Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in West-Vlaanderen.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: bezettingswerken uitvoeren in 2 appartementen, bezetten van muren slaapkamers, plaatsen plafondlijsten, pleister en schilderwerken na schade, herstelling van vals plafond, herstellen scheur in binnenmuur, buitenmuur bepleisteren, buitenmuur afkappen, herpleisteren en herschilderen, muren slaapkamer herbepleisteren, scheur onder het dak herstellen, waterschade vals plafond herstellen, opnieuw plakken van keuken, muren bezetten, vervangen vals plafond met waterschade, stuccen van plafond na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in West-Vlaanderen:

zondag 23 juli 2017

Herstellen beschadigde binnenmuur

Beschadigde muur aan venster in slaapkamer te herstellen. Er zijn grote gaten en barsten in muur.
woensdag 19 juli 2017

Aanbrengen spachtelputz aan binnenmuren

Het aanbrengen van spachtelputz op de binnenmuren van mijn woonkamer en hall. Ongeveer 50 m².
vrijdag 7 juli 2017

Herstellen scheur in binnenmuur

Er zit een grote scheur in een binnenmuur op een kamer op de eerste verdieping van het huis. Ze loopt van onderen schuin naar rechts naar boven en wordt geleidelijk aan dunner. Onderaan is ze wel 1 cm dik. De muur stuccen
zondag 18 juni 2017

Bepleisteren van muren beneden verdiep

Muren bepleisteren van een huis dit betreft een renovatie. Dit is voor de volledig beneden verdieping. De juiste m² niet geweten, graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 8 juni 2017

Pleisteren trappenhal en leefruimte

Ik wil graag mijn trappenhal en leefruimte laten pleisteren. Een fijne pleisterlaag over de bestaande pleister. De totale oppervlakte is ongeveer 110 m².
donderdag 8 juni 2017

Hersellen van stucwerk buitengevel

Buitengevel van dienstgebouw heeft grote plakken stucwerk verloren. We willen dit laten herstellen, stuccen.
dinsdag 6 juni 2017

Woning te bepleisteren

Renovatie - Grote woning te bepleisteren, zowel boven als beneden
maandag 5 juni 2017

Bepleisteren gevel HOB

Ik zou zelf de gevels proper zetten, dus enkel dikke cementering zodat er een egaal resultaat bekomen wordt. Bepleisteren van de gevel (Bij benadering) : 143 m², dit is een HOB.
woensdag 24 mei 2017

Stukje muur plamuren

Ik zou graag mijn woning laten bepleisteren voor erna over te schilderen. De living zou zeker moeten bepleisterd worden (65 m² oude gemetste muur), graag jullie mening over andere kamers in huis.
woensdag 24 mei 2017

Badkamer bepleisteren

Mijn badkamer wordt volledig gerenoveerd van A tot Z door een gespecialiseerde vakman. Ik moet alleen alles zelf uitbreken, wat reeds is gebeurd. Vooraleer gestart kan worden, moet het plakwerk nog een beetje hersteld worden (is beschadigd na het afkappen van oude tegels). Wie kan mij helpen ?
zaterdag 13 mei 2017

Bepleisteren van muren

We zoeken een vakman voor het bepleisteren van muren in onze woonst. Het betreft een deel bepleisteren in een nieuwe aanbouw en een deel renovatie aan bestaande gepleisterde muren. (Wegwerken van bestaande deuropeningen en nieuwe openingen). Een bezoekje ter plaatse kan zeker. Hopend op een spoedige reactie. Ongeveer een 85 m².
maandag 1 mei 2017

Beschadigde plafondlijst herstellen

Tijdens elektriciteitswerken werd een plafondlijst beschadigd. Deze bevindt zich boven de inkomdeur.
woensdag 26 april 2017

Gyprocplaten en isolatie plaatsen

We hebben een bureauruimte van +-450 m², gyproc platen en isolatie moeten geplaatst worden aan de muren en plafond.
woensdag 26 april 2017

Spuitplamuren van muren in woning

Ik zoek een vakman voor volgend pleisterwerk. Prijsofferte 1: Benedenverdieping hoogte plafond 2 m70 60-70 m² Spuitplamuur Uitwerken hoeken Uitwerken muur met gyproc plafond (plafond is er al) Ondergrond : Tasso , Stenen muren en gyproc. Afplakken doen we zelf (in samenspraak) Indien mogelijk zouden wij graag ook zelf schuren. Prijsofferte 2: Bovenverdieping hoogte plafond 2m70 50-60m² spuitplamuur uitwerken hoeken uitwerken muur met gyproc plafond (plafond is er al) ondergrond : stenen muren Afplakken doen we zelf (in samenspraak) Indien mogelijk zouden wij graag ook zelf schuren.
woensdag 12 april 2017

Stukadoor voor bepleistering woonkamer

Ik wil graag stucwerk in de woonkamer : oppervlakte van 6 op 4 m.
vrijdag 7 april 2017

Buitengevel isoleren en bepleisteren

Wij willen de voorgevel van onze tussenwoning laten isoleren en bepleisteren. Het gaat om een gemetselde gevel van ongeveer 30 m², gemeten inclusief ramen en een deur. We willen dit na de zomer, omstreeks september, laten verzorgen en ontvangen daarvoor graag uw offerte.
dinsdag 4 april 2017

Herstellen muur na waterschade

Op onze bovenverdieping hebben twee muren vochtplekken door een slecht afgesloten schoorsteen. Stucwerken.
woensdag 29 maart 2017

Bepleisteren rondom ramen en deuren en kamer

Bepleisteren van kanten van nieuwe ramen en deuren + kamer die moet gedaan worden. Dringende werken.
dinsdag 21 maart 2017

Een stukje muur plamuren

Een stukje plamuren in de keuken (geschonden muur, niet te groot, 2cm hoog en 20 cm lang)
zondag 19 maart 2017

Tasso binnenmuren laten bepleisteren

Ik zoek iemand die de tasso-binnenmuren van onze woning kan bepleisteren.
donderdag 16 maart 2017

Gyprocmuur te bepleisteren

1 muur die nu bezet is met gyproc. Zou volledig glad moeten gezet worden met pleister. Want de gyproc is oneffen.
dinsdag 28 februari 2017

Plaatsen van stucanet in hellend dak zolder ruimte

Het hellend dak is nu tussen de kepers voorzien van rockwool met daarboven nog een PUR-plaat. Om deze ruimte af te werken, hadden we deze graag bepleisterd gezien in stucanet (oppervlakte 130 m²).
woensdag 8 februari 2017

Herstellen van muren na waterschade

Herstellen van muur in keuken en slaapkamer na waterschade : plat dak van gebuur dient/wordt hersteld. Op muur in keuken : zwarte schimmel, dus muur dient afgekapt en opnieuw bepleisterd. Op muur slaapkamer : witte vlekken op muur die paalt aan het plat dak van de gebuur. Waarschijnlijk ook herbepleisteren.
dinsdag 27 december 2016

Renoveren van woning bepleistering

Wij zouden graag een woning renoveren. Het huis moet volledig opnieuw wit gepleisterd worden en geïsoleerd. Graag hadden wij hiervoor een prijsofferte gehad.
donderdag 15 december 2016

Bezetten badkamer

Voor onze renovatieproject zoeken we een stukadoor voor het bezetten van onze badkamer: * Bezetten van de muren met deels cement (zo'n 5,7 m²) en deels pleister (zo'n 16,5 m²) * Bezetten van plafond (zo'n 8 m²) * Uitplakken dagkanten badkamerraam Staan steeds open voor advies. Liefst zo snel mogelijk.

Partners

Partners van Casius