Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in West-Vlaanderen.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: scheuren binnenmuren herstellen, herstellen bepleistering, stukken zijgevel, bepleisteren van muren, systeemplafond installeren in concertzaal, bepleisteren en isoleren van buitengevel, herbepleisteren van muren en plafond, bepleisteren van meerdere slaapkamers, bepleisteren van bovenverdieping, herstellen van gevolschade door lek veroorzaakt door bovenbuur, badkamer bepleisteren, herstellen pleisterwerk na waterschade, plakken van steenstriptegels op gyproc wand, woning bepleisteren, herstellen muur en tegels door waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in West-Vlaanderen:

woensdag 24 mei 2017

Badkamer bepleisteren

Mijn badkamer wordt volledig gerenoveerd van A tot Z door een gespecialiseerde vakman. Ik moet alleen alles zelf uitbreken, wat reeds is gebeurd. Vooraleer gestart kan worden, moet het plakwerk nog een beetje hersteld worden (is beschadigd na het afkappen van oude tegels). Wie kan mij helpen ?
zaterdag 13 mei 2017

Bepleisteren van muren

We zoeken een vakman voor het bepleisteren van muren in onze woonst. Het betreft een deel bepleisteren in een nieuwe aanbouw en een deel renovatie aan bestaande gepleisterde muren. (Wegwerken van bestaande deuropeningen en nieuwe openingen). Een bezoekje ter plaatse kan zeker. Hopend op een spoedige reactie. Ongeveer een 85 m².
maandag 1 mei 2017

Beschadigde plafondlijst herstellen

Tijdens elektriciteitswerken werd een plafondlijst beschadigd. Deze bevindt zich boven de inkomdeur.
woensdag 26 april 2017

Gyprocplaten en isolatie plaatsen

We hebben een bureauruimte van +-450 m², gyproc platen en isolatie moeten geplaatst worden aan de muren en plafond.
woensdag 26 april 2017

Spuitplamuren van muren in woning

Ik zoek een vakman voor volgend pleisterwerk. Prijsofferte 1: Benedenverdieping hoogte plafond 2 m70 60-70 m² Spuitplamuur Uitwerken hoeken Uitwerken muur met gyproc plafond (plafond is er al) Ondergrond : Tasso , Stenen muren en gyproc. Afplakken doen we zelf (in samenspraak) Indien mogelijk zouden wij graag ook zelf schuren. Prijsofferte 2: Bovenverdieping hoogte plafond 2m70 50-60m² spuitplamuur uitwerken hoeken uitwerken muur met gyproc plafond (plafond is er al) ondergrond : stenen muren Afplakken doen we zelf (in samenspraak) Indien mogelijk zouden wij graag ook zelf schuren.
woensdag 12 april 2017

Stukadoor voor bepleistering woonkamer

Ik wil graag stucwerk in de woonkamer : oppervlakte van 6 op 4 m.
vrijdag 7 april 2017

Buitengevel isoleren en bepleisteren

Wij willen de voorgevel van onze tussenwoning laten isoleren en bepleisteren. Het gaat om een gemetselde gevel van ongeveer 30 m², gemeten inclusief ramen en een deur. We willen dit na de zomer, omstreeks september, laten verzorgen en ontvangen daarvoor graag uw offerte.
dinsdag 4 april 2017

Herstellen muur na waterschade

Op onze bovenverdieping hebben twee muren vochtplekken door een slecht afgesloten schoorsteen. Stucwerken.
woensdag 29 maart 2017

Bepleisteren rondom ramen en deuren en kamer

Bepleisteren van kanten van nieuwe ramen en deuren + kamer die moet gedaan worden. Dringende werken.
dinsdag 21 maart 2017

Een stukje muur plamuren

Een stukje plamuren in de keuken (geschonden muur, niet te groot, 2cm hoog en 20 cm lang)
zondag 19 maart 2017

Tasso binnenmuren laten bepleisteren

Ik zoek iemand die de tasso-binnenmuren van onze woning kan bepleisteren.
donderdag 16 maart 2017

Gyprocmuur te bepleisteren

1 muur die nu bezet is met gyproc. Zou volledig glad moeten gezet worden met pleister. Want de gyproc is oneffen.
dinsdag 28 februari 2017

Plaatsen van stucanet in hellend dak zolder ruimte

Het hellend dak is nu tussen de kepers voorzien van rockwool met daarboven nog een PUR-plaat. Om deze ruimte af te werken, hadden we deze graag bepleisterd gezien in stucanet (oppervlakte 130 m²).
woensdag 8 februari 2017

Herstellen van muren na waterschade

Herstellen van muur in keuken en slaapkamer na waterschade : plat dak van gebuur dient/wordt hersteld. Op muur in keuken : zwarte schimmel, dus muur dient afgekapt en opnieuw bepleisterd. Op muur slaapkamer : witte vlekken op muur die paalt aan het plat dak van de gebuur. Waarschijnlijk ook herbepleisteren.
dinsdag 27 december 2016

Renoveren van woning bepleistering

Wij zouden graag een woning renoveren. Het huis moet volledig opnieuw wit gepleisterd worden en geïsoleerd. Graag hadden wij hiervoor een prijsofferte gehad.
donderdag 15 december 2016

Bezetten badkamer

Voor onze renovatieproject zoeken we een stukadoor voor het bezetten van onze badkamer: * Bezetten van de muren met deels cement (zo'n 5,7 m²) en deels pleister (zo'n 16,5 m²) * Bezetten van plafond (zo'n 8 m²) * Uitplakken dagkanten badkamerraam Staan steeds open voor advies. Liefst zo snel mogelijk.
zaterdag 10 december 2016

Stukadoorswerken in koppelwoning

Plakwerken juni 2017 Twee woningen tezamen die ik bouw: muren 600m² + plafonds 240 m² Bouwaanvraag is bezig. Aannemer heeft beloofd dat het in juni klaar zou zijn.
donderdag 10 november 2016

Bepleistering binnenshuis

Bepleistering van een traphal (tot eerste verdieping) en kelderverdieping (4 ruimtes) in een rijhuis
woensdag 2 november 2016

Bepleistering binnenshuis

Stukadoor: Volledig bepleisteren boven en beneden en gyproc plafond. Beste te plaatse komen kijken.
woensdag 26 oktober 2016

Renovatieproject

Plaatsen van 100 m² gipsplaten op houten roostering van zadeldak. Hierin zijn 4 dakvlakramen af te werken. Plaatsen van 50 m² nieuwe wanden op metalstud.
vrijdag 14 oktober 2016

Bezetten plafond en muren

Stuckwerk voor plafond van +/- 105 m² en vlakke muren van 180m².
donderdag 13 oktober 2016

Afwerken muren in loods

Egaliseren muren loods + stijlmuren die in gyproc zullen komen + stuk plafond.
woensdag 28 september 2016

Vernieuwen bepleistering woning

Graag een prijsofferte voor het pleisteren van de binnenmuren (Prijs m² inclusief alle aanhorigheden zoals netjes, eventueel gebruik van gyplat etc... ) Tussen de 200 à 250 m² om te bepleisteren.
vrijdag 23 september 2016

Binnenmuren bepleisteren

Het opnieuw pleisteren van een binnenmuur (4,7mx2,6m). Na het verwijderen van het behang is het pleisterwerk afgebrokkeld op een plek en brokkelen de onderliggende verflagen af. Momenteel is de muur niet recht (bol onderaan) en dit zou recht gemaakt moeten worden. Daarnaast zou in onze gang de muren (twee muren van elk 3,4mx2,6) recht gemaakt moeten worden. Deze zijn nu gewoon geschilderd.
dinsdag 20 september 2016

Herstellen muur na waterschade

Herstellen waterschade muur door lek in dak

Partners

Partners van Casius