Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Herent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Herent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Herent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Herent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Herent:

Muren bepleisteren

Muren bepleisteren. Oud pleisterwerk reeds verwijderd, ondergrond is momenteel metselwerk. Graag glad en strak bepleisteren. Het betreft een opp. van ong. 65m².

Kleine oppervlakte herbepleisteren

Wij willen losgekomen pleister laten herstellen in een slaapkamer. Graag rondom loszittende pleister verder afsteken en vervolgens het geheel opnieuw pleisteren voor zo een halve vierkante meter. Daarnaast eveneens afwerken van pleister in kelderhal voor zo een 2 m².

Vernieuwen bepleistering woning

Ik zou graag nieuwe bepleistering hebben in mijn woning, het gaat over ongeveer 120 m² in het totaal, maar dit zou in twee stappen moeten gebeuren; eerst boven en paar maanden nadien beneden.

Herstelling oud pleisterwerk

Ik heb een oude woning aangeschaft en door het plaatsen van elektriciteit en ander leidingen is het pleisterwerk beschadigd. Dus ben ik op zoek achter een vakman die voor een correcte prijs het pleisterwerk kan komen renoveren. Indien mogelijk werk ik zeer graag mee dit om de kosten te drukken.

Vals plafond en omkadering bad

Maken van een vals plafond in badkamer en afwerken omkadering bad.

Herbepleisteren van een deel van de ...

Herbepleisteren van een deel van de inkomhal met vochtprobleem (op ongeveer 25 m²) aan de onderkant van de muren (mogelijk vochtbehandeling noodzakelijk), en schilderen van de inkomhal en de traphal (ongeveer 45 m²).

Verbouwing oudere woning - bepleisteren ...

Verbouwing oudere woning - bepleisteren van omgebouwde kamers (2) - gyproc geplaatst - afwerking muren en plafond - herstellen van bepleistering bestaande kamers (3)

Nooit eerder bezette muren en plafond ...

Nooit eerder bezette muren en plafond bezetten: Plafond: 28,55 m², ondergrond zijn betonwelfsels muren: 27,69 m², ondergrond zijn grijze betonstenen (met beetje gaatjes) Ruimte kan volledig leeggemaakt worden, ook de vloerbekleding. Werken in 2008 uit te voeren.

Binnenafwerking van nieuwe ramen in een ...

Binnenafwerking van nieuwe ramen in een bestaande woning

Bedoeling is om nieuwe (gypoc) muren te ...

Bedoeling is om nieuwe (gypoc) muren te plaatsen in het gebouw, zowel op de gelijkvloers, op het eerste verdiep als op de zolderverdieping. Graag na het plaatsen van verwarming en saniataire installaties ook afwerking.