Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen:

Muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen

Wij hebben onze oude voordeur eruit laten halen en een nieuwe voordeur laten plaatsen. Daardoor is de muur rond de deur flink beschadigd. Dit zou moeten hersteld worden zodat je niet meer ziet dat de voordeur is vervangen.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Rotselaar (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen uit heel België:

Omheining dakterras plaatsen

Omheining van 12 m met 2 hoeken plaatsen rond dakterras op 3 m hoogte in tuin. Het zou bevestigd moeten worden tegen de muur aan de zijkant, hiervoor denken we aan palen van aluminium of ijzer, omheining zelf graag hout.

Tuinonderhoud uitvoeren

Gras maaien en opfrissen. Opp. is ong. 14m x 10m. Kantjes afsteken rond terras en tuin. Klimop wegdoen met wortel van tegen de muur over een lengte van ong 10 meter. 2 a 3 Oude boomstronken met wortel wegdoen.

Schilderwerk retoucheerwerk beschadigde muur

Barst in binnenmuur over lengte van 3 meter: bezetsel verwijderen rond barst, net inwerken en plamuren Schilderen van 3 muren in de inkomhal: 6 lopende meter x 2,9 m hoog = 17,4 m² 17,4 m² - binnendeur (2,2 m²) - voordeur(2,80 m²) = 12,4 m² deuren, plint uit natuursteen en sierlijst plafond aftapen voordeur is omkaderd door 3 buitenhoeken die mee geschilderd moeten worden aan 2 kanten aanwerken tegen een siermuur van facadestenen

Dichten van dak rond schouw

Ik heb ontdekt dat er tijdens een van de voorjaarsstormen water langs de schouw moet binnen gesijpeld zijn. Mijn boekenkast in de zolderkamers is gebouwd tegen de schouw, en daar zijn watersporen die starten van het plafond tegen de muur van de schouw. Persoonlijk zie ik geen andere verklaring. Ik zou dit dus graag willen laten nakijken en de nodige werken willen laten uitvoeren om dit in de toekomst te voorkomen.

Badkamer en toiletruimte renoveren

De badkamer zou volledig moeten betegeld worden. Oppervlakte te betegelen in de badkamer: vloer 12m² + muren 29,5m². Vloertegels 60x60 en de wandtegels 30x60. De omkadering van het bad moet ook nog volledig gebeuren. Alsook moet er nog een muur gezet worden voor de inloopdouche waarin het kraanwerk vervat zal zitten (opbouwkraan). Zowel de douche als de ruimte rond het bad moeten nog waterdicht gemaakt worden. De leidingen zijn volledig gelegd, alsook werd er reeds gechapet.

Vervangen van polycarbonaat plaat van verandadak

Linkse polycarbonaatplaat van verandadak (sluit aan tegen muur) is gescheurd. er is ook een uitsnijding van de plaat rond een hoek van een muur. Standaard afmetingen - het zou dringend moeten gebeuren want er is een lek. Makkelijk te bereiken.

Muurtje voortuin metselen

Voor ons huis hebben we een voortuin, hier rond staat een muur gemetseld van ongeveer 30 meter, helaas zijn ze hier tegen gereden en is deze beschadigd. Ik zou graag een nieuw muurtje hebben.

Herstellen muren en plafond

2 muren van 2m op 2.5m zijn beschadigd na een lekkage in de douche. Er is dus vocht in de muur gekropen. Er zou dus gezien moeten worden wat er met die muren gedaan moet worden. Er is ook grote vlek van vochtschade rond de schouw van regen die in de schoorsteen viel. Dit is een grote vlek van plus minus 1 op 1m.