Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen:

Muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen

Wij hebben onze oude voordeur eruit laten halen en een nieuwe voordeur laten plaatsen. Daardoor is de muur rond de deur flink beschadigd. Dit zou moeten hersteld worden zodat je niet meer ziet dat de voordeur is vervangen.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Rotselaar (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen uit heel België:

Herstellen buitenverlichting

We hebben buitenverlichting aan en rond onze woning (muur achterzijde, grondspots vooraan oprit en spots aan pilaren naast hekken voorkant). Deze verlichting werkt niet langer en de grondspots (2) moeten vervangen worden wegens waterschade. We zoeken een vakman die dit kan herstellen.

Uitbreken muur en plaatsen nieuwe deur

Ik zou graag de (standaard)deur van de keuken naar de living en de muur er rond uitbreken om een grote schuifdeur te plaatsen. Het betreft de deur + linkse deel van boekenkast (50cm) op de foto. Deze schuifdeur (met het katrolsysteem) voorzien we zelf, maar we willen de muur netjes laten afwerken. Het zou gaan om een totale opening van 135 cm + afwerking.

Plannen opstellen voor garage te verbouwen tot praktijkruimte

Ik zou graag onze garage (m²) verbouwen tot een praktijkruimte. Omschrijving werken: verwijderen garagepoort, plaatsen raam en deur, watervoorziening (lavabo ) etc. Muur openmaken naar bestaand toilet in de inkomhal. Kasten bouwen rond elektriciteit en gasmeter en boiler. Nieuwe vloer en plafond.

Daklekkage verhelpen

In de nok van ons dak tekent zich een grote bruine vochtplek af. Aanvankelijk dacht men dat de aangrenzende schouw van de buren de oorzaak was: die bleek bij onderzoek vol water te staan. Maar na het plaatsen van een afdekking van de schouw en een buis binnenin, en het afschuren en opnieuw bezetten van onze binnenmuur, ontstond er al gauw een nieuwe vochtplek. De volledige muur toont zich met een vochtmeter als 100 procent vochtig. De vlek is op zo'n drie weken tijd enorm gegroeid, waarna hij stopte met groeien en enkel meer verzadigd werd (iedere dag wordt hij bruiner en bruiner). Naast de muur bevindt zich een dakraam. Rond het raam vergeelt de muur eveneens langzaam.

Keermuur leveren en plaatsen

Ik heb een muur waar achter grond ligt (valse muur) en die is na 40 jaar rond gaan staan . Ik zou die willen afbreken en vervangen door een keermuur lengte 5.00 meter en 2.60 meter hoogte aan de voorzijde van de woning op 10 meter van de straat.

Lekopsporing uit te voeren via infrarood camera

Bij gemeenschappelijke buur was dak, roofing- boordstenen niet in orde. Ondertussen hersteld sinds half juli dit jaar . We blijven vochtstrook hebben van ongeveer 1 meter , halfweg gemeenschappelijke muur Boven en onderkant muur ok maar de tussenband niet ,waarden blijven rond 90 % vochtigheid aangeven.

Gevelisolatie plaatsen

Bestaande woning die we rondom rond willen laten isoleren. Totale oppervlakte is om en bij de 200m². Hierbij komt ook de mogelijkheid tot plaatsen van nieuwe ramen, verwijderen van een garagepoort en ook deze te vervangen door een raam (met ophoging van een muur). Hiervoor hadden we graag offertes.

Stabiliteit berekenen

Ik wil graag weten hoe stabiel mijn woning nog is na de afbraak van het aanpalend huis. De woning dateert rond 1914 en werd samen gezet met het afgebroken pand. Mijn binnenmuur (scheidingsmuur) bedraagt 1steen en is nu een buitenmuur afgewerkt met latten en leien. De muur bevat nog steeds gaten achter de leien van de vloerbalken, dus op verschillende plaatsen nog een halve steen . De woning is ongeveer tot aan de nok een 16 meter hoog +- 200m².