Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor pleisterwerken muur en plafond:

Pleisterwerken muur en plafond

Stuccen van een handelspand wanden en muren minimum een oppervlakte van 120 m².
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Bredene (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor pleisterwerken muur en plafond uit heel België:

Muur van 26m² bepleisteren

Pleisterwerken voor een muur van 26m². Het gaat over een muur in de living

Pleisterwerken uitvoeren

In de living moet er, na een injectie van de muren (al gebeurd) een deel van het pleisterwerk afgekapt worden en vervolgens moet alles opnieuw bezet worden (ong. 8m²). Het is geen optie om de ganse muur te doen: er moet langs bestaande leidingen en het verluchtingsapparaat heen gewerkt worden. De kelder moet verlucht worden d.m.v. 2 gebogen buizen (met gaas). Er zijn al keldergaten voorzien maar die zijn te groot en niet waterdicht (dus dicht gemaakt)

Strukken van stukje muur door vochtschade

Wij hebben vorige week een lek gehad vanuit het dak. Pleisterwerken muur. Oppervlakte ongeveer 2 a 4 m².

Kleine pleisterwerken op uitgedroogde muren na vochtschade.

Door een lek in het tapgat van het naburig pand is er vocht in het plafond, scheidingsmuur en de muur van de achtergevel geraakt. Het tapgat is reeds hersteld en de muren zijn opgedroogd, doch zijn deze beschadigd door blaasvorming. Zij dienen opnieuw bepleisterd en geschilderd te worden. Plafond bevat een eenvoudige moulure patroon dat intact dient te blijven. Opp muur 1: 2. 55 x 4. 15 = 10,6 m2 Opp muur 2 : 3×2. 55 (-raam) = 7. 65m2 Opp. Plafond : 4,15 ×3 = 12,45 m2 Er dient achter een verwarming gepleisterd te worden.

Pleisterwerken muur en plafond

Woning heeft interne schade en men moet dit opnieuw bepleisteren. Hele muur in de woonkamer en in de slaapkamer het plafond zijn aan herstelling toe.

Renovatie van de gehele woning

Totale renovatie van woning. Garage om te vormen tot leefruimte. Er moet een muur uitgebroken wordne en een poutrel gestoken.Ook CV op gas plaatsen. Pleisterwerken. keuken. Er staat er nog niks. Ongeveer 70 m².

Renoveren van lekkende riool

Onlangs heb ik als doehetzelver de dakgoot van onze nieuwe bijbouw geplaatst. Deze start in het dak met een Sbocht naar beneden. De afvoerbuis zit in de muur verborgen. In de 2 maand dat alles open was hebben we geen lek ontdekt maar deze morgen drupelde het toch binnen. Het probleem komt uit de Sbocht van dia 110 mm . Ik kan hier niet meer aan langs de buitenkant daar er een dikke laag PUR op gespoten is. Graag had ik dus een offerte om de eerste Lm aan de binnenkant te laten dichten. Doorgang in het dak is 80 mm en gaat dan over naar 110 mm. Hou mij op de hoogte daar de pleisterwerken binnenkort van start gaan .

Pleisterwerken uitvoeren over gehele huis

Zowel delen op gyproc als delen op bestaande muur en plafond. Ruw geschat 350 m². Het gaat over pleisterwerken over heel het huis.

Partners

Partners van Casius