Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Vlaams-Brabant:

woensdag 1 juli 2020

Schilderklaar maken van muren en plafond

Plafond en muren van keuken egaliseren. Schilderklaarmaken. Keuken is 4,5 op 5 m.
dinsdag 16 juni 2020

Glasvezelbehang pleisteren of verwijderen.

Glasvezelbehang in living van ongeveer 60m² pleisteren of verwijderen.
dinsdag 16 juni 2020

Renovatie woning

Wanden te bepleisteren: Vierkante meter: 830 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond te bepleisteren: Vierkante meter: 320 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
dinsdag 2 juni 2020

Pleisteren van kamer en traphal

Ik wil een traphal en een kamer laten bepleisteren (schildersklaar), muren en plafond. Alles staat in de gyproc.(behalve nog een stukje plafond). Kamer is 4x5m De traphal is 6m hoog en 2x6m.
vrijdag 1 mei 2020

Cementbepleistering aanbrengen

Bestaande cementbezetting die afbrokkelt moet verwijderd worden en opnieuw bezet worden.Deze oppervlakte bevind zich aan de zijkant van het huis boven het dak van de buurman.
maandag 27 april 2020

Vezelcement gevelbekleding aanbrengen

De modulewoning van mijn dochter moet bekleed worden. Het is een modulaire woning van Stido. De woning is 11m op 7m en +-3,2m hoog. Het is een prefab.
maandag 13 april 2020

Herstellen plafond

Vervanging van een plafond van 25m². Door wateroverlast zijn de plafondplanken naar beneden gekomen.
vrijdag 10 april 2020

Herstellen schilderwerk en pleisterwerk na waterschade

Door een waterlek afkomstig van een plat dak is er schade aan de muren + plafonds in de keuken, leefruimte, dressing en slaapkamer. De schade is verspreid over 32m plafond en 50m² muren.
vrijdag 6 maart 2020

Cementbepleistering aanbrengen achtergevel

Ons hele huis is geïsoleerd buiten de achtergevel van het huis. Het zou fijn zijn om die ook te laten isoleren en af te werken. In principe maakt het niet uit met welk materiaal de achtergevel afgewerkt wordt: zolang het duurzaam is. Tussen 10 en 50 m²
woensdag 4 maart 2020

Badkamertegels en bezetsel verwijderen en opnieuw bezetten

De tegels en het bezetsel van de badkamer verwijderen. Daarna opnieuw bezetten. Vloeroppervlakte is 280 x 180 cm. Hoogte 256 cm.