Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor herstellen crepi van gevel:

Herstellen crepi van gevel

Wij zoeken iemand met kennis van crepi gevels en daar herstellingen wil aan uitvoeren. Enkele barsten. We weten dat dit zichtbaar zal blijven.maar volledig herbezetten is geen optie. Dus correcte uitvoering en correcte prijs. Oppervlakte 100 m². 2 kleine herstellingen Crepie zonder isolatie
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Huizingen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen crepi van gevel uit heel België:

Crepi herstellen / opfrissen

Voorgevel crepi (geel/rood) van ongeveer 5jaar, onderaan beschadigd door wagen ('s aangereden). Wens te laten herstellen en eventueel een opfrissing (?). Anti lek onder ramen is ook nodig.

Herstellen scheur in muur

In de buitenmuur achteraan onze woning is er een scheur in de gevel. Ook in de binnenmuur is er een scheur. Beide scheuren zouden moeten hersteld worden. Op de achtergevel is in 2012 crepi aangebracht. 1,5 van aan het dakgoot tot de venster.

Crepi gevel herstlelen

De crepi is aan herstelling of vervanging toe op sommige plaatsen en dient gereinigd te worden. Er zitten meerdere scheuren in de crepi. De te herstellen oppervlakte is moeilijk in te schatten, tussen de 50-100 m².

Herstellen van crepi aan gevel

Wij hebben onlangs een huis aangekocht en op enkele plaatsen is er schade aan de crepi. Wij willen dat deze stukken hersteld worden. Na de herstelling van de crepi zijn wij van plan om zelf de gevel te schilderen. Eind oktober uit te voeren.

Crepi herstellen of opnieuw te plaatsen voor één gevel

Bestaande crepi is beschadigd, weg en gebarsten +- 100 m². Moet hersteld of herdaan worden. Liefst voor eind september.

Oorzaak opzoeken en herstellen van scheuren in gevel

Verschillende scheuren in de gevel. Scheuren zijn lang. gevel bestaat uit baksteen geen crepi of geschilderd. Meer dan 100 m² scheuren.

Crepi plaatsen op gevel

Mijn huis heeft een gevel die voor een deel bestaat uit cederhout en een stuk uit crepi. Het hout komt hier en daar los en de crepi vertoont scheurtjes (en ziet er niet al te proper meer uit) met een vochtplek in de binnenmuur binnen tot gevolg. ik heb veel zin om het hout eraf te laten nemen en alles in crepi te laten zetten en de gevel met crepi te laten herstellen en schilderen. De totale oppervlakte is 200m².

Crepi herstellen

Ik had graag bestaande crepi laten herstellen aan mijn woning. Graag ter plaatse komen kijken voor de oppervlakte.