Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gevel bepleisteren met crépi:

Gevel bepleisteren met crépi

Onze woning met beschermd stadszicht. Het gaat hier om een woning van het type halfopen bebouwing. Bepleistering met isolatie dienen te voldoen aan de vooropgestelde eisen van erfgoed Vlaanderen. Tussen 50 en 100 m²
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit De Panne (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel bepleisteren met crépi uit heel België:

Aanbrengen van cementbepleistering

Renovatieproject waarbij we de muren willen bepleisteren, ofwel door kurk te spuiten ofwel met cementering. Het gaat om een oppervlakte van 170 m², zonder ramen en deuren meegerekend. Op dit moment wordt de oude verflaag verwijderd. Gevel opgebouwd uit bakstenen.

Rijwoning isoleren en bepleisteren

Rijwoning isoleren en bepleisteren. Betreft ong. 80-100m² die moet bewerkt worden. Beide buren zijn wat meer achterin gelegen zodat ook zijgevels deels zichtbaar zijn. Kabels die zich op gevel bevinden losmaken en opnieuw bevestigen.

Gevel bepleisteren

Achtergevel van woning (24m²) deftig te bepleisteren.

Gevel isoleren en met crepi bepleisteren

Gevel bezetten met crepi: Voorgevel 32 m² - twee ramen en deur. Ook isoleren. Zien of dorpels van ramen kunnen herbruikt worden of niet.

Gevel bekleden met crepi

Ik zou graag mijn gevel bepleisteren met witte crepi. En eventueel ook isoleren. Het is een oppervlakte van 220 m² ongeveer.

Gevel bepleisteren

Wij zijn dringend op zoek naar een aannemer die voor ons gevelbepleistering kan zetten. Het gaat om 225m², 18 cm isolatie en afwerking in crepi.

Ytong -bouw bepleisteren met crepi

Gevel bepleisteren van nieuwbouw uit 2003 in ytong-cellenbeton. Volledige oppervlakte is plusminus 291 m². Daarvan moet 80,25 m² - een blinde muur, uitgezonderd 3m² glasdallen - in gewone spuitpleister komen. De rest van het huis, 210,67 m² in crepi in 2 verschillende kleuren. De cellenbeton is overal 30 cm dik, dus moet er geen isolatie meer tussen.

Bepleisteren van de gevel

Het is een nieuwbouw met een bepleisterde plint rondom het huis van 60 cm hoog. Het pleisterwerk komt op nieuw betonstenen metselwerk het gaat om een oppervlakte van 25m².