Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Leuven:

Bepleisteren van onderste deel muur

Pleisteren van onderste deel muur van wc en muur in de garage. Totaal oppervlakte ongeveer 17 m2.

Herstellen gat plafond in café

Een deeltje van het plafond is naar beneden gevallen na een waterlek in een buis erboven. Dit lek is al gerepareerd maar het plafond zou terug toegemaakt moeten worden. Het gat in de plafond is 2 meter op 1 meter.

Herstellen plafond na waterschade

Door lekkage in dak zijn er barstjes in de verf, en scheurtje (5 cm) in plafond met lichte doorzakking binnen oppervlakte van +/- 1m².

Stuccen van traphal herenhuis

Hele traphal van een herenhuis te stuccen. Oppervlakte kan ik niet inschatten, het gaat om 4 verdiepingen en ook niet alle muren op elke verdieping moeten worden gedaan.

Plafond vochtbobbels wegwerken

Ik zou een offerte moeten laten maken om mijn vochtprobleem op het plafond weg te werken. Het gehele plafond zal geschilderd moeten worden en sommige stukken terug gelijk gemaakt. Het plafond van studio is ongeveer 3x7 meter.

Badkamer volledig bepleisteren

Ik wil de badkamer in laten bezetten in een betonlook. Totale oppervlakte is ongeveer 30 m². Zowel muren als plafond.

Herstelling plafond en muur na waterschade

Tgv van een waterlek is er een serieuze vochtplek in plafond (gyproc) en de hoek van de muur tot op de houten vloer. Aangifte gedaan bij verzekering en er wordt een bestek gevraagd voor deze herstelling

Bezetten 3 kamers

Ik zou graag mijn woning laten renoveren. Ik heb 3 kamers in totaal rond de 40 vierkante meter die moeten bezet worden.

Herstelling bezetting pand

Herstellen bezetting in renovatieproject: keuken, badkamer, slaapkamer, totaal +/- 30 m². Mag zo snel mogelijk.

Living room flooring and finishing of walls

Deadline to finish the project : February Putting Laminate or ParKy floors on a living room of 35 sq m. Currently partly laminated (30) and partly tiled (30), with both parts in the same height. 2. Modiying existing fireplace wall (finishing with smooth plastering) - 5 sq m 3. Removing slabs from living room extension and finishing walls 3. Plastering around 25 sq m of brick wall (living room interior, basement room) We have a hard deadline of Februaryfor moving in. So, please contact if you can finish the work within that time. Pictures in attachement.