Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Pellenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Pellenberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Pellenberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Pellenberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Pellenberg:

Uitvoeren pleisterwerken

Het zinken dak bestaat uit twee hellende daken waarin twee dakramen zitten. Omwille van lekkages wens ik mijn muren te herstellen die vochtplekken bevatten. In het ene dak zit een dakraam waar er een gat in zit. Dat zou ook hersteld moeten worden.

Bepleisteren van 3 appartementen

Graag bepleistering van de muren voor een totaaloppervlakte van ongeveer 320 m2. waarvan de ramen niet moeten uitgeplakt worden. De gyproc muren en plafonds zullen na de bepleistering geplaatst worden.

Crepi plaatsen en isoleren

Boven het buiten-portaal ligt een slaapkamer en ze hadden het graag wat warmer aan de voeten. Een buiten-isolatieschil voor het ganse huis zien ze niet zitten. Aangezien ik geen expert ben in deze zaak, laat ik het liever aan jullie over. Het betreft een plafond van 224 x 164 cm. Er is nu een bepleistering op dat plafond. Deze look zouden ze achteraf terug willen hebben. Er is mogelijkheid om 16 cm te zakken / te isoleren. In het midden moet terug een verlichtingsarmatuur komen.

2 slaapkamers bepleisteren

Muren en plafond dunpleister, afdekken ( niet met een spray!! ) van raamprofielen en deuren (nieuw) en vloer. Ongeveer 60 vierkante meter

Afwerking van hooizolder

Wij zoeken iemand die ons zou kunnen helpen met het volgende. We hebben een oude hooizolder in ons huis deels gerenoveerd. Door gezondheidsproblemen kunnen we echter deze werken niet meer zelf afwerken. We zoeken iemand die deze ruimte verder kan afwerken: plaatsen gyproc platen op verlaagd plafond/zijmuren en afwerking met plaaster.

Plafonds (predallen) dienen te worden ...

Plafonds (predallen) dienen te worden bepleisterd. Totaal 135 m2.

bezetten van een nieuwbouw met de ...

bezetten van een nieuwbouw met de huidige gangbare materialen