Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor bepleisteren van de wanden na behandeling vocht:

Bepleisteren van de wanden na behandeling vocht

De wanden na behandeling van opstijgend vocht en de badkamer kan komen bepleisteren. In totaal is er een 33 m² te bepleisteren.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Sint-Denijs-Westrem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bepleisteren van de wanden na behandeling vocht uit heel België:

Woning bepleisteren muren en plafond

Het gaat om een te renoveren huis. Eer zaten gipsplaten op plafond en wanden deze zijn eraf en willen deze nu graag pleisteren. Het gaat om de gehele woning van een 150 m²

Nieuwbouw bepleisteren voor ruim 1000 m²

Het gaat om een complete nieuwbouwvilla. Men moet 960 m² wanden en 272 m² plafonds bezetten. Meeste muren zijn stuc-klaar.

Stukken wanden en plafonds

Bepleisteren van gyproc wanden en plafond, muren ongeveer 50 m², schuin plafond ongeveer 8 m², plafond ongeveer 28 m². Op de meeste plaatsen is het enkel de gyproc naden dichten. Afplakken is nodig (laminaat vloer ligt al) betreft 1e verdieping.

Inloopdouche plaatsen

Complete inloopdouche plaatsen. Wanden waterdicht bepleisteren. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 40 m². Oppervlakte inloopdouche ongeveer 5 m².

Badkamer te bepleisteren

Badkamer van L2.7 m x B 1. 1xH 2. 6m pleisteren om te betegelen. Wanden het liefst in grijs dat snel betegeld kan worden. Plafond standaard. Werken te voorzien eind juni/ begin juli

Pleisterwerk en plaatsen van gyproc

Voor een renovatiewoning zouden wij of de volledige woning laten bepleisteren of laten behangen met vliesbehang. Eveneens zouden wij kamers maken in de zolder en dus gyproc wanden moeten zetten.

Wand haard laten bepleisteren in betonstuc

Wij willen graag in november de wand van de haard laten bekleden in beton cire, andere werken(badkamer,wanden... ) volgen na een positieve evaluatie & realisatie. Afmetingen: wand = H 2,917m. L 3,870m D 50cm + tablet voor het plaatsen van haard over de vermelde L van de afmetingen.

Bepleistering benedenverdiep woning

Bepleisteren van alle ruimtes beneden: living, keuken, badkamer, slaapkamer en berging. Samen goed voor +- 200m² pleisterwerk (+-90m² wanden, +-110m² plafond)