Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Vlaams-Brabant:

zaterdag 8 december 2018

Pleister- en schilderwerken uitvoeren na afbraakwerken huis buurman

Het huis naast mij is afgebroken, en daar bij is er in de woonkamer een barst ontstaan van 40 cm lang en de muur die grenst aan de buur daar komt het pleisterwerk los. dit gaat over een opp van +- 10 m² Dit moet opnieuw bepleistert en geschilderd worden. Kan er een offerte voor mij opgemaakt worden. Het plafond zou ook opnieuw geschilderd moeten worden dit is ongeveer +- 25 m²
vrijdag 7 december 2018

Plaatsen van een tussenwand

Wij willen een afscheidingswand laten plaatsen tussen 2 behandelruimten voor een kinesitherapiepraktijk. Deze dient zo weinig mogelijk plaats in te nemen en ervoor zorgen dat er een gedeeltelijk geluidsisolatie is tussen beide ruimten.
zondag 18 november 2018

Herstellen gat plafond in café

Een deeltje van het plafond is naar beneden gevallen na een waterlek in een buis erboven. Dit lek is al gerepareerd maar het plafond zou terug toegemaakt moeten worden. Het gat in de plafond is 2 meter op 1 meter.
woensdag 17 oktober 2018

Vervanging systeemplafond

Graag bestaande tegels uit systeemplafond vervangen door nieuwe met behoud structuur en verlichting. Totale oppervlakte ongeveer 23m². Tegels van 60 op 120 cm. Liggen in rooster.
donderdag 4 oktober 2018

Crepi plaatsen op gevels

Buitengevel isoleren en afwerken met crepi van een renovatie project. HOB: voor-, zij- en achtergevel. Huis is recent aangekocht.
donderdag 27 september 2018

Vals plafond in de keuken herstellen of vernieuwen

Vals plafond in de keuken herstellen of vernieuwen. De oppervlakte is 10m².
woensdag 26 september 2018

Stuccen van bovenverdieping 50 m²

Pleisterwerk bovenverdieping en gyproc op schuine dakrand. Ongeveer 50 m²
dinsdag 11 september 2018

Cementbepleistering aanbrengen op zijgevel

Oud huis met onfrisse zijgevel, deze zou moeten bepleisterd worden. Ongeveer 50 m². Ook nog een muurtje buiten
dinsdag 4 september 2018

Muur van 26m² bepleisteren

Pleisterwerken voor een muur van 26m². Het gaat over een muur in de living
zaterdag 1 september 2018

Herstellen plafond na waterschade

Door lekkage in dak zijn er barstjes in de verf, en scheurtje (5 cm) in plafond met lichte doorzakking binnen oppervlakte van +/- 1m².
woensdag 15 augustus 2018

Herstellen gyproc plafond na waterschade

Gyproc plafond is nat geworden en er heeft water door zitten sijpelen. Gyproc is nu wel droog maar er blijft een muffe geur hangen. Plakkerij is deels van het plafond gekomen. Op zoek naar een stukadoor om herstelling uit te voeren.
vrijdag 10 augustus 2018

Bepleisteren en schilderen van een slaapkamer

Ik wil graag een stukadoor om een slaapkamer van 3m65 op 3m85 opnieuw te bepleisteren. Behang zelf verwijderd. Vervolgens een schilder om de muren een nieuwe kleur te geven.
dinsdag 7 augustus 2018

Bepleisteren van gyproc binnenwanden

Pleisteren van onze binnenwanden de ondergrond is gyproc, en een deel Isobriq. De oppervlakte te bepleisteren is 100 m² met ondergrond isomo. De oppervlakte te bepleisteren met ondergrond gyproc is 129 m².
donderdag 26 juli 2018

Stuccen van traphal herenhuis

Hele traphal van een herenhuis te stuccen. Oppervlakte kan ik niet inschatten, het gaat om 4 verdiepingen en ook niet alle muren op elke verdieping moeten worden gedaan.
woensdag 18 juli 2018

Plaatsen van gyproc platen

Wil twee binnenmuren bekleden met gyproc platen. In eerste instantie voor verzekering maar nadien dient vervanging / herstelling te gebeuren.
dinsdag 10 juli 2018

Pleisterwerken uitvoeren

In de living moet er, na een injectie van de muren (al gebeurd) een deel van het pleisterwerk afgekapt worden en vervolgens moet alles opnieuw bezet worden (ong. 8m²). Het is geen optie om de ganse muur te doen: er moet langs bestaande leidingen en het verluchtingsapparaat heen gewerkt worden. De kelder moet verlucht worden d.m.v. 2 gebogen buizen (met gaas). Er zijn al keldergaten voorzien maar die zijn te groot en niet waterdicht (dus dicht gemaakt)
donderdag 5 juli 2018

Nieuwe valse plafond steken

Wegens een lek staat het plafond van de badkamer helemaal bol en lijkt het alsof het ieder moment naar beneden kan komen. Een nieuw plafond steken.
dinsdag 3 juli 2018

Stuccen van plafonds

Stuccen van de plafonds van 2 kleine kamers. Het gaat om een plafond van ongeveer 16 m² en een van 17 m².
zondag 24 juni 2018

Stuccen van keuken binnenmuur

Binnenmuur van de keuken opnieuw bepleisteren (pleister lost op verschillende plaatsen) Afmetingen van de muur 2 m x 2,5 meter.
donderdag 21 juni 2018

Herstellingen aan plafond uitvoeren

Een groot gedeelte van plafond is beschadigd door insijpeling water
dinsdag 19 juni 2018

Plafond herstellen

Ik heb problemen met mijn plafond. Ik zoek dus dringend een vakman. Het is verzakt en de lijsten scheuren door. Het plafond zou moeten worden hersteld.
maandag 11 juni 2018

Réparer les murs après infiltration d'eau

Réparation des murs à l'intérieur après infiltration d'eau. Il faut aussi faire des travaux par l'extérieur. Il s'agit d'environ 5 m².
donderdag 7 juni 2018

Herstellen plafond na waterschade

Bij mijn bovenbuur heeft het bad zitten lekken. Er is dus water langs het plafond naar beneden gekomen. Ik ben niet zeker uit welk materiaal het plafond nu gemaakt is. Waar er 2 panelen met elkaar verbonden zijn is komen deze nu los. (Zie foto`s) Zou dit graag laten herstellen
dinsdag 29 mei 2018

Pleisterwerken uitvoeren

De muren van ons huis zijn nu afgewerkt met vliesbehang. Er zijn nieuwe poutrellen gestoken en nieuwe ramen. dus is er heel wat beschadiging aan de pleisterwerken. We willen het vliesbehang van alle muren en vervangen door pleister. De totale oppervlakte is 80m².
zaterdag 26 mei 2018

Crepi met isolatie plaatsen

Ik wil mijn keuken isoleren en verder afwerken met crepi , de totale oppervlakte is 36m²

Partners

Partners van Casius