Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Vlaams-Brabant:

zaterdag 17 maart 2018

Bepleisteren buitenmuren met crépi

Klassieke villa (uit de jaren 60) buitenmuren zijn spouwmuren en werden geisoleerd ,drietal jaar geleden (geinjecteerd ) oppervlakte ongeveer 20 vierkante meter (is de oppervlakte die werd gemeten voor de spouwmurenisolatie).
woensdag 14 maart 2018

Herstelling muren na waterschade

In het kader van een schadeaangifte aan mijn verzekering betreffende barsten in tegels sanitaire doucheruimte met waterinsijpeling muren als gevolg. Herstellen van de met waterinsijpeling beschadigde muren. De 2 beschadigde muren hebben samen een oppervlakte van ongeveer 5,4 m2 waarvan 3,5 m2 dient hersteld te worden (uitkappen en terug bezetten) en 5,4m2 terug dient geverfd te worden.
zondag 4 maart 2018

Muur bepleisteren en schilderen

Muur herstellen na waterschade. Muur beschadigd in de hoek.
dinsdag 27 februari 2018

Inloopdouche plaatsen met betonlook afwerking

Had graag een inloopdouche in betonstuc laten uitwerken. Oppervlakte badkamer is 15 m². Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc
woensdag 14 februari 2018

Traphal bezetten

In onze traphal is de zijde van de trap en onderkant van trap gepleisterd. Indertijd is deze geschildeld met een soort crepi achtige verf. Je schuurt je handen eraan kapot. Nu zouden we deze graag terug effen hebben als een gewone gepleisterde muur. Het zijn twee trappen boven elkaar en enkel één zijde van de hall.
zondag 4 februari 2018

Muren bepleisteren

Door een vochtprobleem moesten twee muren opengelegd worden. Deze mogen nu dichtgedaan worden op een specifieke manier: 1) Ze moeten verder gekapt worden tot 1. 20m hoogte. Tot op de baksteen. Alle cementage en pleister moet er af. Je mag enkel nog bakstenen zien en de voegsels ertussen. 2) Met mortel moeten de oneffenheden weggewerkt worden en de muren gelijk gemaakt worden. 3) Er moet een moppenfolie op de gekapte muur bevestigd worden tot op de grond. 4) Vervolgens moet de muur dicht gepleisterd worden tot op 2 cm van de grond. Er is nog een andere muur in de living die ook dichtgedaan mag worden. Hier moet eerst een bekuiping behandeld worden met betoncontact Knauff (roze verf tegen vocht). Boven dit behandelde deel moet er ook 50 cm gekapt worden en dichtgemaakt worden op bove
woensdag 31 januari 2018

Sleuven van nieuwe elektriciteit dichtplakken

De elektriciteit moet volledig opnieuw worden gelegd en hierdoor zullen er sleuven in de muur geslepen worden. Na het dichten van de sleuven moeten ze opnieuw worden geplakt, zodat de muren weer volledig egaal zijn met het bestaande pleisterwerk. Hiernaast ook een kleine, nieuwe muur te plakken.
woensdag 31 januari 2018

Herstellen pleisterwerk en isolatie na waterschade

Heb waterschade op 2 muren door wateroverlast van de buren. Oppervlakte muren op te meten door de vakman. Herstelling pleisterwerken ( schimmelbehandeling, her bepleisteren muren etc)
zondag 28 januari 2018

Nieuwbouw bepleisteren

Het gaat om een nieuwbouw. Dus alles moet bezet worden , behalve garage en zolder. Bouwwerf begint binnen de 3 maande.
dinsdag 23 januari 2018

Stukken wanden en plafonds

Bepleisteren van gyproc wanden en plafond, muren ongeveer 50 m², schuin plafond ongeveer 8 m², plafond ongeveer 28 m². Op de meeste plaatsen is het enkel de gyproc naden dichten. Afplakken is nodig (laminaat vloer ligt al) betreft 1e verdieping.
zondag 21 januari 2018

Stukadoor voor nieuwbouw

Betreft een nieuwbouwwoning die eind 2018 gestuct zou moeten worden. Ongeveer 500m² muur oppervlakte en ongeveer 185m² plafond oppervlakte. De huisplannen kunnen digitaal doorgestuurd worden.
woensdag 3 januari 2018

Verwijderen aangetast pleisterwerk na waterschade en herbepleisteren

Verwijderen van pleisterwerk op de aangetaste muur en plafond na droging opnieuw bepleisteren en schilderen . Beneden in hall .
zondag 10 december 2017

Plafond repareren

Plafond open keuken van ongeveer 8 m² dient hersteld te worden. Er zijn namelijk blazen in pleisterwerk wegens insijpelend water van de bovenbuur. Plafond maken of zetten vals plafond te bespreken met vakman wat het beste is in deze situatie.
vrijdag 8 december 2017

Herstellen van scheurtjes

Herstel van scheuren in living. Allemaal kleine scheurtjes, barsten.Meer dan 100 m². herstel en oorzaak.
zaterdag 25 november 2017

Gyproc afwerken

Ik wil mijn zolderverdieping die met Gyproc bekleed is laten afwerken. Een laag finisher van enkele mm over de totale oppervlakte. Eventueel zelf de totale afwerking van de gyproc.
maandag 20 november 2017

Plafond in gyproc plaatsen

Ik zou graag de plafonds van de keuken, eetkamer en living met gyproc willen uitwerken.
zondag 19 november 2017

Gyproc plaatsen op plafond en schuine wand

Klusjesman: In de zolder zou er gyproc moeten komen op het plafond en schuine wand.
woensdag 11 oktober 2017

Bepleisteren van plafonds en muren appartement

Plafonds en muren van de binnenmuren van een appartement (+/- 75 m²) bepleisteren, renovatie, muren en plafonds terug glad maken.
woensdag 13 september 2017

Herstellen van muren en plafonds na waterschade

Wij hebben een lek in de badkamer boven ons gehad, waardoor plafond en muren in onze badkamer aangetast zijn. Oppervlakte te herstellen maximum 40 m². In het appartement boven is een probleem aan het terras waardoor er water in de living binnen komt en er in die living ook een muur gerepareerd moet worden. Op gelijkvloers en eerste verdieping.
dinsdag 5 september 2017

Bepleistering van een eetkamer

Eetkamer bepleisteren ( oude pleister kan eventueel zelf afgeklopt worden ). Oppervlakte : 1 vlakke muur en 2 ander muren.
maandag 14 augustus 2017

Plafond herstellen

Herstelling van plafond ter hoogte van de schoorsteenbuizen van de openhaard en de CV. Door vocht is deel van de kalk losgekomen. Dit moet opnieuw bepleisterd worden.
vrijdag 4 augustus 2017

Loskomend plafond herstellen

Ik zoek een stukadoor voor het herstellen van loskomend deel plafond in de living. Ongeveer 2 m².
woensdag 2 augustus 2017

Badkamer volledig bepleisteren

Ik wil de badkamer in laten bezetten in een betonlook. Totale oppervlakte is ongeveer 30 m². Zowel muren als plafond.
maandag 31 juli 2017

Pleisterwerken uitvoeren over gehele huis

Zowel delen op gyproc als delen op bestaande muur en plafond. Ruw geschat 350 m². Het gaat over pleisterwerken over heel het huis.
vrijdag 28 juli 2017

Muren bepleisteren

Muren living glad maken (schilderklaar) , gaten opvullen van vroegere gordijnbakken + loskomend bezetsel behandelen (scheuren) Totale oppervlakte 25-30 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius