Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor steunmuur vervangen:

Steunmuur vervangen

Keuken open of halfopen maken, is nu afgesloten met een deur. Muur die verwijderd dient te worden is steunmuur waarboven nog een slaapkamer is en ook nog een 2de verdiep.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Wondelgem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor steunmuur vervangen uit heel België:

Renovatie appartement

Badkamer is ongeveer 2m op 1m90, deze zou ik graag zo snel mogelijk vernieuwen. Enkel Douche en lavabo hier. Momenteel staat er in mijn living een gaskachel geïnstalleerd. Ik zou graag weten wat de alternatieven zijn om deze te vervangen. De living (17m) en de keuken (8,84m) zijn gescheiden door een wand die volgens het plan waarover ik beschik geen steunmuur is. Deze zou ik graag laten weghalen. De keuken wil ik ook graag vernieuwen en laten aansluiten op de living Het plafond van de living wil ik graag beter isoleren, vooral naar geluid toe van de bovenburen. Appartement : 80 m². Verdieping : GLV

Nieuwe ramen plaatsen en steunmuur vervangen door poutrel

Raam met deur te vervangen door een gewone venster. Aan zijkant een groot raam moet vervangen worden door schuifraam. Stuk muur tussen living en keuken openbreken en poutrel steken. Ramen in PVC.

Steunmuur binnen weghalen

Steunmuur weghalen over een lengte van 4,3m tussen woonkamer en keuken. 2 bestaande buitenramen weghalen en vervangen door één groot schuifraam over een breedte van 5,5m in de woonkamer. Bijbouw stijl veranda plat dak van 4x7m.

Afbreken steunmuur en plaatsen poutrel

Ik zou graag de steunmuur (375 cm breed x 250 cm hoog) tussen onze living en keuken laten uitbreken en vervangen door een poutrel onder ons plafond van +- 10 cm dik.

Steunmuur uitbreken en draagbalk plaatsen

We zouden graag een steunmuur vervangen door een draagbalk in ons net aangekochte woning.

Architect nodig voor plaatsing poutrel

Wij zouden meer licht willen in onze woning willen halen dmv het vervangen van de (steun)muur tussen living en keuken, door een poutrel. De steunmuur die we wensen te vervangen (4,5 meter) staat op het gelijkvloers, en draagt een verdieping + zolderverdieping. Voorts dient het terras (plafond van keuken/badkamer) vernieuwd te worden. We willen zoveel mogelijk afbraakwerken zelf uitvoeren, om hier de kosten te drukken. Is voor het berekenen muur, poutrel.

Steunmuur vervangen

Ik moet weten of ik een steunmuur in een appartement mag vervangen door een poutrel, dus berekening van gewicht.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Wij wensen een oude steunmuur uit te breken tussen de woonkamer en de keuken. Deze dient vervangen te worden door een steunbalk. Details en berekening van ingenieur in bijlage. Onze keuken wordt binnen vier weken geleverd.