Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen:

Muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen

Wij hebben onze oude voordeur eruit laten halen en een nieuwe voordeur laten plaatsen. Daardoor is de muur rond de deur flink beschadigd. Dit zou moeten hersteld worden zodat je niet meer ziet dat de voordeur is vervangen.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Rotselaar (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen uit heel België:

Pleisterwerk van muur en vensters

Een deel van een muur moet bepleisterd worden waar een deur is toegemetst. Rond bestaande vensters, moet er ook afgewerkt worden met pleisterwerk.

Garage ombouwen tot speelkamer

ik zou mijn garage willen laten ombouwen tot speelkamer, deze is ongeveer 60 m² de garagepoort moet echter wel blijven. We zouden voor de garagepoort een valse muur willen plaatsen+isolatie. De muren van de garage dienen bepleisterd te worden. En ook het plafond bestaat nu gewoon uit beton. Dit eventueel opfrissen of een vals plafond creëren. Er zou ook nog een valse muur moeten komen zodat we toch nog een kleine bergingsruimte hebben. Rond de electriciteits meters zou een omkasting moeten komen. Ook aansluiting verwarming

Plaatsen van 2 binnenschuifdeuren

We zouden graag 1 kamer opsplitsen in 2 kamers. Hierbij zou de toegang naar de slaapkamers gebeuren d.m.v. schuifdeuren. De ene schuifdeur opent naar de gang (evenwijdig met muur), de 2e schuifdeur schuift open in de 1e kamer. hier moet dus ook een wand rond de schuifdeur gezet worden waar hij in kan glijden.

Tuinomheining in composiet plaatsen

Ik zou graag mijn tuin omheinen voor meer privacy. Er is een muur rond onze tuin maar deze is niet hoog genoeg. Onze tuin is 13×7. Omheining in composiet materiaal.

Herstellen buitenverlichting

We hebben buitenverlichting aan en rond onze woning (muur achterzijde, grondspots vooraan oprit en spots aan pilaren naast hekken voorkant). Deze verlichting werkt niet langer en de grondspots (2) moeten vervangen worden wegens waterschade. We zoeken een vakman die dit kan herstellen.

Uitbreken muur en plaatsen nieuwe deur

Ik zou graag de (standaard)deur van de keuken naar de living en de muur er rond uitbreken om een grote schuifdeur te plaatsen. Het betreft de deur + linkse deel van boekenkast (50cm) op de foto. Deze schuifdeur (met het katrolsysteem) voorzien we zelf, maar we willen de muur netjes laten afwerken. Het zou gaan om een totale opening van 135 cm + afwerking.

Plannen opstellen voor garage te verbouwen tot praktijkruimte

Ik zou graag onze garage (m²) verbouwen tot een praktijkruimte. Omschrijving werken: verwijderen garagepoort, plaatsen raam en deur, watervoorziening (lavabo ) etc. Muur openmaken naar bestaand toilet in de inkomhal. Kasten bouwen rond elektriciteit en gasmeter en boiler. Nieuwe vloer en plafond.

Daklekkage verhelpen

In de nok van ons dak tekent zich een grote bruine vochtplek af. Aanvankelijk dacht men dat de aangrenzende schouw van de buren de oorzaak was: die bleek bij onderzoek vol water te staan. Maar na het plaatsen van een afdekking van de schouw en een buis binnenin, en het afschuren en opnieuw bezetten van onze binnenmuur, ontstond er al gauw een nieuwe vochtplek. De volledige muur toont zich met een vochtmeter als 100 procent vochtig. De vlek is op zo'n drie weken tijd enorm gegroeid, waarna hij stopte met groeien en enkel meer verzadigd werd (iedere dag wordt hij bruiner en bruiner). Naast de muur bevindt zich een dakraam. Rond het raam vergeelt de muur eveneens langzaam.