Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Vlaams-Brabant.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning bezetten, bepleisteren nieuwbouwwoning, pleisterwerken van muren en plafond verbouwing, bezetting van hoeve, herstelling pleisterwerken en behang- en schilderwerken, bezetten muren op bovenverdieping, nieuwbouw stucwerk, muren isoleren en pleisteren schouw en haard uitbreken, gyproc plafond + afwerking muren, muren bekleden met glijfolie, scheurherstel in keuken en betonrot aan de trappen, bezetten van muren, herstellen van muren na waterschade, nieuw Gyproc plafond leggen., scheurherstel in de woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Vlaams-Brabant:

vrijdag 27 januari 2017

Vochtvrije wand in vochtwerende gyproc

Graag het plaatsen van een vochtvrije wand in bv vochtwerende gyproc (groen) op metalstud. Lengte +/- 3 meter x 2,5 meter hoogte ! Erps Kwerps.
maandag 23 januari 2017

Muren herstellen na waterschade door lek in dak

Door een lek in het dak hebben mijn muren in de kamers eronder waterschade geleden. Graag had ik dit laten herstellen.
dinsdag 10 januari 2017

Plakwerken

Renovatiebouw plakken + eventueel raam afwerking.Volledige woning binnen oppervlakte ?
vrijdag 30 december 2016

Bepleistering van muren plafonds

Graag richtprijs voor 600m² stucadoor voor muren, glad, zodat men daarna kan schilderen, alsook voor 200m² plafond.
woensdag 21 december 2016

Leempleisterwerken uit te voeren

Leempleisterwerken - 5x3m uit te voeren
donderdag 8 december 2016

Binnendeur uitbreken toemetsen en bezetten

5 bestaande binnendeuren (schilder deuren) uitbreken en terug bezetten zodat er nieuwe binnendeuren kunnen gezet worden. Best ter plaatse komen kijken. Graag ergens in de maand februari of maart de werken laten uitvoeren.
zondag 27 november 2016

Herstelling plafond en muur na waterschade

Tgv van een waterlek is er een serieuze vochtplek in plafond (gyproc) en de hoek van de muur tot op de houten vloer. Aangifte gedaan bij verzekering en er wordt een bestek gevraagd voor deze herstelling
woensdag 23 november 2016

Kamer bepleisteren en verven

Kamer van 15m² bezetten: naakte muren = metselwerk Betreft rechtopstaande muurgehelen Graag ook afwerken dmv schilderen Tevens lambrisering voorzien
vrijdag 4 november 2016

Muren bezetten

Muren in de inkomhal, die behangen zijn met glasvezelbehang, glad maken. Ong 50m².
dinsdag 1 november 2016

2 slaapkamers bepleisteren

Muren en plafond dunpleister, afdekken ( niet met een spray!! ) van raamprofielen en deuren (nieuw) en vloer. Ongeveer 60 vierkante meter
donderdag 27 oktober 2016

Pleisterwerk douchewand

Stukadoor voor douchewand in tadelakt (of ander vergelijkbaar materiaal?) in totaal 5m²
dinsdag 25 oktober 2016

Herstel plafond na waterschade

Herstel plafonnage en opnieuw verven na waterschade.
vrijdag 21 oktober 2016

Bepleisteren muur

Gemetste muur in de leefruimte bepleisteren Lengte 8,40m en hoogt 2,70m.
vrijdag 14 oktober 2016

Crepi op gevel

Plaatsen van crepi op de gevel
maandag 10 oktober 2016

Bezetten 3 kamers

Ik zou graag mijn woning laten renoveren. Ik heb 3 kamers in totaal rond de 40 vierkante meter die moeten bezet worden.
vrijdag 7 oktober 2016

Herstelling bezetting pand

Herstellen bezetting in renovatieproject: keuken, badkamer, slaapkamer, totaal +/- 30 m². Mag zo snel mogelijk.
donderdag 6 oktober 2016

Reparatie plafond

Alleenstaand huisje met vals plafond in living onder plat dak. Plafond komt los (muizen tussen dak en plafond). Gevaar van instorting plafond !! Zo spoedig als mogelijk te beginnen.
zaterdag 1 oktober 2016

Gyproc- en plakwerk

Ik heb een ruimte die nog bewoonbaar gemaakt moet worden. Een (vlakke) muur die bezet moet worden, een andere muur moet een valse gyprocwand tegen met vals plafond in gyproc.
zondag 18 september 2016

Herstelling binnenmuur

Binnenmuur, aangetast door vochtigheid, herstellen. Vochtige plek is inmiddels uitgedroogd, plek uit te schuren, muur opnieuw te bepleisteren / plamuren en te herschilderen
donderdag 15 september 2016

Herstel muren boven afvoerbak en fornuis

De muren boven de afvoerbak en fornuis zijn beschadigd door water, dit na zeer recente herstellingen. Ook de muren boven de keukenkasten zijn licht beschadigd. Het gaat hier om ongeveer 6 m² (ruwe schatting). Ik zou hier graag een gratis offerte voor verkrijgen en ik hoop in de toekomst met één van de bedrijven samen te werken.
woensdag 14 september 2016

Vernieuwen bepleistering woning

Ik zou graag nieuwe bepleistering hebben in mijn woning, het gaat over ongeveer 120 m² in het totaal, maar dit zou in twee stappen moeten gebeuren; eerst boven en paar maanden nadien beneden.
zondag 11 september 2016

Afwerken muren en betonvloer

Stukadoor voor afwerken van muren en plafonds graag prijs: - Geïsoleerd muren en beton vloer afwerken. - Graag komen kijken door vakman. Dit betreft een nieuwbouw die is niet afgewerkt.
vrijdag 9 september 2016

Plaatsen gyproc

Stukadoorwerken: Renovatie en nieuw, alsook gyproc totaal ongeveer 100 m2
dinsdag 30 augustus 2016

Herstel plafond en muur

Aangezien we vochtproblemen hadden aan de voorgevel van ons huis, moeten het plafond en de onderliggende muren hersteld worden. Het plafond werd inmiddels, tot waar los, afgeklopt. Een gedeelte van de muren moet allicht ook afgeklopt en herbepleisterd worden. Graag een offerte hieromtrent. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 25 augustus 2016

Muur verfklaar maken

Ik ben bezig met renovatiewerken in mijn woning. We zouden graag de muren van de living en eetplaats verven, maar de muren zijn niet helemaal egaal en zelf lukt het niet om het goed genoeg te krijgen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45-50 m².

Partners

Partners van Casius