Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Diest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Diest.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Diest of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Diest die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Diest:

Herstelling muren en plafonds

Ik heb waterschade door de bovenburen en zou de schade willen laten herstellen. Eerst zou ik graag een bestek laten opmaken voor de verzekering. Het gaat om schade aan plafond en muren living, muur slaapkamer en vals plafond badkamer. Plafond van de living : pleisterwerken Plafond badkamer : vals plafond Muren van living en slaapkamer : bepleistering

Herstellen plafond na waterschade

Bij mijn bovenbuur heeft het bad zitten lekken. Er is dus water langs het plafond naar beneden gekomen. Ik ben niet zeker uit welk materiaal het plafond nu gemaakt is. Waar er 2 panelen met elkaar verbonden zijn is komen deze nu los. (Zie foto`s) Zou dit graag laten herstellen

Stukadoorswerken uitvoeren

Er werden enkele ramen vervangen en het men moet de oppervlakte rondom terug bezetten. Gaat om een kleine oppervlakte van zo een 10-tal lopende meter.

Kamer bepleisteren en verven

Kamer van 15m² bezetten: naakte muren = metselwerk Betreft rechtopstaande muurgehelen Graag ook afwerken dmv schilderen Tevens lambrisering voorzien

Afbraak plafond + plaatsen gyproc plafond en wand

Ik wil in mijn bergplaatsen het plafond afbreken en nieuw geplaatst zien. Ook afwerking raamlijsten + gyproc wand in een ruimte.

Gyproc plafond vervangen en schilderen

Het gyproc plafond in mijn toilet is door waterschade naar beneden gekomen. Dit moet vervangen en geschilderd worden. Het probleem op het dak zou ook moeten bekeken worden.

Tipgevels bepleisteren

Voor nieuwbouw moeten mijn tipgevels bepleisterd worden en ook voorzien van isolatie.

Muren te bezetten

Zettingsbarsten in appartement van 4 jaar oud, dienen hersteld voor verkoop kan doorgaan.

Herstellen van barst in gepleisterde ...

Herstellen van barst in gepleisterde binnenmuur van ytongblokken van 8 cm dik.De barst is soms 1 mm breed en dan weer 3 mm . De barst loopt van vloer tot aan plafond .Deze is volgens mij te herstellen zonder stelling.

Na werken tegen opstijgend vocht dient ...

Na werken tegen opstijgend vocht dient er een pleisterlaag aangebracht te worden.