Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Sint Amandsberg:

Gevel in crepi zetten

oud huis - rijhuis waar een stuk buitengevel ~20m² bepleisterd/bezet zal worden zonder isolatie met bv. crepi / kunststof sierpleister / kalei maar ook andere opties mogelijk.

Plafond herstellen na waterschade

Waterschade aan gyproc plafond . Moet hersteld en geschilderd worden. Klein plafond.

Schildersklaar maken van muren en plafonds nieuwbouw

Het gaat over 3 verdiepingen. Zoeken een vakman om alles schildersklaar te maken en enventueel de 2 gangen te primen alsook de plafonds van de leefruimte beneden. Oplevering is voorzien rond december. Oppervlakte gelijkvloers (zonder garage) 65m² Oppervlakte 1ste verdiep 56m² Oppervlakte 2e verdiep = 72m²

Binnenpleisterwerken uitvoeren

Het zou gaan over het eerste verdiep daar hing een oude leempleister die is nu weg en is nu ruwe steen. En beneden in de living is er al pleister maar is niet mooi vlak zou dit iets beter willen en beneden in de berging en wc is er ook ruwe muur die ook bepleisteren.

Herstellen pleisterwerk na waterschade

In onze woonkamer hebben we waterschade door insijpelend vocht bij de buren. Graag willen we deze schade laten herstellen, indien mogelijk ook de muur vochtvrij maken. het betreft 1 muur.

Cementbepleistering van voorgevel herdoen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Bestaande cementbepleistering onderaan mijn gevel komt los. Ik zou deze over de gehele breedte willen laten hernieuwen.

Herbepleisteren van de muren

Eerst dient een offerte voor de verzekering gemaakt te worden. Na goedkeuring moeten de muren opnieuw gepleisterd worden.

Plafond en muren vernieuwen

Plaatsen van een gyproc plafond. Ruimte 4mx5m. Houten kader hangt er maar moet aangepast of versterkt worden. Plafond schilderklaar zetten. Muur is behangen met glasvezelbehang en dient volledig geplamuurd te worden.

Afbreken en afvoeren gyproc plafond

Graag een vrijblijvende offerte voor volgende werken: 125m² gyproc wanden van een schuin zolderdak afbreken en afvoeren. Wanden zijn bevestigd met schroeven en dicht geplamuurd. Er bevindt zich op sommige plaatsen ook een weinig isolatiemateriaal. Zolderverdieping enkel te bereiken via smalle zoldertrap. Wat zouden dergelijke werken kosten? Afvoer van alle gipsplaten uiteraard inbegrepen. Prijs per m² of de integrale opdracht graag.

Herstelling na waterschade

Plafond living (5 x 8) + parket, vloer zolder + dak hebben herstelling nodig na instroom water. Dringende offerte nodig voor verzekeraar en uitvoering werken op korte termijn gewenst. (gyproc/pleisterwerken + afwerking)