Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gyprocwanden afwerken en muren bezetten:

Gyprocwanden afwerken en muren bezetten

Onze zolderkamer werd in twee kamers gesplitst door gyprocwanden. Deze zouden wat afgewerkt moeten worden. Daarnaast werd een schouw uitgebroken en deze zou bezet moet worden. In de badkamer een verdiep lager is dezelfde schouw uitgebroken en deze zou dus ook bezet moeten worden. Daarnaast is er daar nog een muur (3 op 3 ongeveer) die bezet zou moeten worden.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gyprocwanden afwerken en muren bezetten uit heel België:

Zolderkamer renoveren tot slaapkamers

Graag vakman voor het renoveren van zolderkamer(s) naar slaapkamer(s). Momenteel hebben wij (in 2016) enkel dakisolatie laten plaatsen maar nu zouden we dit graag verder willen afwerken. Volgend zou er volgens ons nog zeker moeten gebeuren: -> Chape (+-10cm we hadden gedacht aan isolatiechape) -> Bezetten en/of gyprocwanden -> Buitenmuurisolatie? -> Elektriciteit: is al grotendeels voorzien (kabels) maar afhankelijk van wat we plaatsen (gyproc, bezetting, ...) moeten de contactpunten nog geplaatst worden. Dit zou ik eventueel zelf kunnen. -> schuifdeur? We zitten nog wel met enkele vragen betreffende bepaalde steunbalken, ondersteuning en dergelijke.

Afwerken zolder

Leveren en plaatsen velux van 1m14 op 1m18. Tweemaal voor en achterkant, plaatsen gyprocwanden of soundblock. Zoldertrap en osb platen op zolder.

Afwerken van gyprocwanden

Wij zoeken iemand voor het afwerken van gyproc-wanden.

Afwerken gyprocwanden en plafond

Ik heb gyproc geplaatst in mijn inkomhal. Ik zoek nog iemand om dit zo snel mogelijk af te werken. (naden pleisteren)

Renovatie appartement

De momenteel leegstaande eerste verdieping van ons huis dient omgevormd te worden tot een appartement. Dit impliceert: - plaatsen van nieuwe vensters vooraan en achteraan. - enkele nieuwe binnendeuren en een buitendeur. - indeling van een bestaande kamer in een badkamer/washok/hal (dus ook het plaatsen van enkele nieuwe gyprocwanden). - plaatsing van sanitair (WC en douche) - voorzien van aansluitingen in de keuken - leggen van elektriciteit in living/slaapkamer/badkamer/washok en keuken,- plaatsen van radiatoren. - afwerken van de muren met plaatser. De voorafgaande sloopwerken neem ik zoveel mogelijk zelf voor mijn rekening.

Isolatie plaatsen binnenwanden van kleine slaapkamer

Met houtenframewerk en isolatieplaten twee muren van een kamer isoleren en daarna met gyprocwanden afwerken.

Wijzigen structuur handelspand

Voor ons pand van Deurne zijn we op zoek naar een vakman die gyprocwanden kan afbreken en daarna alles terug net wil afwerken. Er dienen ook enkele elektronisch apparaten te worden verplaatst.

Bezetten van binnenmuren alsook van ...

Bezetten van binnenmuren alsook van afwerken van gyprocwanden