Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gelijkvloers woning bepleisteren:

Gelijkvloers woning bepleisteren

Ik wil de gelijkvloers laten plakken. Deze omvat open ruimte met keuken, eetruimte en zithoek. Dan ook nog een badkamer, toilet en inkomhal. Totaal ongeveer 140m2. Eventueel ook voor plafonds: ong. 68m2. Renovatieproject.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Kortrijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gelijkvloers woning bepleisteren uit heel België:

Vervangen van oude voordeur en oude ramen

Wij willen in onze woning de ramen op het gelijkvloers en de voordeur vervangen. Deze ramen en voordeur zijn nog met enkelglas. Wij zouden echter graag het karakter van de woning behouden en indien mogelijk de ramen/deur (deels) behouden of laten kopiëren. Ramen: 2.40 x 1.20 m Voordeur: 3.43 x 1.54 m

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Renovatie van badkamer, momenteel enkel elektrische bijverwarming. Wens om hier 1 lucht/lucht warmtepomp te plaaten + bijkomend in de aangrenzende open ruimte. De open ruimte is de overloop van de bovenverdieping en wordt gebruikt als speelkamer/bureau/tv-kamer. Er is hier momenteel geen verwarming. Er is geen centrale verwarming in de woning, de woning wordt verwarmd (gelijkvloers) met elektriciteit, gecombineerd met zonnepanelen. De bovenverdieping bevindt zich onder het dak.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het betreft een villa uit 1984, waar momenteel het gelijkvloers volledig vloerverwarming heeft (momenteel wordt verwarmd op mazout). Er zou een grondwaterput met boring 30m diep aanwezig zijn. Vroeger werd immers dit water gebruikt (met pomp) voor de woning. Op dit moment is de woning wel aangesloten op het waternet en wordt het systeem niet meer gebruikt, ook niet voor tuinwater,... Op de verdieping wordt momenteel elektrisch verwarmd. Daar zou idealiter ook verwarming geplaatst worden.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het betreft een bestaande woning uit 2003, het EPC bedraagt 170. Er zijn 2 verdiepingen (+ gelijkvloers). Hoofdzakelijk dient er 53m² bewoonbare ruimte (living, keuken, badkamer) verwarmd te worden, op termijn mogelijks 25m² extra. Nu verwarming cv op gas.

Uittekenen bouwontwerp

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een huis van maximum afmeting 9X17 . Dit huis moet deels dienen voor praktijkruimte op het gelijkvloers vooraan met afmeting 9x8 en privé woning vanachter en verdieping. Ik heb ook advies nodig bij de nodige vergunning voor de bouw.

Isoleren van woning

1) Isolatiechape van 4 centimeter op de kelderverdieping met lambda waarde van 0,04 W/mK Totale oppervlakte: 44,75 vierkante meter (zie details m2 hieronder). 2) 2 cm PUR isolatieplaten met lambdawaarde 0,022W/mK bovenop isolatiechape in bewoonbaar deel kelderverdieping Oppervlakte: 26,75 vierkante meter 3) waar nodig egaliseren + PUR isolatieplaten (0,022 W/mK) van 4 cm op gelijkvloers, verdieping 1, en 2 Egaliseren: het is de bedoeling om enkel de grote niveauverschillen (kleine putjes en dergelijke) weg te werken en de vloer min

Vloerwerken uit te voeren in een renovatie

Dit jaar beginnen we aan het verbouwen van onze woning (enkel gelijkvloers). Dit zal in 2 fases gebeuren. Er moet heel wat gevloerd en getegeld worden, graag hadden we hiervoor prijs gevraagd. oppervlakte van : 1 ste fase 83 m² en 2 de fase 93 m².

Plaatsen van nieuwe ramen

Ik ben bezig met een verbouwing van een woning en het aanbouwen van een nieuwe achterbouw waarin de keuken komt Ik ga de woning verhuren. Hiervoor heb ik nieuwe ramen nodig en zou ik een offerte willen ontvangen. Ik zou PVC ramen en deuren willen in buitenkleur ral 7039 kwartsgrijs binnenkleur wit. Afmetingen ramen en deuren: B X H maten zijn voorlopig gemeten in den dagkant, dorpels moeten nog gestoken worden. 1ste verdiep ---- 1 slaapkamer 215 x 126 2 slaapkamer 215 x 126 3 trap-overloop 144 x 126 Gelijkvloers --- 4 woonkamer voor 215 x 160 moet een manuele rolluik bij. 5 berging zijgevel 95 x 101