Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Lokeren:

Cementbepleistering vernieuwen

Oude gevel met cementering herdoen. Is een zijgevel naast een veld. Breedte huis is 6 m en hoogte tot nok is +/- 7 m, dus het gaat om ongeveer 38 m². Oude cementering begint onderaan los te komen, ook de voegen komen los.

Herstellen muren en plafond na waterschade

Gyproc muren / plafond en andere schade hierrond te herstellen na waterschade. Schad in 1 ruimte. Rijhuis. Aan de keukenmuur en plafond.

Gevel bepleisteren met crépi

Gevel bepleisteren met crépi. De isolatie dikte zou ik rond de 10 cm willen. Arduin zou ik later pas doen. Meer dan 100 m² te doen.

Herstellen van scheur in binnenmuur

In de muur in de gang op de bovenste verdieping is er een diagonale scheur die ik graag hersteld zou gezien hebben. Het is geen diepe noch brede scheur en ongeveer een meter lang. Het is een binnenmuur die ligt aan een gevel muur, onder het dak.

Scheurherstel muren leslokalen

Er zitten scheuren in sommige muren van leslokalen. Bezetwerk komt los.

Nieuw plafond plaatsen/bezetten in living en salon

Het oude plafond moet er uit (dit zijn oude houten balken met daartussen platen). Dan zou ik graag een egaal plafond hebben mooi glad laten bezetten . (eventueel in gyproc)

Bepleisteren van ramen (afwerking)

We zijn momenteel bezig met de plaatsing van nieuwe ramen en zijn op zoek naar een stukadoor voor de afwerking. Bepleisteren van ramen 10 stuks.

Buitenbepleistering van gevel

Bepleisteren van stukje gevel boven de voordeur tot aan dak ( ong 8 vierk. M. )

Plafond

Betreft een plafond van 40 m² (woonkamer) Deels uit beton met "honinggraat" aan de onderzijde, en een stuk waar stucanet op zit, om de overgang van het plafond te laten aansluiten.

150m² totale muuroppervlakte pleisteren ...

150m² totale muuroppervlakte pleisteren van een nieuwbouw