Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Boortmeerbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Boortmeerbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Boortmeerbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Boortmeerbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Boortmeerbeek:

Bepleistering living

Bepleisteren (gladstrijken) van bestaande gyprocmuren. Bezetten van stenen en ytong muren. Alle muren zijn behandeld met product vr betere hechting. Living is ongeveer (mits kleine afwijkingen muurtje, boog boven deuropening) 10m X 5m. Standaard hoogte.

Nieuwbouw Boortmeerbeek

Graag hadden wij een vrijblijvende prijsofferte van jullie ontvangen, om onze nieuwbouw te Boortmeerbeek te bepleisteren. Alle ruimtes op het gelijkvloers, buiten de garage Alle ruimtes op het 1ste verdiep plafondhoogte gelijkvloers 2,65m plafondhoogte 1ste verdiep 2,50m het grondplan kan ik via mail doorsturen. Indien jullie nog meer informatie nodig hebben, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren.

Pleisteren (en/of gipsplaten) van ...

Pleisteren (en/of gipsplaten) van plafond in woonkamer annex salon (1 vertrek +/- 40 m2) en plafond in keuken (+/- 10 m2). Basis: (gladde ?) betonwelfsels 60cm, momenteel bekleed met isomotegels die wij zullen verwijderen. Periode voor uitvoering werken: april 2005 Boormeerbeek