Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor pleisterwerken muur en plafond:

Pleisterwerken muur en plafond

Stuccen van een handelspand wanden en muren minimum een oppervlakte van 120 m².
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Bredene (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor pleisterwerken muur en plafond uit heel België:

Herstelling na waterschade en detectie uitvoeren

Vakman voor herstelling van waterschade en detectie vocht- & waterinfiltratie. Het betreft schade aan ingebouwde kasten in badkamer en aanliggende hall en schade aan muur in woonkamer. Woonkamer langs dezelfde muur. Pleisterwerken.

Pleisterwerken uitvoeren

Pleisterwerken uit te voeren. Er is gyproc geplaatst en de naden moeten weggewerkt worden. Ook een muur moeten bepleisterd worden waar geen gyproc is geplaatst.

Muur van 26m² bepleisteren

Pleisterwerken voor een muur van 26m². Het gaat over een muur in de living

Pleisterwerken uitvoeren

In de living moet er, na een injectie van de muren (al gebeurd) een deel van het pleisterwerk afgekapt worden en vervolgens moet alles opnieuw bezet worden (ong. 8m²). Het is geen optie om de ganse muur te doen: er moet langs bestaande leidingen en het verluchtingsapparaat heen gewerkt worden. De kelder moet verlucht worden d.m.v. 2 gebogen buizen (met gaas). Er zijn al keldergaten voorzien maar die zijn te groot en niet waterdicht (dus dicht gemaakt)

Strukken van stukje muur door vochtschade

Wij hebben vorige week een lek gehad vanuit het dak. Pleisterwerken muur. Oppervlakte ongeveer 2 a 4 m².

Kleine pleisterwerken op uitgedroogde muren na vochtschade.

Door een lek in het tapgat van het naburig pand is er vocht in het plafond, scheidingsmuur en de muur van de achtergevel geraakt. Het tapgat is reeds hersteld en de muren zijn opgedroogd, doch zijn deze beschadigd door blaasvorming. Zij dienen opnieuw bepleisterd en geschilderd te worden. Plafond bevat een eenvoudige moulure patroon dat intact dient te blijven. Opp muur 1: 2. 55 x 4. 15 = 10,6 m2 Opp muur 2 : 3×2. 55 (-raam) = 7. 65m2 Opp. Plafond : 4,15 ×3 = 12,45 m2 Er dient achter een verwarming gepleisterd te worden.

Pleisterwerken muur en plafond

Woning heeft interne schade en men moet dit opnieuw bepleisteren. Hele muur in de woonkamer en in de slaapkamer het plafond zijn aan herstelling toe.

Renovatie van de gehele woning

Totale renovatie van woning. Garage om te vormen tot leefruimte. Er moet een muur uitgebroken wordne en een poutrel gestoken.Ook CV op gas plaatsen. Pleisterwerken. keuken. Er staat er nog niks. Ongeveer 70 m².

Partners

Partners van Casius