Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor renovatie na waterschade aan moluren op plafond:

Renovatie na waterschade aan moluren op plafond

Wij hebben door een waterlek op het eerste verdiep schade aan het orignele plafond op het gelijkvloers. Het gaat om een sierplafond met moluren van begin 1900. Er is ongeveer 1 vierkante meter naar beneden gekomen en we zouden de plafond graag terug in de originele staat laten herstellen.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Merelbeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie na waterschade aan moluren op plafond uit heel België:

Renovatie muren na waterschade

Ik heb waterschade gehad door een lek bij de buren. De schade situeert zich in de bijbouw/stal/opbergplaats. Het betreft structurele werken aan de aangetaste muur en de draagbalken op deze muur. Bestek voor de verzekering.

Muren herdoen na waterschade

Renovatie muur toilet en gang. Muur staat vol schimmel door waterlek bij de buren. Herpleisteren? Nieuw vliesbehang?

Herstellen plafond en muren na waterschade

Wegens waterschade gyprocplafond en mogelijk zijmuur beschadigd(scheur en blazen). Momenteel volledig droog. Plafond zou moeten bijgewerkt worden en herschilderd. Muur is te bekijken. Plafond en muren zijn nieuw gezien totale renovatie 1 jaar geleden.Plafond is ongeveer 11m² en verf is nog aanwezig.

Badkamer renoveren na waterschade

Herstellen van de badkamer door waterschade. Er moet een totale renovatie gebeuren, dus muren, betegeling, leidingen,.. het hele project. Het gaat om een badkamer van 8 m². Afbraak huidige badkamer willen we ook laten doen en het materiaal voor de herstelling is nog niet aangekocht.

Renovatie na waterschade

Op het eerste verdieping is er nieuwe vloer 28 vierkante meter nodig. Gipsen muren en tegelpartij in de keuken. Op het gelijkvloers opbouw en afwerking van een plafond met isolatie en draagconstructie.

Renovatie na waterschade

Wij hebben waterschade aan het plafond in onze keuken. Deze hebben wij vermoedelijk opgelopen door een verkeerde afwerking van de zijgevel van onze buren. Dat heeft een dakwerker ons toch vertelt. Ondertussen zitten wij met een enorme lek wanneer het regent en onze plafond en afwerking van onze koepel ziet er ook niet meer zo goed uit.

Renovatie na waterschade

Ik heb waterschade gehad en moet nu een offerte indienen bij de verzekering om alles te herstellen. De schade situeert zich in de badkamer en loopt uit naar hal, kelder, tuinkamer, sas en toilet. Het betreft werken aan het sanitair, bepleistering, deuren, meubels, verfwerk, e.d. Tegels opgebroken, pleisterwerken uit te voeren.

Renovatie na waterschade

Door de buurman hebben we waterschade aan de muren op de eerste verdieping. We hebben hiervoor een bestek nodig om aan de verzekeringen voor te leggen voor we deze kunnen laten uitvoeren.