Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muur herstellen:

Muur herstellen

Herstellen Gyproc, vliesbehang en stucwerk die zijn losgekomen door lekkage in het dak. Ongeveer 1.5mx1.5m.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Mannekensvere (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur herstellen uit heel België:

Herstellen waterschade door lek in leiding muur

De aansluiting van één van onze radiatoren lekt waardoor de omliggende bezetting nat is en beschimmeld is. Omdat dit ook achter de radiator doorloopt zal deze verwijderd moeten worden om het lek te repareren en de bezetting opnieuw aan te brengen. De bezetting moet opnieuw worden aangebracht op die muur. 3x4m De verwarming is redelijk groot dus om die te verwijderen moeten jullie zeker met 2 zijn.

Leidingen herstellen na lekkage

er is water gelekt in de douche en garage - expert verzekering is langsgekomen en joint douche werd gemaakt maar nog niet 100 % opgelost - dus kijken naar leidingen + daarna muur en plafond vervangen in garage - de rest van de garage niet ten laste van de verzekering wil ik ook laten renoveren De leidingen moeten nu eerst nagekeken worden.

Waterschade in plafond en muur herstellen

Waterschade in plafond en muur herstellen. Lek bij bovenbuur is reeds hersteld.

Daklekkage herstellen en waterschade herstellen

Waterschade aan muur op bovenste verdieping herstellen. Buren hebben tijdens renoveren schade berokkent aan dak volgens hen een dakpan gebroken en reeds vervangen. Ook graag lek herstellen.

Herstellen dak veranda en dakgoot

Herstellen verandadak. 1 Paneel is verschoven waardoor er een ruime spleet zit tussen paneel en muur. 1 Paneel is afdichting niet goed want er zijn 1 of meer lekken. Momenteel staat dit 3 cm open dus is vrij dringend. Dakgoot moet ook hersteld worden. (denk houten dakgoot met bedekking)

Waterschade Herstellen

Waterschade aan muren, plafonds en deuren herstellen. Toilet van 2m x 1m herbetegelen. Valse plafond van 3m x 2m in badkamer vervangen. Deur slaapkamer en deur toilet herstellen of vervangen want deze gaan niet meer correct open en toe. Muren herverven, 4 x 3-4m x 2m en vermoedelijk ook 1 van 8m x 2m en dan nog enkele kleinere muren. Hoek muur inkomhal vervangen.

Waterschade herstellen

Waterschade door vermoedelijk lekkage buren herstellen. Oorzaak lekkage nog niet gekend maar vermoedelijk vanuit hun badkamer. Zichtbare zoutkristalvorming op muur. Betreft een opp. van 2-3m x 0.5m (Zichtbaar)

Lek in afvoer herstellen

Heb een lek in de buis van de afvoer in de muur. Op zoek naar een vakman voor een dringende herstelling.