Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Kessel Lo:

Plaatsen van bijkomende scheidingswand

Bijplaatsen van scheidingswand van 2.2m x 2.6m+ 2 dubbele stopcontacten. Schilderen keuken van 5m x 5m en behangen eetplaats van 5m x 5m.

Crepi herstellen / opfrissen

Voorgevel crepi (geel/rood) van ongeveer 5jaar, onderaan beschadigd door wagen ('s aangereden). Wens te laten herstellen en eventueel een opfrissing (?). Anti lek onder ramen is ook nodig.

Herstellen plafond stuccen en schilderen na waterschade

Plafond herstellen. Graag komen kijken ter plaatse.

Muren bepleisteren

Rijwoning waar oud pleister reeds is afgekapt opnieuw bepleisteren. Muren in keuken, eetplaats en zolderkamer. In totaal is dit ongeveer 90 m².

Muur bepleisteren met crépi

De bakstenen buitenmuren van onze koer (20m²) zijn 6 jaar geleden behandeld met kalei, na advies van professionals. Jammer genoeg ziet de muur er ondertussen weer heel slecht uit. Vochtplekken, mos, voegsel en kalei dat eruit valt, ... Heel graag willen we deze 3 muurtjes opnieuw behandelen, zodat ze er weer mooi uit zien. Omdat het over een kleine koer gaat, willen we niet te veel plaats verliezen, en willen er dus liever niets tegen plaatsen. Heel graag zouden we de mogelijkheden krijgen over de materialen die hiervoor in aanmerking komen.

Gyproc afwerken

Ik wil mijn zolderverdieping die met Gyproc bekleed is laten afwerken. Een laag finisher van enkele mm over de totale oppervlakte. Eventueel zelf de totale afwerking van de gyproc.

Bepleisteren van badkamers

Pleisteren/herstellen van 2 badkamers en benedenverdieping - Plakwerk: 2x schouw + 38m² + herstelwerken 70 m²

Volledige verbouwing bepleisteren

Ik ben een woning aan het verbouwen waarin zeer binnenkort het pleisterwerk moet gebeuren. Mijn geplande stukadoor heeft zwaar geschoven in zijn timing waardoor ik op zoek ben naar een nieuwe. Timing van de werken: zo snel mogelijk na 10 maart. Concreet: 118m² pleisterwerk aanbrengen, voor 90% op bestaand pleisterwerk (de 10% ruwe stukken zijn vlakken afgebroken schouw). Bestaand pleisterwerk voor te behandelen met betoncontact, nadien het stukwerk zelf, jointfinisher en verfklaar afwerken. - 113 m² Gyprocplafonds afwerken: de plafonds zelf zijn reeds geplaatst maar de aansluitingen en hoeken dienen nog afgewerkt te worden: kleefband en hoeken aanbrengen, jointfiller/-finisher aanbrengen en verfklaar afwerken

Uitplakken ramen

Het uitplakken van +/- 60 m² en het uitwerken van 3 ramen.

Bespleisteren muren living

We willen in de living het behang afhalen (zelf). Daaronder zit de oude bepleistering die we willen laten herstellen, een nieuwe laag op zetten? De oppervlakte van de muren is in totaal ongeveer 60m².