Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor pleisterwerken muur en plafond:

Pleisterwerken muur en plafond

Stuccen van een handelspand wanden en muren minimum een oppervlakte van 120 m².
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Bredene (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor pleisterwerken muur en plafond uit heel België:

Herstelling muren en plafonds

Ik heb waterschade door de bovenburen en zou de schade willen laten herstellen. Eerst zou ik graag een bestek laten opmaken voor de verzekering. Het gaat om schade aan plafond en muren living, muur slaapkamer en vals plafond badkamer. Plafond van de living : pleisterwerken Plafond badkamer : vals plafond Muren van living en slaapkamer : bepleistering

Plafond, muren en kasten te herstellen na waterschade

Door een lek bij de buren hebben we waterschade aan plafond en bovenkant muur op de eerste verdieping. Mogelijks is er ook een probleem op de 2 de verdieping (achter keukenkast en balken onder douche). Pfafond: pleisterwerken, 2 ruimtes.

Herstelling na waterschade en detectie uitvoeren

Vakman voor herstelling van waterschade en detectie vocht- & waterinfiltratie. Het betreft schade aan ingebouwde kasten in badkamer en aanliggende hall en schade aan muur in woonkamer. Woonkamer langs dezelfde muur. Pleisterwerken.

Pleisterwerken uitvoeren

Pleisterwerken uit te voeren. Er is gyproc geplaatst en de naden moeten weggewerkt worden. Ook een muur moeten bepleisterd worden waar geen gyproc is geplaatst.

Muur van 26m² bepleisteren

Pleisterwerken voor een muur van 26m². Het gaat over een muur in de living

Pleisterwerken uitvoeren

In de living moet er, na een injectie van de muren (al gebeurd) een deel van het pleisterwerk afgekapt worden en vervolgens moet alles opnieuw bezet worden (ong. 8m²). Het is geen optie om de ganse muur te doen: er moet langs bestaande leidingen en het verluchtingsapparaat heen gewerkt worden. De kelder moet verlucht worden d.m.v. 2 gebogen buizen (met gaas). Er zijn al keldergaten voorzien maar die zijn te groot en niet waterdicht (dus dicht gemaakt)

Strukken van stukje muur door vochtschade

Wij hebben vorige week een lek gehad vanuit het dak. Pleisterwerken muur. Oppervlakte ongeveer 2 a 4 m².

Kleine pleisterwerken op uitgedroogde muren na vochtschade.

Door een lek in het tapgat van het naburig pand is er vocht in het plafond, scheidingsmuur en de muur van de achtergevel geraakt. Het tapgat is reeds hersteld en de muren zijn opgedroogd, doch zijn deze beschadigd door blaasvorming. Zij dienen opnieuw bepleisterd en geschilderd te worden. Plafond bevat een eenvoudige moulure patroon dat intact dient te blijven. Opp muur 1: 2. 55 x 4. 15 = 10,6 m2 Opp muur 2 : 3×2. 55 (-raam) = 7. 65m2 Opp. Plafond : 4,15 ×3 = 12,45 m2 Er dient achter een verwarming gepleisterd te worden.