Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Merelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Merelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Merelbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Merelbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Merelbeke:

Renovatie na waterschade aan moluren op plafond

Wij hebben door een waterlek op het eerste verdiep schade aan het orignele plafond op het gelijkvloers. Het gaat om een sierplafond met moluren van begin 1900. Er is ongeveer 1 vierkante meter naar beneden gekomen en we zouden de plafond graag terug in de originele staat laten herstellen.

Plaatsen vals plafonds woonkamer

plaatsen van een vals plafond met spots in de living: afmetingen ongeveer 7.5 m x 4.5m

Bepleisteren van muren

Wij zouden graag een prijsofferte hebben voor het bepleisteren van binnen muren ( scheldesteen) en stuck muren.

Pleisterwerken in rijwoning

Ik ben bezig met de grondige verbouwing van een rijwoning. Graag had ik een afspraak gehad om een offerte te bekomen voor de pleisterwerken in huis. Het gaat hier om een 300m² te bepleisteren muren.

Plamuren van wanden in gyproc

Plamuren van onze wanden en plafonds op de volledige verdieping van onze nieuwbouwwoning. Prijs per m2 ?

Enduiseren beschadigde muur in traphal

Na verwijderen van zwaar behang in de traphal zijn stukken pleisterwerk (dun wit laagje) mee gekomen. Op andere plaatsen zijn er heel wat lijmresten achtergebleven. De muur is dus niet klaar om opnieuw te behangen. Wellicht moet deze worden ge-enduiseerd. Naar schatting gaat het over 45 m2. De trap in de traphal wordt in de tweede helft van augustus afgeschuurd en opnieuw geschilderd.

Twee slaapkamers van om en bij 4 x 4m ...

Twee slaapkamers van om en bij 4 x 4m moeten herbepleisterd worden. Hoogte +/-2.75m. Muren staan afgekapt - brute muur dus. Plafonds zijn ok.

Het plakken van de binnenmuren. Van een ...

Het plakken van de binnenmuren. Van een badkamer, een keuken en een berging. Veel ramen en deuren dus niet enorm veel muren. Het is dringend!

binnenmuren moeten volledig geplakt ...

binnenmuren moeten volledig geplakt worden buitenmuurbezetting moet worden hersteld

Nieuw plafond steken met ingemaakte ...

Nieuw plafond steken met ingemaakte spotjes en een bekasting voor indirecte verlichting rondom rond langs de muren.. Tevens moet er een valse wand gemaakt worden om de dampkapbuizen weg te steken.