Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor crepi plaatsen op gevels:

Crepi plaatsen op gevels

Buitengevel isoleren en afwerken met crepi van een renovatie project. HOB: voor-, zij- en achtergevel. Huis is recent aangekocht.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Zemst (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor crepi plaatsen op gevels uit heel België:

Oprit en terras nieuwbouwwoning aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning plannen we een oprit/terras te plaatsen. De woning is modern (witte crepi) dus het materiaal dat we gaan kiezen zal daarbij aansluiten. Betonproducten zijn wel onze stijl, zoals ook blauwsteen bv want dat sluit daarbij aan qua uitzicht. Daar primeert het gebruiksgemak en belastbaarheid. De oprit is 105 m² en is terras 64 m².

Crepi plaatsen en isoleren

We zijn opzoek naar iemand die de voorgevel van ons huis kan afbreken en nieuw gevel kan zetten met isolatie. Crepi plaatsen . De oppervlakte is ongeveer 60m²

Isoleren van gevel en spuitkurk plaatsen.

Gevel oppervlakte van voor- en achtergevel bedraagt ong 50m² zijgevel (steense muur) bedraagt ong 85m² De afwerking van buitengevel wens ik graag in crepi of spuitkurk. Mijn voorkeur gaat naar spuitkurk, maar dat is nog afhankelijk van het prijsverschil met afwerking in crepi.

Gevels bezetten met crepi

Crepi met isolatie plaatsen voor een ruime 100 m². We willen graag alle gevels van onze halfopen bebouwing bezetten met dit materiaal om beter te isoleren.

Isolatie en houtbekleding op bijgebouw plaatsen

Recent werd de woning uitgebreid met een bijbouw. Het betreft een rechthoekige uitstulping aan de woning (die vierkant is). De woning zal in oktober volledig bekleed worden met grijze crepi. De bijbouw zou ik graag laten bekleden met hout. Te plaatsen: 8 cm isolatie en houtbekleding. Voorkeur: thermowood (eventueel ayous) Oppervlakte: 66 m²

Crepi plaatsen op achtergevel

We willen onze achtergevel in witte crepi zetten. Deze is 2,5 op 5m.

Crepi gevel herstlelen

De crepi is aan herstelling of vervanging toe op sommige plaatsen en dient gereinigd te worden. Er zitten meerdere scheuren in de crepi. De te herstellen oppervlakte is moeilijk in te schatten, tussen de 50-100 m².

Herstellen van crepi aan gevel

Wij hebben onlangs een huis aangekocht en op enkele plaatsen is er schade aan de crepi. Wij willen dat deze stukken hersteld worden. Na de herstelling van de crepi zijn wij van plan om zelf de gevel te schilderen. Eind oktober uit te voeren.