Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Wondelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Wondelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Wondelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Wondelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Wondelgem:

Steunmuur vervangen

Keuken open of halfopen maken, is nu afgesloten met een deur. Muur die verwijderd dient te worden is steunmuur waarboven nog een slaapkamer is en ook nog een 2de verdiep.

Plafond living vervangen

Ik heb een probleem met het plafond van mijn living. Huidige laminaat moet afgebroken worden alsook enkele gipsplaten. Plafond vervangen. Oppervlakte is ongeveer 4 op 5 meter. Er is een houten structuur aanwezig waarop het nieuwe plafond bevestigd kan worden.

Bezetwerk nieuwbouw

Nieuwbouwwoning stuccen. Oppervlakte :blok 12 op 12 van 3 verdiepingen hoog.

Beplakken plafond

Plakkers gezocht voor beplakken van 100 m² zolder (schuin dak, gyproc).

Gyproc aanbrengen op de plafonds

Pleiserwerken: 7 nieuwe plafonds van 30 m² en 4 wanden 25 m² in gyproc. Dat is nu een beton constructie , de gyproc moet er aan bevestigd worden.

Herstellen-stuccen van binnenmuren

Ik wil graag m'n living laten herstellen, zodat de muren weer vlak zijn. De oppervlakte van de muren is +/-60m².

Bepleisteren van muren twee nieuwbouwwoningen

Het project bestaat uit twee nieuwbouwwoningen die volop in aanbouw zijn, het gaat over twee halfopen bebouwingen die in spiegelbeeld van elkaar worden gebouwd (het bijgevoegde plan en aanbestedingsdossier is van de linkerwoning). Plaatsing van de ramen is voorzien eind februari, we willen graag starten met pleisterwerken begin maart. Het adres geef ik mee aan de vakman.

Aanbouw afwerken met buitenbepleistering

Graag wil ik onze aanbouw laten afwerken met een buitenbepleistering. De oppervlakte van de muren bedraagt 11 m². De muren zijn in grijze snelbouwers opgetrokken. Kan u hiervoor een offerte opmaken, aub?

Graag hadden wij iemand gevonden die ...

Graag hadden wij iemand gevonden die onze schouw wil bezetten, wij hebben waterinsijpeling via de schouw omdat de stenen volledig verzadigd zijn. Wij wonen in Wondelgem bij Gent