Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Wetteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Wetteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Wetteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Wetteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Wetteren:

Herstellen muren en plafonds na waterschade

Het plafond in de woonkamer, keuken en een slaapkamer heeft schade vanwege een waterlek op het plat dak. De oorzaak van het lek werd 3 jaar geleden hersteld en nu wil ik graag de schade aan het plafond herstellen. Advies omtrent de herstelling , herbezetten behangen en nadien schilderen of iets anders . Schade op verschillende muren.

Bepleisteren van muren in slaapkamer

Pleisteren oude muren van slaapkamer . 50 vierkante meters

Plakwerken enkele muren

Wij lieten deze zomer een nieuwe keuken en voordeur plaatsen en zijn nog op zoek naar iemand die voor de afwerking zou kunnen zorgen. Specifiek: De binnenafwerking van de voordeur moet nog gebeuren. Een aantal muren dienen eveneens nog afgewerkt te worden (kleine oppervlakten).

Dubbel plafond met isolatie in slaapkamer

In de slaapkamer - onder het plat dak - zou ik dubbel plafond met isolatie tussen willen laten leggen

Binnenbepleistering en Crepi + Buitenbepleistering

Voor onze nieuwbouw zijn we op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en Crepi + EPS isolatie ( buitenbepleistering )

Vervangen gyproc plafond

Ik had graag prijs voor het vervangen van een plafond van 60 vierkante meter of een andere oplossing.. Er moet eigenlijk maar de helft vernieuwd worden. Is dit mogelijk of ben ik verplicht hem er helemaal uit te halen?

Opvullen van naden en vijsgaten

Opvullen van naden en vijsgaten van gipsplaten in nieuwbouwwoning (houtskeletbouw). 180m² vloeroppervlakte.

Plaatsen van isolerende gyproc wanden

Plaatsen 28,5 vierkante meter (4muren) geïsoleerde gyproc wanden voor badkamer met deur tijdens renovatie. Plaatsen geïsoleerde gyprocwanden slaapkamer 2de verdiep +/- 9 vierkante meter eerste muur inclusief deur. Slaapkamer 2de verdiep +/- 5,5 vierkante meter 2de muur onder dak hoogte 1,5m met deurtje.

Herstelling plafond en muur = gevolgschade

Badkamer op 1e verdiep, boiler op zolder verdieping. Tussen boiler en badkamer moet er ergens een lek zijn. Blafond en zijmuur aangetast door vocht. verzekering gebeld en er zou een offerte moeten gemaakt worden voor herstel leiding(en) en de randschade door vocht. offerte voor herstelling plafond en muren

Bepleisteren nieuwbouwwoning

Bepleisteren nieuwbouwwoning