Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor herstellen crepi van gevel:

Herstellen crepi van gevel

Wij zoeken iemand met kennis van crepi gevels en daar herstellingen wil aan uitvoeren. Enkele barsten. We weten dat dit zichtbaar zal blijven.maar volledig herbezetten is geen optie. Dus correcte uitvoering en correcte prijs. Oppervlakte 100 m². 2 kleine herstellingen Crepie zonder isolatie
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Huizingen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen crepi van gevel uit heel België:

Herstellen crepi aan gevel

Waterinsijpeling door een slechte voeg onder de boordsteen zorgt voor scheuren in de crepi. Tevens zijn er verspreide kleurprobleempjes en aantasting door klimop aangroei. Graag aanbod voor herstel voeg en crepi gevelschade

Scheur in gevel herstellen

In onze achtergevel zit een scheur, gevel bezet met crepi. Graag willen we weten wat de oorzaak is en wat er kan aan gedaan worden. Woning met 2 verdiepingen en een zolder.

Crepi herstellen / opfrissen

Voorgevel crepi (geel/rood) van ongeveer 5jaar, onderaan beschadigd door wagen ('s aangereden). Wens te laten herstellen en eventueel een opfrissing (?). Anti lek onder ramen is ook nodig.

Herstellen scheur in muur

In de buitenmuur achteraan onze woning is er een scheur in de gevel. Ook in de binnenmuur is er een scheur. Beide scheuren zouden moeten hersteld worden. Op de achtergevel is in 2012 crepi aangebracht. 1,5 van aan het dakgoot tot de venster.

Crepi gevel herstlelen

De crepi is aan herstelling of vervanging toe op sommige plaatsen en dient gereinigd te worden. Er zitten meerdere scheuren in de crepi. De te herstellen oppervlakte is moeilijk in te schatten, tussen de 50-100 m².

Herstellen van crepi aan gevel

Wij hebben onlangs een huis aangekocht en op enkele plaatsen is er schade aan de crepi. Wij willen dat deze stukken hersteld worden. Na de herstelling van de crepi zijn wij van plan om zelf de gevel te schilderen. Eind oktober uit te voeren.

Crepi herstellen of opnieuw te plaatsen voor één gevel

Bestaande crepi is beschadigd, weg en gebarsten +- 100 m². Moet hersteld of herdaan worden. Liefst voor eind september.

Oorzaak opzoeken en herstellen van scheuren in gevel

Verschillende scheuren in de gevel. Scheuren zijn lang. gevel bestaat uit baksteen geen crepi of geschilderd. Meer dan 100 m² scheuren.