Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gyprocwerken uitvoeren in de badkamer:

Gyprocwerken uitvoeren in de badkamer

Plaatsen en afwerken van 2 wanden en 1 plafond in gyproc voor een badkamer.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Kortrijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gyprocwerken uitvoeren in de badkamer uit heel België:

Keukenrenovatie uitvoeren

Gyprocwerken Keukenfronten plaatsen Plinten plaatsen Tegelwerken Keuken : 15 à 16 m². Keuken gedeeltelijk geplaatst.

Bezettingswerken uitvoeren

Bezettings- en gyprocwerken laten uitvoeren. Een deel van de muren is afgekapt tot aan de baksteen, een ander deel heeft enkel een afwerkingslaag nodig om het schilderklaar te maken. 2 plafonds zouden we graag in gyproc hebben. Alles in totaal gaat het om ruw geschat 50 m². Werken in de traphal, living, keuken, 2 slaapkamers en badkamer.

Gyprocwerken uitvoeren en nieuwe vloer leggen

In de kamer: muren akoestisch isoleren, gyproc plaatsen, ondergrond egaliseren en parket leggen. De overloop: ondergrond egaliseren en parket leggen, muur afkappen en opnieuw bezetten.

Bepleistering en gyprocwerken uitvoeren

De traphal is drie verdiepingen hoog. Uit te voeren werken: - het pleisterwerk op de muren en het plafond herstellen - op de 3de verdieping ook nog gyproc plaatsen waar nodig - corrigerend behang aanbrengen (- optioneel: verven) (- optioneel: de trapleuning herstellen + verven) 8mL 1,5B X3

Gyprocwerken uitvoeren

3 slaapkamers van ongeveer 4x3, + badkamer en hal/toilet 4m² gyproc plafond plaatsen met spots plaatsing voor hal en centraal lichtpunten in de slaapkamers en T licht boven lavabo badkamer + meer spots. Eind november uit te voeren.

Zolderrenovatie uitvoeren

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn zolder kan renoveren tot slaapkamers / badkamer. 2 tal slaapkamers. Gyprocwerken, vloer, electriciteit, sanitair; Oppervlakte van 90 m².

Zolderrenovatie uitvoeren

Ik wil graag zolder laten afwerken als bureau en slaapkamer. Totaal 35m². 2x velux , gyprocwerken, ingemaakte kasten, afwerken elektriciteit en verwarming Laminaat ligt al alsook vaste trap en hal met twee deuren. Voorziening verwarming, elektriciteit aanwezig. Isolatie is gedaan.

Diverse gyproc en andere schrijnwerken

Voor onze te renoveren woning met bewoonbare oppervlakte van ongeveer 300 m² zijn wij op zoek naar een vakman die voor ons diverse gyprocwerken en andere schrijnwerkzaamheden kan en wil uitvoeren. Plaatsen valse wanden in badkamer, woonkamer en slaapkamer. Plaatsen nieuwe plafonds met dampscherm in slaapkamers en badkamers. Plaatsen nieuwe binnendeuren Plaatsen parket dat reeds is aangekocht. Plaatsen nieuwe binnendeuren reeds voorgelakt in RAL 9010.