Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gevel in crepi zetten:

Gevel in crepi zetten

oud huis - rijhuis waar een stuk buitengevel ~20m² bepleisterd/bezet zal worden zonder isolatie met bv. crepi / kunststof sierpleister / kalei maar ook andere opties mogelijk.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel in crepi zetten uit heel België:

Gevel bekleden met crepi

Ons huis is van het bouwjaar 1950. In ons bijgebouw hebben we vochtplekken op de binnenmuur. De buitenmuur is een enkele stenen muur. De oppervlakte van de te behandelen muur is ongeveer 48m² excl. de afmetingen van de ramen en deuren. De dakrand is in een aluminium profiel (plat dak). We zouden dus graag onze gevel willen bekleden met crepi. Isoleren is niet nodig.

Plaatsen arduinen plinten aan gevel

Onze gevel is bezet met crepi. Onderaan de gevel is een band met een ander kleur crepi. Aangezien dit wat afbrokkelt, zouden we hier een arduinen plint van ongeveer 2 cm dik plaatsen. De totale lengte is ongeveer 15 m en een hoogte van gemiddeld 40 cm achteraan 35 - 38. De gekleurde band wordt eerst volledig verwijderd en vervangen door arduin.

Gevel isoleren en afwerken met crepi of spuitkurk

Rijhuis voorgevel 4 m breed gelijkvloers + bovenverdieping isolatie plus afwerking in spuitkurk of crepi. In totaal gaat het om een gevel van 30 a 40 m².

Gevel bekleden met crepi

We zouden graag onze gevel, 26m², laten bekleden met crepi.

Gevel bepleisteren

Wij zijn dringend op zoek naar een aannemer die voor ons gevelbepleistering kan zetten. Het gaat om 225m², 18 cm isolatie en afwerking in crepi.

Ytong -bouw bepleisteren met crepi

Gevel bepleisteren van nieuwbouw uit 2003 in ytong-cellenbeton. Volledige oppervlakte is plusminus 291 m². Daarvan moet 80,25 m² - een blinde muur, uitgezonderd 3m² glasdallen - in gewone spuitpleister komen. De rest van het huis, 210,67 m² in crepi in 2 verschillende kleuren. De cellenbeton is overal 30 cm dik, dus moet er geen isolatie meer tussen.

Herstellen crepi aan gevel

Mijn crepi gevel is beschadigd en moet hersteld worden. Enkel aan de straatkant, het is een gesloten woning met gelijkvloers en een 1ste verdiep. Er bevind zich een garagepoort, deur en 2 ramen in de gevel.

Plaatsen gevelplinten

Onze gevel is al voorzien van isolatie+crepi. We zoeken enkel nog iemand die onze gevel kan afwerken met een blauwsteen(vietnamees). 3cm dik 40cm hoog. We schatten dat we aan ongeveer 25 - 30 lopende meter zitten.