Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor cementbepleistering aanbrengen:

Cementbepleistering aanbrengen

Cementbepleistering aanbrengen over een opp. van 2x 6m x 0.7m.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Harelbeke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor cementbepleistering aanbrengen uit heel België:

Cementbepleistering aanbrengen

5 jaar geleden is de zijgevel behandeld met acrylkalei - voegen komen los. Dit moet herstelt worden

Cementbepleistering aanbrengen aan binnenkant zwembad

Aan binnenkant van zwembad van 9.1m x 4m x 1.5m een dunne cementering aanbrengen om glad oppervlak te krijgen. Muren zijn opgetrokken met beton en stepocblokken.

Cementbepleistering aanbrengen

Cementbepleistering aanbrengen op gevels. Staat van gevel is voor 2 van de 3 zijden vrij slecht, er is veel losgekomen en er brokkelt al wat af. Ook bijgebouw bepleisteren. Totale opp. zou ong. 80m² zijn.

Aanbrengen van cementbepleistering

Renovatieproject waarbij we de muren willen bepleisteren, ofwel door kurk te spuiten ofwel met cementering. Het gaat om een oppervlakte van 170 m², zonder ramen en deuren meegerekend. Op dit moment wordt de oude verflaag verwijderd. Gevel opgebouwd uit bakstenen.

Cementbepleistering aanbrengen

Bestaande cementbezetting die afbrokkelt moet verwijderd worden en opnieuw bezet worden.Deze oppervlakte bevind zich aan de zijkant van het huis boven het dak van de buurman.

Cementbepleistering aanbrengen

2 buitenmuren van een koertje cementeren. Nu mengeling van baksteen en snelbouwsteen. Ook hier en daar wat herstellingswerk nodig (voegen ed)

Cementbepleistering aanbrengen achtergevel

Ons hele huis is geïsoleerd buiten de achtergevel van het huis. Het zou fijn zijn om die ook te laten isoleren en af te werken. In principe maakt het niet uit met welk materiaal de achtergevel afgewerkt wordt: zolang het duurzaam is. Tussen 10 en 50 m²

Cementbepleistering aanbrengen

achtergevel is deels met plaspactune ingesmeerd een 5-tal jaar geleden. Dit is niet het gewenste effect. We zouden onze muur graag laten glad trekken. Aan de vakman om beste type afwerking voor te stellen. Tussen 10 en 50 m²