Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muur herstellen na waterschade:

Muur herstellen na waterschade

De muur in de hal boven heeft waterschade opgelopen door een niet goed gelaste nieuwe dakgoot. Dakgoot is intussen herstelt. Oppervlakte is ongeveer 2m op 75 cm.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Bissegem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur herstellen na waterschade uit heel België:

Plafond herstellen en dichtmaken

Herstelling plafond na waterschade en verwijderde koepel dichtmaken. In totaal gaat het om 16 m². Daarnaast zit er in een andere ruimte een barst in de muur van anderhalve meter. Die barst is ook het gevolg van waterschade.

Herstellen muren na waterschade

Een lekdetectie heeft waterschade vast gesteld in de afvoerleiding in schacht (bovenburen) Muur in mijn hall is nat en vochtig = verkleuring op behang en plint is ook aan het loskomen. Of er iets aan vloer (laminaat ) is weet ik niet. In het toilet zijn de muren betegelt en de voegen zijn ook aangetast door het water en vocht. 1muur + 4 zijden (betegeld)

Herstellen scheuren in crepi

Oude crepi op muur die langs een kant meerdere scheuren vertoont. Graag vakman voor herstelling.

Lekdetectie uitvoeren en herstellen

Ik heb een onverklaarbaar lek in mijn woonkamer. Hoogstwaarschijnlijk bevindt het lek zich in de waterafvoer van mijn buren, doorheen de gemeenschappelijke muur. Het gaat er om dat we het lek opsporen en een bestek voor reparatie van de schade kunnen opmaken om voor te leggen aan de verzekering.

Doorgang van kelder naar tuin maken en andere werkzaamheden

Ik heb een bel-etage rijwoning gekocht waarbij de eerste eigenaars de doorgang van de garage/kelder (gelijkvloers) naar de tuin (verdieping +0.5) hebben laten dichtmetsen. Ik zou deze doorgang willen laten herstellen en verbreden. Hiervoor zouden volgende zaken moeten gebeuren: - kelderraam verticaal uitslijpen tot deur (-> poutrel nodig?) - muur weghalen (die is dichtgemetst door eerste eigenaars) (-> poutrel nodig?) - trap van kelder naar tuin aanleggen - waterafvoer voorzien/uitbreiden Overigens is er ook een trap van het terras (verdieping 1) naar de tuin (verdieping 0.5), dewelke beschadigd is. Deze trap zou hersteld of vervangen moeten worden.

Deurlijst herstellen & kast maken

Het herstellen van 3 deurlijsten. De lijsten zijn door het te hard dichtslaan van de deuren losgekomen. Een bijkomend project betreft het maken van een kastdeur voor het kunnen toedoen van een bestaande nis in de muur waar we jassen in willen opbergen.

Daklekkage herstellen

Wij hebben een erkerraam laten vervangen aan de zijkant van ons huis. Het dak werd hierbij voor een stuk aangepast. Er is al een dakwerker komen kijken om een paar dakpannen te vervangen en toch blijven wij bij momenten last hebben van vocht dat uit een scheur die de laatste tijd groter wordt. Vochtprobleem toont zich aan de binnenkant van het huis en is al zeker 2 meter lang. De onderkant van het schuin stuk muur is ook zeer vochtig en daar druppelt het vocht uit.

Plafond en muren herstellen na waterschade

Ik heb waterschade opgelopen door een lekkende sifon of een toiletkraantje van mijn bovenbuur. Er is waterschade aan de plafond en muren in mijn berging. Alsook de verlichtingskap zat vol met water en de muur in de veranda begint ook schade te vertonen. Nu 15/1 komt er iemand voor een lek detectie. Voor de verzekering moet ik mijn bestek nog inleveren van de schade.