingswerken zal hoofdzakelijk een stuk van het plafond uit te breken zijn en dit dan te vervangen met een nieuw stuk gyproc, het herplamuren en wat opvulling van isolatie-glaswol.

Plaatsen van gyproc platen

Plaatsen van gyproc op een tamelijk hoog zolderplafond (onder dak).

Bepleisteren muren

We willen graag 2 muren in de living opnieuw laten plamuren alsook het gat dat ontstaan is door het wegnemen van de schouw.

Herstellen plafond na waterschade

Door een probleem met mijn dakgoot is er water door de zolder tot in mijn slaapkamer gesijpeld... met als gevolg dat stukken van het pleisterwerk zijn losgekomen... dit zou moeten hersteld worden

Uitplakken dak

Pleisterwerken Geisoleerd (18cm) dak van circa 50m2 (schuin dak) met 3 dakramen. Afgewerkt met gyproc. zijwanden van circa 30m2 (zijwanden onder dak), eveneens geisoleerd, afgewerkt met fermacell-platen. De uit te plakken wanden bevinden zich in 2 verschillende kamers. Timing / uitvoering werken graag tussen 10 en 20 oktober