Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor afwerken gyproc schilderklaar zetten:

Afwerken gyproc schilderklaar zetten

Het dak werd geïsoleerd en afgewerkt met gyproc. Afwerken van de gyproc (de gyproc kon door de isolatiefirma niet 100% vlak geplaatst worden door dakstructuur) zodat deze schilderklaar is. In totaal ongeveer 46 m².
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Ledeberg (Gent) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerken gyproc schilderklaar zetten uit heel België:

Gyproc plaatsen op zolder

Zolder: 1) 35 m2 gyproc te zetten Dit is inclusief: schuine wand tg dak Afwerking van dakkapel binnenkant 2) verfdeur zetten in een reeds geplaatste gyproc muur. Ik heb nog 20m2 gyproc liggen en wat houten balken om deze in te kloppen. Deur heb ik nog niet (opening voorzien voor deur 85 a 90 cm breed) 3) gyproc afwerken maar dan volledige zolder ca 50m2 Graag obv deze omschrijving een interessante offerte.

Herinrichten zolder

Ik zou graag mijn zolder herinrichten. Hij is geisoleerd, maar ik zou dit graag laten nakijken en afwerken. Daarnaast moet er ook nog gyproc geplaatst worden en een vloer. Van de oppervlakte heb ik geen idee.

Renovatieproject afwerken

Op zoek naar een aannemer op een renovatieproject af te werken. Men moet nog buizen voor de elektriciteit en waterleidingen verder leggen en aansluiten op de radiatoren. Boven moet men nog gyproc voor het plafond en de muren voorzien en ook de badkamer te installeren.

Muren afwerken met gyproc

Bij oplevering van mijn appartement bleek dat op sommige plaatsen de gyprocmuur niet helemaal tot boven afgewerkt is. Ik ben op zoek naar een vakman die de bestaande gyproc muur kan afwerken, gaat om een 20-tal vierkante meter.

Zolder ombouwen tot leefruimte

Zolder te renoveren. Men moet een trap en twee dakramen steken. Extra isoleren en afwerken met gyproc wanden. Ruimte van 35 m².

Kamer renoveren

Ik zoek een persoon die volledige kamers schilderklaar wil / kan maken . Enkele stopcontacten en schakelaars vernieuwen , wanden plaatsen ( nog niet uit wat we willen gyproc of hout , willen we bespreken met klusjesman ) Egaliseren van de vloer .Eigenlijk een kamer afwerken op vloer en schilderen na

Zolderkamer verbouwen tot slaapkamer

De zolderkamer heeft een oppervlakte van ca. 20 vierkante meter. Er ligt al vernieuwde elektriciteit van waaruit verder gewerkt kan worden. De muren en plafond zijn volledig bedekt met houten plankjes. Werken die moeten gebeuren: Verwijderen en afvoeren houten plankjes. Elektriciteit en stopcontacten voorzien. Aansluiting voor een lichtpunt in het plafond. Plaatsen gyproc en afwerking gyproc. Plaatsen en afwerken van een nieuwe deur. Schilderen en plaatsen van plinten.

Afwerken zolderkamer

In de huidige zolderkamer dienen een aantal aanpassingen te gebeuren om ze te laten dienen als slaapkamer. De ruimte is momenteel open en moet afgesloten worden van de trappenhal door het installeren van een valse wand (hout en gyproc?) met een binnendeur in. De schouw diende in het verleden als ruimte waarin een boiler hing; wij zouden deze willen laten omvormen tot een soort van ingebouwde kast.