Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor crepi plaatsen op gevels:

Crepi plaatsen op gevels

Buitengevel isoleren en afwerken met crepi van een renovatie project. HOB: voor-, zij- en achtergevel. Huis is recent aangekocht.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Zemst (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor crepi plaatsen op gevels uit heel België:

Crepi plaatsen

2 Gevels bepleisteren , liefst in crepi . 2 verdiepingen en een gevel breedte van 10m. isolatie niet nodig

Blauwe steen tegen gevel plaatsen

Ik wil mijn voorgevel renoveren met crepi maar ik wilde eens horen voor een offerte voor blauwe steen! Iemand voor crepi heb ik al. Huis is 5 m op 17m . 3 gevel woning. Nu gevel met bakstenen. Achtergebouw met snelbouwsteen.

Houten gevelbekleding plaatsen

Oude woning voorgevel nu in crepi . Nog niet geïsoleerd,de gevel isoleren en bedekken met thermowood. De oppervlakte is ongeveer 80m².

Muren in crépi plaatsen

3 Muren van tuin in licht kleurige crepi laten plaatsen. Afwerken met blauwsteen plinten. Tussen 50 en 100 m².

Crepi plaatsen en isoleren

Boven het buiten-portaal ligt een slaapkamer en ze hadden het graag wat warmer aan de voeten. Een buiten-isolatieschil voor het ganse huis zien ze niet zitten. Aangezien ik geen expert ben in deze zaak, laat ik het liever aan jullie over. Het betreft een plafond van 224 x 164 cm. Er is nu een bepleistering op dat plafond. Deze look zouden ze achteraf terug willen hebben. Er is mogelijkheid om 16 cm te zakken / te isoleren. In het midden moet terug een verlichtingsarmatuur komen.

Isoleren buitengevel en crepi plaatsen

Aanbrengen isolatie + crepi, voor- en achtergevel. Is een klein huisje. Huis met 2 verdiepingen. oppervlakte : 16,8 m² voorgevel, 8,14 m² achtergevel.

Gevel isoleren en bepleisteren

Wij willen ons huis isoleren en dachten hierbij aan de gevel isoleren en crepi plaatsen. Tussen 50 en 100 m² .

Isoleren en crepi plaatsen op achtergevel

Plaatsing crepi op achtergevel van onze woning . Uitvoering: graag in wit. Ondergrond is de huidige gevelsteen (in relatief goede staat). Geschatte oppervlakte 22m². Er is ruimte voor 14 cm isolatie en 1 cm crepi. Er zijn nieuwe ramen geplaatst en een nieuwe dakrand voorzien die daarop voorzien zijn. Voor isolatie werd ons EPS32 aangeraden. Optioneel ook plaatsing van nieuwe dakbedekking (EPDM) op het dak van onze aanpalende garage (26m²) en eventueel een beperkte isolatie van 4 cm.