Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Ledeberg (Gent) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Ledeberg (Gent).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Ledeberg (Gent) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Ledeberg (Gent) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Ledeberg (Gent):

Afwerken gyproc schilderklaar zetten

Het dak werd geïsoleerd en afgewerkt met gyproc. Afwerken van de gyproc (de gyproc kon door de isolatiefirma niet 100% vlak geplaatst worden door dakstructuur) zodat deze schilderklaar is. In totaal ongeveer 46 m².

Slaapkamers stuccen

Ik wil graag 2 slaapkamers laten stuccen. Het gaat over 3 muren per slaapkamer (de 4 de wand wordt zelf afgewerkt met gyproc) waarvan per kamer 1 muur met raamwerk. Totale oppervlakte te stuccen is ongeveer 55 m²

Plamuren van muren

Ik zou een aantal muren willen laten plamuren die nu grotendeels met structuurverf zijn geschilderd. In 1 stuk zit een raam, een ander is een schuin plafond met een dakraam. Dit stuk is afgewerkt in gyproc en mdf.

Plafond herstellen en herschilderen na waterschade

Waterschade waardoor plafond vol staat met blaasjes. Het gaat om een plafond van zo een 14 m². Hiervoor op zoek naar een vakman om plafond te herstellen,op te schuren en opnieuw te schilderen na herstelling.

Gyproc plafond vernieuwen

Plaatsen van nieuw gyproc plafond in de gang en berging. (zie bijlage) Momenteel is plafond in hout maar door een waterlek is het krom getrokken. Liefst plaatsen en schilderen.

Valse plafonds gyproc plus mouluren plaatsen

5 ruimten hebben valse plafond nodig. Totale oppervlakte = 62 vierkante meter. Bedoeling is om gyproc te plaatsen, te voegen, mouluren te plaatsen. In 1 ruimte (6. 5 vierkante meter) is valse plafond al geplaatst, gyproc kan op bestaande structuur.

Bepleisteren 2 kamers

Bij onze renovatie zouden we graag twee kamers op de 1ste verdieping bepleisterd hebben. Het gaat om 2 ruimtes van elk ongeveer 15m². Het is een oud huis, dus mogelijks moeten er voordien nog zaken gebeuren, dus liefst ter plaatse bekijken.

Afwerken binnenmuur met leemlaag

We zijn een kamer aan het renoveren en zouden graag de binnenmuur laten afwerken met bijvoorbeeld fix and finish. Het gaat om ongeveer 40m² aan muren. Aan de muren hangt nog een oude leemlaag, maar er zijn heel wat oneffenheden. We deden zelf al het behang af, maar er hangen nog lijmresten aan.

Plakken muur badkamer

In Ledeberg dient 1 muur van een badkamer (ongeveer 3 op 3 m) opnieuw gepleisterd te worden. Het is essentieel dat dit gebeurd is voor 28 Feb. 2015, want nadien komt er een nieuwe huurder in.

Ledeberg herstellen bepleistering roet

In de woonkamer is door de vorige eigenaar de schouw afgebroken en de wand met gipspleister afgewerkt. Onderaan kwam de roet echter doorheen de pleister. In 2009 hebben we deze zone afgekapt. Volgens de aannemer was de bakstenen muur volledig droog, waarop we deze zone opnieuw hebben uitgeplakt. Vrij vlug begon er zoutuitbloeiingen op de vernieuwde zone zich te manifesteren. Na drie jaar blijft dit fenomeen voortduren. Volgens advies zouden zouten en roet resterend in het metselwerk hiervan aan de oorzaak liggen. Ik wens deze zone opnieuw af te kappen voor een definitieve oplossing. Ik zoek via deze weg een plakker die op een zone van ongeveer 2 à 3 m2 een alkali-blok laag op het metselwerk kan plaatsen en de wand opnieuw kan uitpleisteren.