Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Londerzeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Londerzeel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Londerzeel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Londerzeel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Londerzeel:

Blazen op plafond en waterschade op de muren herstellen

Door een lek aan het tapgat aan de hoek van het platte dak is er water in de weflsels gekomen. Er waren waterblazen langs binnen op het gyproc plafond. Eén grote blaas is gebarsten en water is er uit gestroomd. Wij willen nazicht welfsel, nazicht gyproc, eventueel. vervangen indien nodig en later herschilderen.

Herbepleisteren en schilderen van binnenmuren

Ik wil graag de woonkamer, salon en bureau laten herbepleisteren en schilderen. Dit is een grote ruimte in een L-vorm. Mogelijks ook een vochtprobleem.

Binnenpleisterwerken uitvoeren

Wij bouwen met het Euromac2 systeem. Graag vakman voor het plaatsen van binnenpleister en een offerte voor het plaatsen van gyproc. Oppervlakte muren : 260m2 Oppervlakte ramen : 36m2 Oppervlakte plafonds : 162m2 Aantal lopende meters ramen : 21 m

Stukken wanden en plafonds

Bepleisteren van gyproc wanden en plafond, muren ongeveer 50 m², schuin plafond ongeveer 8 m², plafond ongeveer 28 m². Op de meeste plaatsen is het enkel de gyproc naden dichten. Afplakken is nodig (laminaat vloer ligt al) betreft 1e verdieping.

Binnendeur uitbreken toemetsen en bezetten

5 bestaande binnendeuren (schilder deuren) uitbreken en terug bezetten zodat er nieuwe binnendeuren kunnen gezet worden. Best ter plaatse komen kijken. Graag ergens in de maand februari of maart de werken laten uitvoeren.

Pleisterwerken in nieuwbouw

Graag contact voor pleisterwerken in een nieuwbouw. Plannen ter beschikking.

Pleisterwerken uit te voeren

Ben op zoek naar stukadoor die volgende zou moeten uitvoeren : - muren +/- 470 m2 - plafonds 82 m2 - cementering douches 30 m2 - schuine dakvlakken (giplat + gitex) = 79 m2 - verlaagde plafonds 105 m2 (volgens foto in bijlage) Indien gewenst kan ik u een meetstaat doorsturen. De werken moeten wel uitgevoerd worden : startende 15 juni en wij voorzien ongeveer 3 weken voor deze werken. Wij houden er een heel strakke planning op na, vertraging van de werken is uitgesloten aangezien wij reeds in September moeten verhuizen.

Bepleisteren van muren

renovatiewoning, ongeveer 140m² te beplakken muren

Bepleistering van de binnenmuren. De ...

Bepleistering van de binnenmuren. De oude laag verwijderen we zelf. Huis is ongeveer 50 jaar oud.

1 GEDEELTE IS RENOVATIE EN HET 2DE ...

1 GEDEELTE IS RENOVATIE EN HET 2DE GEDEELTE IS NIEUWBOUW