Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
26 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in West-Vlaanderen:

zaterdag 16 december 2017

Herstel van pleisterwerk van plafonds in slaapkamer en berglokaal

Het pleisterwerk van de plafonds in slaapkamer en berglokaal naast keuken is beschadigd door vochtinfiltratie uit het bovenliggend appartement. Het is er plaatselijk af gevallen en is ook plaatselijk loszittend. De oorzaak van de schade is ondertussen opgelost. Het loszittende pleisterwerk (ca 1 m²) dient verwijderd te worden. Daarna alles goed laten uitdrogen. Het verwijderde pleisterwerk dient daarna hersteld te worden. Nadien dienen beide plafonds (12 m² + 4,5 m²) geschilderd te worden met 2 lagen witte muurverf inclusief voorbereidende werken.
dinsdag 12 december 2017

Herstellen van plafond en muur

Door een lek in het dak is er schade aan onze plafond en muur in de slaapkamer. Gyproc, isolatie is beschadigd.
vrijdag 10 november 2017

Plakken van een benedenverdiep

Het bepleisteren van een benedenverdieping van een woning. Het gaat om een keuken, woonkamer, toilet en bergruimte. Ook is er een douche aanwezig die gecementeerd zou moeten worden.
dinsdag 7 november 2017

Herstelling van plafond

Het pleisterwerk van mijn plafond (55 vierkante meter) vertoont in de dwarsrichting tal van lange scheuren, veroorzaakt door de verbouwingswerken van mijn bovenbuur.
donderdag 2 november 2017

Wanden badkamer stuccen met betonwerk

Wij hebben een woning gekocht en willen daar graag alle wanden en de vloer van de badkamer laten renoveren met beton stucwerk. Het gaat om ongeveer 15 m². Er komt nog een vloer bij ook dient ook gestuct te worden.
zondag 15 oktober 2017

Schuifdeur in gyproc maken

In de badkamer wensen we een tweede deur te plaatsen : De Gyproc muur (met tegels bezet) moet worden uitgebroken , en een schuifdeur moeten worden gemaakt worden en geplaatst. Graag een vakman die komt kijken om de mogelijkheden te bespreken.
woensdag 4 oktober 2017

Herstellen bepleistering woonkamer en slaapkamers

Bij de aankoop van ons appartement hebben we een aantal vochtplekken vastgesteld t.h.v. de verwarming in de woonkamer. De bepleistering is hier beschadigd waarbij de isolatie zichtbaar is. De pleisterlaag onder 3 ramen in de slaapkamers en 1 in de woonkamer is een beetje beschadigd en klinkt hol als we erop kloppen. Dit zouden we ook graag laten herstellen. Het gaat in totaal over ongeveer 2 m² die zou verwijderd en vervangen moeten worden.
donderdag 28 september 2017

Bepleisteren van woning

Hele huis muren aanwitten (sleuven van electriciteit opvullen). Gyproc plafonds liggen er al. Benedenverdieping met living en keuken. Bovenverdieping : badkamer en 3 kamers.
maandag 25 september 2017

Deel van gyprocplafond verlagen in keuken

Verlaging van plafond boven een kookeiland. Zodat de pijp van dampkap erin worden verwerkt.
woensdag 30 augustus 2017

Gyprocplafonds en wanden plaatsen

300 m² plafonds en 200 m² wanden plaatsen in appartementsblokken , nieuwbouw.
donderdag 24 augustus 2017

Wanden en plafonds glad stuccen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in maart of april 2018 worden opgeleverd. We willen graag de woning glad pleisteren van 275 m² gemetselde wanden en 130 m² betonnen plafonds.
woensdag 23 augustus 2017

Pleisterwerk herstellen

In de living loopt een ijzeren balk dwars over het plafond van 5 meter op 26 cm. Op deze balk is het pleisterwerk los gekomen (hechtegingsproblemen).
woensdag 2 augustus 2017

Pleisteren van muren

Pleisteren van alle muren en plafonds in woning. Aantal ruimtes :badkamer, living keuken ,inkom en wc ruimte
zondag 23 juli 2017

Herstellen beschadigde binnenmuur

Beschadigde muur aan venster in slaapkamer te herstellen. Er zijn grote gaten en barsten in muur.
woensdag 19 juli 2017

Aanbrengen spachtelputz aan binnenmuren

Het aanbrengen van spachtelputz op de binnenmuren van mijn woonkamer en hall. Ongeveer 50 m².
vrijdag 7 juli 2017

Herstellen scheur in binnenmuur

Er zit een grote scheur in een binnenmuur op een kamer op de eerste verdieping van het huis. Ze loopt van onderen schuin naar rechts naar boven en wordt geleidelijk aan dunner. Onderaan is ze wel 1 cm dik. De muur stuccen
zondag 18 juni 2017

Bepleisteren van muren beneden verdiep

Muren bepleisteren van een huis dit betreft een renovatie. Dit is voor de volledig beneden verdieping. De juiste m² niet geweten, graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 8 juni 2017

Pleisteren trappenhal en leefruimte

Ik wil graag mijn trappenhal en leefruimte laten pleisteren. Een fijne pleisterlaag over de bestaande pleister. De totale oppervlakte is ongeveer 110 m².
donderdag 8 juni 2017

Hersellen van stucwerk buitengevel

Buitengevel van dienstgebouw heeft grote plakken stucwerk verloren. We willen dit laten herstellen, stuccen.
dinsdag 6 juni 2017

Woning te bepleisteren

Renovatie - Grote woning te bepleisteren, zowel boven als beneden
maandag 5 juni 2017

Bepleisteren gevel HOB

Ik zou zelf de gevels proper zetten, dus enkel dikke cementering zodat er een egaal resultaat bekomen wordt. Bepleisteren van de gevel (Bij benadering) : 143 m², dit is een HOB.
woensdag 24 mei 2017

Stukje muur plamuren

Ik zou graag mijn woning laten bepleisteren voor erna over te schilderen. De living zou zeker moeten bepleisterd worden (65 m² oude gemetste muur), graag jullie mening over andere kamers in huis.
woensdag 24 mei 2017

Badkamer bepleisteren

Mijn badkamer wordt volledig gerenoveerd van A tot Z door een gespecialiseerde vakman. Ik moet alleen alles zelf uitbreken, wat reeds is gebeurd. Vooraleer gestart kan worden, moet het plakwerk nog een beetje hersteld worden (is beschadigd na het afkappen van oude tegels). Wie kan mij helpen ?
zaterdag 13 mei 2017

Bepleisteren van muren

We zoeken een vakman voor het bepleisteren van muren in onze woonst. Het betreft een deel bepleisteren in een nieuwe aanbouw en een deel renovatie aan bestaande gepleisterde muren. (Wegwerken van bestaande deuropeningen en nieuwe openingen). Een bezoekje ter plaatse kan zeker. Hopend op een spoedige reactie. Ongeveer een 85 m².
maandag 1 mei 2017

Beschadigde plafondlijst herstellen

Tijdens elektriciteitswerken werd een plafondlijst beschadigd. Deze bevindt zich boven de inkomdeur.