Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in West-Vlaanderen.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning bezetten, bepleisteren nieuwbouwwoning, pleisterwerken van muren en plafond verbouwing, herstelling pleisterwerken en behang- en schilderwerken, bezetten muren op bovenverdieping, nieuwbouw stucwerk, muren isoleren en pleisteren schouw en haard uitbreken, gyproc plafond + afwerking muren, muur herstellen na waterschade, badkamer bepleisteren, muren afbreken,bekleden met glijfolie, metsen en bepleisteren, scheurherstel in keuken en betonrot aan de trappen, bezetten van muren, herstellen van muren na waterschade, nieuw Gyproc plafond leggen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in West-Vlaanderen:

woensdag 8 februari 2017

Herstellen van muren na waterschade

Herstellen van muur in keuken en slaapkamer na waterschade : plat dak van gebuur dient/wordt hersteld. Op muur in keuken : zwarte schimmel, dus muur dient afgekapt en opnieuw bepleisterd. Op muur slaapkamer : witte vlekken op muur die paalt aan het plat dak van de gebuur. Waarschijnlijk ook herbepleisteren.
dinsdag 27 december 2016

Renoveren van woning bepleistering

Wij zouden graag een woning renoveren. Het huis moet volledig opnieuw wit gepleisterd worden en geïsoleerd. Graag hadden wij hiervoor een prijsofferte gehad.
donderdag 15 december 2016

Bezetten badkamer

Voor onze renovatieproject zoeken we een stukadoor voor het bezetten van onze badkamer: * Bezetten van de muren met deels cement (zo'n 5,7 m²) en deels pleister (zo'n 16,5 m²) * Bezetten van plafond (zo'n 8 m²) * Uitplakken dagkanten badkamerraam Staan steeds open voor advies. Liefst zo snel mogelijk.
zaterdag 10 december 2016

Stukadoorswerken in koppelwoning

Plakwerken juni 2017 Twee woningen tezamen die ik bouw: muren 600m² + plafonds 240 m² Bouwaanvraag is bezig. Aannemer heeft beloofd dat het in juni klaar zou zijn.
donderdag 10 november 2016

Bepleistering binnenshuis

Bepleistering van een traphal (tot eerste verdieping) en kelderverdieping (4 ruimtes) in een rijhuis
woensdag 2 november 2016

Bepleistering binnenshuis

Stukadoor: Volledig bepleisteren boven en beneden en gyproc plafond. Beste te plaatse komen kijken.
woensdag 26 oktober 2016

Renovatieproject

Plaatsen van 100 m² gipsplaten op houten roostering van zadeldak. Hierin zijn 4 dakvlakramen af te werken. Plaatsen van 50 m² nieuwe wanden op metalstud.
vrijdag 14 oktober 2016

Bezetten plafond en muren

Stuckwerk voor plafond van +/- 105 m² en vlakke muren van 180m².
donderdag 13 oktober 2016

Afwerken muren in loods

Egaliseren muren loods + stijlmuren die in gyproc zullen komen + stuk plafond.
woensdag 28 september 2016

Vernieuwen bepleistering woning

Graag een prijsofferte voor het pleisteren van de binnenmuren (Prijs m² inclusief alle aanhorigheden zoals netjes, eventueel gebruik van gyplat etc... ) Tussen de 200 à 250 m² om te bepleisteren.
vrijdag 23 september 2016

Binnenmuren bepleisteren

Het opnieuw pleisteren van een binnenmuur (4,7mx2,6m). Na het verwijderen van het behang is het pleisterwerk afgebrokkeld op een plek en brokkelen de onderliggende verflagen af. Momenteel is de muur niet recht (bol onderaan) en dit zou recht gemaakt moeten worden. Daarnaast zou in onze gang de muren (twee muren van elk 3,4mx2,6) recht gemaakt moeten worden. Deze zijn nu gewoon geschilderd.
dinsdag 20 september 2016

Herstellen muur na waterschade

Herstellen waterschade muur door lek in dak
dinsdag 20 september 2016

Cementeren oude muren garage

Garagemuren cementeren oppervlakte is ruw geschat lengte 4 meter (x2 ) hoogte 1m40 , langs de poort 2 kleine ruimtes, achterzijde een groot raam en deur
maandag 19 september 2016

Pleisteren woonkamer

Pleisteren van een woonkamer van 27 m².
woensdag 7 september 2016

Zolder met gyproc afwerken/stuccen

Zolder afwerken: Ongeveer 90 m² zolderoppervlakte afwerken, klaar om te schilderen.
woensdag 7 september 2016

Bepleisteren van benedenverdieping

Wij zoeken een stukadoor om het volledige benedenverdiep te pleisteren. Keuken, living, hal, badkamer, logeerkamer, berging, wc in bijlage kan u het grondplan vinden.
dinsdag 6 september 2016

Verlaagd gipsplaat plafond

Wij zoeken dringend iemand die een verlaagd (15cm) gipsplaat plafond kan plaatsen in onze woonkamer (L-vormig). (35m²) Dit zou vóór 19/09 klaar moeten zijn (schilderwerken doen we zelf), want dan verhuizen wij. Het huis bevindt zich in Loppem (Zedelgem).
donderdag 11 augustus 2016

Plakken muren

Wij willen onze living, veranda en slaapkamer laten bepleisteren. Het totaal aantal m2 is +- 90 m². Graag hadden we hiervoor een offerte gekregen.
donderdag 11 augustus 2016

Pleisterwerken badkamer

We hebben midden/eind september een plakker nodig voor onze badkamer. De ruimte is 2,95 meter op 2, 87 meter. Hoogte: 2,66 meter. Waarvan er nog 2 deuren insteken en 1 groot raam.
woensdag 10 augustus 2016

Bepleistering benedenverdiep woning

Bepleisteren van alle ruimtes beneden: living, keuken, badkamer, slaapkamer en berging. Samen goed voor +- 200m² pleisterwerk (+-90m² wanden, +-110m² plafond)
maandag 4 juli 2016

Plafond verlagen en gyprocplaten plaatsen

Ons plafond van in de slaapkamers zou naar beneden moeten worden gehaald om er daarna gyproc platen te hangen.
zaterdag 25 juni 2016

Muren na brand herstellen

Een oude binnenmuur en een natte muur herstellen
donderdag 23 juni 2016

Muur glad bezetten

Ik wil graag een muur laten glad bezetten op een kwartsverfstructuur.
maandag 13 juni 2016

Stukadoor binnenshuis

Siliconen-crépi binnenshuis plaatsen op de muren (Ytong) 145m² met ramen en deuren inbegrepen. Samen met het (rechthoekig) plafond in de living 45m².
maandag 6 juni 2016

Gyoroc bepleisteren in 2 slaapkamers en een hal

Door tijdsgebrek zoeken we iemand die ons kan helpen gyproc op te voegen-bepleisteren. - 2 slaapkamers en de hal.

Partners

Partners van Casius