Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Mariakerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Mariakerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Mariakerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Mariakerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Mariakerke:

Enkele kleinere gyprocwerken uitvoeren

Een deuropening die afgesloten werd, afwerken met gyproc. Oppervlakte: 210 x 85 cm. Daarnaast ook een trapzijkant, waar nu de chauffageketel staat, afwerken met gyproc. Oppervlakte 1m80 op 2m50. Hier moeten ook 2 deuren in zodat we nog overal aan kunnen. Als laatste moet ook een klein leidingsgat dichtgemaakt worden.

Diverse plamuurwerken woning

Voor onze te renoveren woning zijn we op zoek naar een stukadoor die graag het volgende voor ons wil uitvoeren: a) Uitplamuren tassobehang in woonkamer (95 m²), met vide b) Uitplamuren tassobehang in hal (25 m²) c) Uitplamuren tassobehang op overloop (25 m²) d) Plamuren wanden badkamer (klaargezet voor tegels) (30 m²) e) Egaal maken plakwerken slaapkamers f) Egaal maken plaatsen waar leidingen zijn ingeslepen Ter plaatse komen kijken.

Veranda te plakken

15 december zal de ruwbouw van de veranda af zijn. 26 december wordt de elektriciteit gelegd. Plakwerk : 2 muren van ongeveer 8 m², waarvan de ene muur volledig en de andere muur heeft een standaarddeur en een raam.

Verbouwing

het plakken van een verbouwing.(bijbouw) Ik denk een goede week werk

Heraanleg vrij groot terras, ong. 500m² ...

Heraanleg vrij groot terras, ong. 500m² gras vervangen door dolomiet en evt heraanleg oprit.

3 muren en een plafond te bepleisteren.

3 muren en een plafond te bepleisteren.