Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor crepi plaatsen op gevels:

Crepi plaatsen op gevels

Buitengevel isoleren en afwerken met crepi van een renovatie project. HOB: voor-, zij- en achtergevel. Huis is recent aangekocht.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Zemst (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor crepi plaatsen op gevels uit heel België:

Isoleren buitengevel en crepi plaatsen

Aanbrengen isolatie + crepi, voor- en achtergevel. Is een klein huisje. Huis met 2 verdiepingen. oppervlakte : 16,8 m² voorgevel, 8,14 m² achtergevel.

Gevel isoleren en bepleisteren

Wij willen ons huis isoleren en dachten hierbij aan de gevel isoleren en crepi plaatsen. Tussen 50 en 100 m² .

Isoleren en crepi plaatsen op achtergevel

Plaatsing crepi op achtergevel van onze woning . Uitvoering: graag in wit. Ondergrond is de huidige gevelsteen (in relatief goede staat). Geschatte oppervlakte 22m². Er is ruimte voor 14 cm isolatie en 1 cm crepi. Er zijn nieuwe ramen geplaatst en een nieuwe dakrand voorzien die daarop voorzien zijn. Voor isolatie werd ons EPS32 aangeraden. Optioneel ook plaatsing van nieuwe dakbedekking (EPDM) op het dak van onze aanpalende garage (26m²) en eventueel een beperkte isolatie van 4 cm.

Plaatsen van gevelplint rondom woning

Voor nieuwbouwwoning gezocht plaatser van arduin gevelplinten (3cm dik, 40 hoog) op isolatie onder de crepi. Iets meer dan 20 meter.

Gevelisolatie, steenstrips en crepi aan te brengen

Ik had graag een voorgevel voorzien van 14 cm isolatie alsook nieuwe steenstrips. Het betreft een groot oppervlakte, ook de nodige vergunningen te voorzien. Ook de achtergevel dient enerzijds gemaakt te worden (barsten) en van isolatie voorzien worden. Hier denken we aan het plaatsen van een crepi.

Gevelrenovatie uitvoeren aan gevel met crépi

10 jaar geleden werd de volledige achtergevel van een herenhuis met crepi bezet. Na een geval van waterinsijpeling zijn nu op verschillende plaatsen meerdere vierkante meters crepi losgekomen en aan het loskomen.

Living renoveren

We wensen onze living grondig en kwalitatief te renoveren: Ontmantelen en afdichten oude schouw met gietijzeren kuip. 3 nieuwe radiatoren installeren en inwerken van de buizen in de muur. Schuifraam naar het terras plaatsen en nieuwe vloer leggen. Plafond en muren afwerken in pleister, ook achtermuur afwerken in crepi of dergelijke. Bijplaatsen extra elektrische punten.

Oprit en terras nieuwbouwwoning aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning plannen we een oprit/terras te plaatsen. De woning is modern (witte crepi) dus het materiaal dat we gaan kiezen zal daarbij aansluiten. Betonproducten zijn wel onze stijl, zoals ook blauwsteen bv want dat sluit daarbij aan qua uitzicht. Daar primeert het gebruiksgemak en belastbaarheid. De oprit is 105 m² en is terras 64 m².