Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Kortrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Kortrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Kortrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Kortrijk:

Cementeren buitenmuren

Buitenmuren rondom de tuin cementeren: muren in de tuin + materiaal kot (drie muren) en een stuk van de achtergevel.

Gyprocwerken uitvoeren in de badkamer

Plaatsen en afwerken van 2 wanden en 1 plafond in gyproc voor een badkamer.

Schouw afbreken en muur modern maken

Schouw afbreken. 3m lang met een extra verlengstuk bij . De aansluiting op de kachel moet blijven , en het geheel moderniseren , alles bespreken voor verder opties . Het gaat over een muur van 6m lang

Gelijkvloers woning bepleisteren

Ik wil de gelijkvloers laten plakken. Deze omvat open ruimte met keuken, eetruimte en zithoek. Dan ook nog een badkamer, toilet en inkomhal. Totaal ongeveer 140m2. Eventueel ook voor plafonds: ong. 68m2. Renovatieproject.

Stukje muur plamuren

Ik zou graag mijn woning laten bepleisteren voor erna over te schilderen. De living zou zeker moeten bepleisterd worden (65 m² oude gemetste muur), graag jullie mening over andere kamers in huis.

Renovatieproject

Plaatsen van 100 m² gipsplaten op houten roostering van zadeldak. Hierin zijn 4 dakvlakramen af te werken. Plaatsen van 50 m² nieuwe wanden op metalstud.

Renovatie van bepleistering in de slaapkamer

Voor de renovatie van een slaapkamer ben ik op zoek naar iemand die het huidige plakwerk verwijdert om daarna opnieuw te plakken en te schilderen. Oppervlakte van de kamer is 16m². Neem gerust contact op om langs te komen alvorens de offerte te maken!

Plaatsen van wand in gyproc en plakken van steenstrip tegels

Gyprox wand plaatsen :gaat om 45 m². Muur tot 2,7 meter hoogte bepleisteren. werkzaamheden moeten uitgevoerd worden in de periode 23 t/m 29 oktober tevens moet er ook nog een 60 m² steenstrip tegels worden geplakt. Als je dat ook kunt mag je daar ook een offerte voor maken.

Vochtige muur plaasteren, nieuw tapijt + plafond herstellen

1/ Kleine muur herplaasteren na vochtinsijpeling. 2/ Vasttapijt vervangen in grote ruimte. 3/ Houten lamellen plafond herstellen na waterschade. Bestek opmaken voor verzekering.

Pleisteren van muren en plafond

+-400m² pleisteren van muren en 100m²plafond