Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor heel dringende gyprocwerken uit te voeren:

Heel dringende gyprocwerken uit te voeren

Onze Gyprocman heeft het laten afweten... Wie kan er volgende week in Kessel-Lo nog de volgende gyprocwerken komen uitvoeren: - Gyproc tegen bestaande muur zetten van 6 m lang, die een raam en een deur bevat. - Een bestaand gyrpoc plafond (3 x 10) moet 5 cm worden verlaagd. - Rond een nieuw schuifraam van zeven meter dient beschadigde gyproc worden hersteld. Mag voor vaste prijs of op uurbasis.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor heel dringende gyprocwerken uit te voeren uit heel België:

Meerdere klussen uitvoeren

Ik heb een aantal heel dringende klussen te doen. Wandpanelen en plafond schieten, laminaat leggen, eventueel sanitair werk.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dringende herstelling, bij laten afweten van vorige dakwerker! Huidige nieuwe regenpijp (van zink) moet aangesloten worden op een nieuwe flexibel die door een oude lekken loden regenpijp door de gevel moet lopen. Bij regenweer word heel de gevel van binnenuit nat momenteel, met dit vriesweer gaat heel de gevel (die beschermd is) kapot.

Herstelling schuifraam

Reparatie van schuifraam dat niet meer wil sluiten. Hierdoor komt er heel veel tocht binnen in huis. Dit is een dringende reparatie door het koude winterweer.

Dringende installatie Ariston boiler

Vorige Ariston boiler heeft het heel recent begeven. Een nieuwe wordt hierbij onder garantie geleverd, maar dient dan dringend vervangen en geïnstalleerd te worden. Wij hebben die in ons bezit, enkel het installeren.

Woning: renoveren

De woning in etappes te renoveren. Wat het meest dringende is, is het voorzien van sanitair in de badkamer (die komt vooraan waar nu een spreekkamer is. De afvoer loopst onder de aanpalende gang en water is vooraal aanwezig. Verder is het tweede dringende het herzetten van wat nu badkamer en keuken is en daar een volledige keuken voorzien, heel licht verhoogde roofing. Geen uitbreiding naar achter. + het vergroten van het gat tusen de living en de toekomstige keuken. Elektriciteit wordt door een kennis in orde gebracht. Dit uiteraard in samenspraak met julie. Ik heb alles opgemeten, beschik over een klein plan uit het stadsarchief, epc waarde en advies van de niet-gekeurde elektriciteit. Meest dringende is de badkamer.