Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gevolgschade herstellen:

Gevolgschade herstellen

Waterschade volledige gelijkvloers en in kelder herstellen. Komt door een leiding van een lavabo die stuk was gegaan.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Zichem (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevolgschade herstellen uit heel België:

Herstellen gevolgschade waterschade

Lek herstellen. Waterschade aan plafond ingemaakte kast aan terras herstellen. Ook bepleistering herstellen. Eventueel ook het terrasmuurtje herstellen.

Herstellen van gyproc na gevolgschade van waterinfiltratie

Als gevolg van een lek in het dak op de scheiding hebben we waterschade in twee dakkamers. Beide langs dezelfde zijde. De Gyproc zou dus in beide kamers moeten vervangen worden. Volledig al dan niet afhankelijk van de schade.

Herstelling gevolgschade na waterschade

Vochtschade plafond en zijmuren living herstellen. Ook bepleisteren en eventueel herschilderen. Lek in dak word reeds hersteld.

Waterschade herstellen

Door een lek aan de gootsteen hebben we last van waterschade. Wij zouden graag een bestek laten maken van de gevolgschade en dit ook laten herstellen voor de verzekeringen. - De muren in de verdipeing onder de keuken zijn vochtig en vertonen plekken, - de keukenkast is uitgezet owv de waterschade, - houten constructie waar pombak op rust brokkelt af door waterschade - deur geraakt niet meer in scharnier, - deur vertoont waterplekken, - parketvloer heeft (licht) geleden onder waterschade thv de deur - plafond onder keuken vertoont bolling door waterschade.

Herstellen gevolgschade waterschade

Herstelling badkamer door waterlek 2e verdieping. Plaatsen van gyprocplaten (ca.1,70x1,80m), enkele natte muren herbepleisteren en behangen. Verder moet een luchtkoker worden afgedekt (ca. 1,15x0,9m). De kast van de boiler was doorweekt, waardoor de boiler volledig buiten gebruik is. (+ luchtafvoer), koppelingen waterleiding geoxideerd + (mog. leidingen); doorsijpeling water naar gelijkvloers.

Oorzaak waterschade achterhalen en herstellen

Ik heb gevolgschade aan een binnenmuur door waterschade (waterinsijpeling, roestvlelken, loskomende verf,...). De schade is allicht een gevolg van een gebrekkig onderhoud aan het dak van de aanpalende buren. Plat dak - schade is op de overloop. 3 huizen - 1 halfopen bebouwing van mij, en de buur heeft de gesloten bebouwing in het midden. De oorzaak zou moeten vastgesteld worden en verholpen worden.

Herstellen binnenmuur n.a.v waterschade

Vakman voor gevolgschade aan een binnenmuur door waterschade (waterinsijpeling, roestvlelken, loskomende verf,...). De schade is allicht een gevolg van een gebrekkig onderhoud aan het dak van de aanpalende buren. 2muren schade.

Gevolgschade vocht en waterinfiltratie herstellen

Gevolgschade vocht en waterinfiltratie herstellen. Bovenbuur heeft lek gehad.