Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Vlaams-Brabant:

vrijdag 6 maart 2020

Cementbepleistering aanbrengen achtergevel

Ons hele huis is geïsoleerd buiten de achtergevel van het huis. Het zou fijn zijn om die ook te laten isoleren en af te werken. In principe maakt het niet uit met welk materiaal de achtergevel afgewerkt wordt: zolang het duurzaam is. Tussen 10 en 50 m²
woensdag 4 maart 2020

Badkamertegels en bezetsel verwijderen en opnieuw bezetten

De tegels en het bezetsel van de badkamer verwijderen. Daarna opnieuw bezetten. Vloeroppervlakte is 280 x 180 cm. Hoogte 256 cm.
zaterdag 22 februari 2020

Kleine oppervlakte herbepleisteren

Wij willen losgekomen pleister laten herstellen in een slaapkamer. Graag rondom loszittende pleister verder afsteken en vervolgens het geheel opnieuw pleisteren voor zo een halve vierkante meter. Daarnaast eveneens afwerken van pleister in kelderhal voor zo een 2 m².
donderdag 20 februari 2020

Pleisterwerk herstellen

12 vierkanten meter pleisterwerk verwijderen en opkuis en dergelijke op eerste verdieping en terug herstellen 12m² Pleisterwerk verwijderen. Pleisterwerk opnieuw herstellen. Puin opkuisen en afvoeren.
woensdag 19 februari 2020

Plaatsen van bijkomende scheidingswand

Bijplaatsen van scheidingswand van 2.2m x 2.6m+ 2 dubbele stopcontacten. Schilderen keuken van 5m x 5m en behangen eetplaats van 5m x 5m.
donderdag 13 februari 2020

Stukadoorswerken uitvoeren

14m² putzuna op ytong aanbrengen, ytong is reeds voorbehandeld.
donderdag 30 januari 2020

Binnenhuis afwerking

Wij zoeken een klusman om onze nieuwe veranda af te werken. Concreet gaat het om het bezetten en schilderen van enkele stukken muur en schilderen van het plafond en al de bezette stukken. Het gaat om een stuk onder de venster en dan nog een extra muur. Oppervlaktes ken ik niet vanbuiten, maar ik kan die zeker bezorgen.
dinsdag 28 januari 2020

Herstellen plafond pleisterwerk

4x4 slaapkamer in oudere woning op 2de verdiep
zondag 26 januari 2020

Pleisterwerken uitvoeren + gyproc plafond steken

Schilderklaar zetten van traphal en kamer, die in gyproc staan. Plafond in gyproc plaatsen, metalstud steekt al.
zondag 26 januari 2020

Binnenpleisterwerk uitvoeren

Binnenmuren en plafonds van huis laten bepleisteren en badkamer cementeren (3.5mx2.5m) Betreft 54m² in oppervlakte met muren in hoogte van 2,4 m.