Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Geraardsbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Geraardsbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Geraardsbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Geraardsbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Geraardsbergen:

Pleisterwerken uitvoeren

Wij hebben dringend een stukadoor nodig voor 35m2. BEPLEISTERING OP KALE muren en 35m2 finish eventueel ook cementeren van buitenmuur

Plafond en muren bepleisteren

Ik wil graag het plafond in de woonkamer/keuken laten bepleisteren. De oppervlakte bedraagt ongeveer 60m². Ook dienen er in de keuken 2 muren opnieuw bepleisterd te worden. De oppervlakte hiervan is 15m².

Afkappen pleisterwerk

In de keuken en living moet het pleisterwerk tot op een hoogte van 1,50m afgekapt worden. Na een controle (ongeveer 3 maand later) moeten de muren opnieuw gepleisterd worden.

Crepi op de buitengevels plaatsen

Ik wil graag 2 gevels van mijn woning laten isoleren en bepleisteren met crepi. Totale oppervlakte is ongeveer 100 à 110 m². bakstenen

Scheuren herstellen van plafond

Scheuren in slaapkamer herstellen.

Pleisterwerken in de woning

Graag had ik enkele muurtjes laten bepleisteren binnen, er hingen steenstrips op en nu wil ik een effen muur hebben

Herstelling plakwerk

Ik heb een herstelling die zou moeten gebeuren van plakwerk rond een raam dat werd geplaatst. Is het mogelijk een offerte te bekomen?

Herstelling van pleisterwerk muur na waterschade

Ik verhuur een appartement in het centrum van Geraardsbergen. Ik had onlangs een schadegeval door een lek aan het bad. Daardoor is een gemeenschappelijke muur in het appartementsgebouw beschadigd (pleisterwerk pulvert af). Graag had ik een aannemer gehad die eerst een vrijblijvend en kosteloos bestek kan opmaken voor de verzekering en na goedkeuring hiervan de werken kan komen uitvoeren.

Mijn huisje

om prijs te maken om de gevel te bepleisteren in het wit en misschien de vooruitstekende delen in een donkere kleur, zoals je ziet op foto.