Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Tienen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Tienen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Tienen:

Pleisterwerken uitvoeren na renovaties

Gangen structuurverf glad maken. Kamers fix and finish. Het betreft een totale opp. van ong. 200-300m²

Afwerken van muren na plaatsing lichtstraat

Lichtstraat is vernieuwd en moet nu afgewerkt en geplakt ( mss ook behangen) worden.

Buitengevels bepleisteren

Gevel bepleisteren vooraan en achteraan. Beide oppervlaktes zo een 60 m² dus 120 m² in totaal. Geen isolatie te voorzien.

Pleisterschade en vochtschade na lek plat dak

Pleisterschade en vocht na lek plat dak. Schade dient liefst zo snel mogelijk hersteld te worden.

Pleisterwerk binnen te herstellen

Stuk plafond in de hoek naar beneden gevallen. Dient hersteld te worden.Drupt binnen. Binnen reeds bol en plots stuk eruit + grote barst. Bestek voor de verzekering.

Pleisterwerken uitvoeren

Ik heb op de 1ste verdieping in de slaapkamers,badkamer en hal sleuven gemaakt en zou alles terug willen laten bijplakken dat alles schilderklaar is. Zowel muren als plafonds bijplakken.

Bepleisteren en schilderen van een slaapkamer

Ik wil graag een stukadoor om een slaapkamer van 3m65 op 3m85 opnieuw te bepleisteren. Behang zelf verwijderd. Vervolgens een schilder om de muren een nieuwe kleur te geven.

Plaatsen van gyproc platen

Wil twee binnenmuren bekleden met gyproc platen. In eerste instantie voor verzekering maar nadien dient vervanging / herstelling te gebeuren.

Plafond herstellen

Ik heb problemen met mijn plafond. Ik zoek dus dringend een vakman. Het is verzakt en de lijsten scheuren door. Het plafond zou moeten worden hersteld.

Crepi op gevel

Plaatsen van crepi op de gevel