Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Erps Kwerps te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Erps Kwerps.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Erps Kwerps of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Erps Kwerps die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Erps Kwerps:

Herstellen van muren na waterschade

door een lek aan de douche, welke een jaar en half geleden hersteld, werd, heb ik nog steeds grote schade aan de muren. Betreft een huurhuis, waarbij de eigenaar een offerte wilt alvorens de schade te laten herstellen. Daar de eigenaar echter na 1 jaar en half nog geen enkele aannemer heeft gecontacteerd, zal dit via de advocaat geregeld worden en hebben wij een offerte nodig om de herstelling te laten uitvoeren.

Vochtvrije wand in vochtwerende gyproc

Graag het plaatsen van een vochtvrije wand in bv vochtwerende gyproc (groen) op metalstud. Lengte +/- 3 meter x 2,5 meter hoogte ! Erps Kwerps.

Pleisterwerken 2 kamers/2 plafonds

Pleisterwerken van : 4 muren (zonder ramen) in 2 kamers = 30 m2 totaal (13 + 17m2) eventueel plafonds in 3 kamers = 37 mm2) + 1 profiel aan een raam (waterschade) opnieuw afwerken Ideaal zou zijn komen kijken tss 31-3 augustus, eventueel bepalen welke voorbereidingswerken wij zelf moeten doen (verwijderen oude bezetting/tasso) om dan tss 1-8 augustus de bezettingswerken uit te voeren. (dan zijn de kinderen op kamp)

Herstellen van muren

Binnen-muren herstellen.

We zijn aan het bijbouwen en verbouwen. ...

We zijn aan het bijbouwen en verbouwen. zoeken plakker. nieuwbouw: hal, living en keuken, toeilet, badkamer traphal, 2 slaapkamers en een badkamer. Ook enkele muren te herplakken. budget 5 000

Na het verwijderen van de tegels in de ...

Na het verwijderen van de tegels in de badkamer is het pleisterwerk mee losgekomen en dienen dus de binnenmuren opnieuw bezet te worden.

Het gaat om een bel-etage woning te ...

Het gaat om een bel-etage woning te erps-kwerps. alle binnenmuren en plafond dienen bepleisterd te worden. Plannen kunnen doorgestuurd worden. de ruwbouw start februari -maart muren ongeveer 500 m² plafond ongeveer 100 m²